Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(asmodeja @ 2012 04 23, 12:37)
Merginos ar kas bandet purskiama macadamia aliejuka naudoti, kazin patogu ar ne? Kazkodel jis pigesnis nei nepurskiamas, idomu kodel  g.gif

Jis yra mažiau intensyvus, skystesnis, purškiant daugiau susinaudoja
Aš turiu nepurškiamą, o sesuo purškiamą bando, tai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 04 23, 12:26)
loreal kerastase aliejukai  wub.gif  wub.gif is visu bandytu man patys paciausi..
kadangi plaukas sausas, visko pribandyta...

Keista,kad kerastase chroma riche serumo kvapas ir konsistencija identiski loreal buvusiam serumui (dabar neber bent jau pas mus prekyboj),kazin ar ne ta pati ispilsto.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 04 24, 10:09)
Keista,kad kerastase chroma riche serumo kvapas ir konsistencija identiski loreal buvusiam serumui (dabar neber bent jau pas mus prekyboj),kazin ar ne ta pati ispilsto.

kad chroma tirstesnis, lorealio daugiau alkoholinis. Siaip man lorealio panasus i loreal professionnel lumino contrast. Bendrai, tai visi 3 labai panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 23, 14:39)
siuo metu naudoju o'rising sampuna su aha rugstimis (rekomendavo vaistineje, ziauriai patinka sampunas,plaukai tooookio svelnumo lieka, blizga labai, net balzamo nereiktu,bet as dedu),

o kaip plaukas tuo metu atrodo - vistiek puciasi,siausiasi, na atrodo frizzy?
nes man plaukas siaip lieciant tai irgi svelnus, sukuojasi lengvai ir t.t., bet is isvaizdos to nepasakysi g.gif
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 23, 20:55)
Man patinka galiukams Phyto 7 kremukas. As alieju naudoju nakciai (linu semenu. jojobos, argano, kokosu), dienai naudoju Phyto kremuka, jis be silikonu, dirbtinai nesuklijuoja plauku, bet drekina thumbup.gif

man rodos ne silikonas plaukus klijuoja rolleyes.gif
QUOTE(Riobe @ 2012 04 23, 22:10)
user posted image
Jau antrą buteliuką baigiu thumbup.gif

placiau apie poveiki ir rezultata galiukams prasom 4u.gif
kaip tik parudotuvej gyre pardaveja, bet kazkaip nematyta priemone,tai susilaikiau smile.gif

QUOTE(Caridian @ 2012 04 24, 09:09)

tai gal ir sudetys panasios?nelyginai?
Atsakyti
as naudoju dabar tigi dream drops,
dar nepastebejau ar labai tinka, bet kvepia skaniai wub.gif
Papildyta:
o kur idomu galima kaune nusipirkti silko ?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 25, 18:19)
placiau apie poveiki ir rezultata galiukams prasom  4u.gif
kaip tik parudotuvej gyre pardaveja, bet kazkaip nematyta priemone,tai susilaikiau  smile.gif

Na, man tai labai aktualu, kad kvapas būtų geras ax.gif Tai šitas patiko thumbup.gif
Plaukai tampa lengvai iššukuojami, greičiau išdžiūna (netikėjau, kad taip gali būt), labiau blizga, galiukus pakirpau, ir naudojant šį aliejuką, jie nesuskilinėjo, jautėsi, jog plaukas maitinamas ir drėkinamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 25, 18:19)

kaip tik parudotuvej gyre pardaveja, bet kazkaip nematyta priemone,tai susilaikiau  smile.gif

O kur šito aliejuko yra pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 26, 09:10)
O kur šito aliejuko yra pirkti?  ax.gif

na man tai UK SALLY parudotuveje gyre.
internete tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 26, 18:40)
na man tai UK SALLY parudotuveje gyre.
internete tikrai yra  4u.gif

Dėkui 4u.gif Galvojau, kad LT parduotuvėse yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 25, 17:19)

tai gal ir sudetys panasios?nelyginai?

Ne,nes loreal jau seniai ismeciau buteliuka,bet gal internete rasciau pasieskojus smile.gif
Atsakyti
Visad išsiplovus plaukus patepu galiukus Avon serumu smile.gif nebrangus, bet man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 04 24, 10:09)

Taigi ta pati firma, kitaip pavadina, imeta koki ale prieda ir viskas. Kaip teko girdeti L'Oreal yra gigantas, kuriam dzin pavienes nuomones nes ju produktus perka milijardai, nesvarbu ar tai einama per eilines parduotuves kuriuose ju pacius prasciausius produktus isluoja ar Kerastase, Redken ir kt panasios linijos ale skirtos salonams.

As dabar naudoju Rica firmos FIX plauku seruma galiukams.
user posted image
kiek skaiciau tai ta rica produkcija sukure kerastase vienas is kureju, todel manau kad tikrai neprastesne sudetis ir poveikis nei Kerastaseje ax.gif
Atsakyti