Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 26, 00:55)
Šiuo metu naudoju Marrakesh oil, jau mėnesį laiko, labai patinka, kvapas ypač, plaukų galai pamaitinti blizga, nešiūra. Bet taip pat labai noriu pabandyti Orofluido, tai manau bus sekantis pirkinys.  smile.gif

Man ta Orofluido kiekviena karta tepa po kirpimo kirpykloje, tai nelabai pasakyciau, kad stebuklingas, pati norejau pirkti, bet nepastebejau is jo glotninimo, blizgesio suteikimo, ka man anksciau dudoavo Revlon aliejukas (iseme is gamybos). Aisku, naudojant kasdien gal ir butu nauda, bet kazkaip nesuzavejo jis manes.
Norejau paklausti ar sis Kerastase oleo relaxaliejukas padeda galiukams nuo issisakojimo? Ar vis delto jis labiau skirtas glotninimui?user posted image

Atsakyti
Jis per lengvas galiukams, kaip vanduo, bent man norisi kažko tiršto. Šitas visam plaukui tinkamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 birželio 2011 - 11:41
Sveikutes, skaiciau ankstesnes temeles, bet neuzmaciau daugelio is jusu rekomenduojamos priemones galiukams. Man reiketu, kad neskilinetu, spindetu ir neissausetu. Gal kas galite patarti? (kaina nesvarbi)
Atsakyti
Tai jei skaitei temą tai turbūt supratai, kad daugelio rekomenduojamos priemonės nėra, nes kiekvienam tinka ir patinka skirtingi produktai. Perki pagal savo nuožiūrą ir bandai.
Atsakyti
Sveikos, o man patinka REF argano aliejus, tikrai labai veiksmingas ir neriebina plauko: http://www.akcentasg...lauku_galiukams
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Marrakesh oil, jau mėnesį laiko, labai patinka, kvapas ypač, plaukų galai pamaitinti blizga, nešiūra. Bet taip pat labai noriu pabandyti Orofluido, tai manau bus sekantis pirkinys.  smile.gif

Kokia kaina Marrakesh oil? Ir kur perkat? Man aktualiausia plaukų pamaitinimas, kad jie nešiurtų. Tas blizgesys jau buvęs nebuvęs..
Atsakyti
labai gerai 100% sviestmezio sviestu istepti pries plovima ir 2 valandas palaikyti plauku galus . naudoju loccitane firmos sviesta.
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2011 06 27, 14:35)
labai gerai 100% sviestmezio sviestu istepti pries plovima ir 2 valandas palaikyti plauku galus . naudoju loccitane firmos sviesta.

aš sviestmedį kartais tepu po plovimo, vietoj įprasto aliejuko
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 06 27, 15:20)
aš sviestmedį kartais tepu po plovimo, vietoj įprasto aliejuko

neriebina plauko? koks poveikis panaudojus?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 06 27, 16:17)
neriebina plauko? koks poveikis panaudojus?

tepu tik ant pačių galiukų, tai neriebina. Poveikio norėčiau geresnio, nes labai vargstu su skilinėjančiais galiukais.. Šiaip blizgesio priduoda, man dar šiek tiek paformuoja plaukus ir atrodo tam kartui sveikesni smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Kur pirkai ir kiek mokėjai?
Atsakyti
Pirkau forume. Yra jo feelunique
Atsakyti