Pasidalinsiu patirtimi poilgesnių jų vartojimų. Jokių šalutinių poveikių, idealiai veikia, be to dar atradau internetinę vaistinę, kur jos kainuoja pigiau, nes pirkant vaistinėje.
Kol kas esu patenkinta.
QUOTE(Jusma @ 2011 10 14, 15:06)
Pasidalinsiu patirtimi
o kiek internetu kainuoja? na ir vaistinėse jos nėra brangios
butu idomu suzinoti is kokio internetinio puslapio jas perkate
)
QUOTE(citrinuke18 @ 2011 10 15, 17:42)
turbut uzsisako vaistine.lt puslapiuki
Sveikos, išbandžiau ir aš šias tabletes, pasidomėjusi, kad jų sudėtis identiška Yarine. Nes iki šios vartojau pastarąsias. Jokio šalutinio poveikio, viskas puiku
Todėl ir toliau jas vartosiu
Pradėjau nuo vakar jas naudoti. Tfu tfu tfu kolkas jokių nusiskundimų nėra, nes man vis problemos su kntrcpt tai bus ketvirtas bandymas
Kol gėriau labai patiko, jokių šalutinių poveikių
Pagražino ir veido odą, o kas keisčiausia, turbūt vieninteliai, po kurių nutraukimo nepradėjo siaubingai bert, dedu didelį pliusą
QUOTE(Jusma @ 2011 10 14, 16:06)
Pasidalinsiu patirtimi poilgesnių jų vartojimų. Jokių šalutinių poveikių, idealiai veikia, be to dar atradau internetinę vaistinę, kur jos kainuoja pigiau, nes pirkant vaistinėje.
Kol kas esu patenkinta. 
Man irgi smalsu kur perkat
Buvau pas gydytoją, tai man irgi išrašė šias, nes ir oda riebi, turi pareguliuoti, ir dėl svorio nerimavau, tai sakė, kad jos neleidžia kauptis skysčiams is svoris neturi didėti
Kažkada seniau esu gėrusi Logest, irgi tiko, bet dabar pasiūlė šias.
Nusipirkau be problemų Camelia vaistinėje, turiu pradėti gerti šį savaitgalį maždaug
QUOTE(arbataa @ 2011 11 19, 01:26)
oi, tam lapely viskas nuo iki, kaip turetu buti...lapeli galiu ir pati pasiskaityti, ka raso...
o vat man idomu, KAIP BUNA
jau 5 pertraukos diena, o kraujavimo nera....savaites pabaigoj isvaziuoju i kelione ir bijau, kad pradejus nauja pakuote prasides tepliojimai ir kraujavimai...sugadins man visa reikala...