Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Etindros

Pasidalinsiu patirtimi poilgesnių jų vartojimų. Jokių šalutinių poveikių, idealiai veikia, be to dar atradau internetinę vaistinę, kur jos kainuoja pigiau, nes pirkant vaistinėje. 4u.gif Kol kas esu patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 10 14, 15:06)
Pasidalinsiu patirtimi

o kiek internetu kainuoja? na ir vaistinėse jos nėra brangios
Atsakyti
butu idomu suzinoti is kokio internetinio puslapio jas perkate smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(citrinuke18 @ 2011 10 15, 17:42)
butu idomu suzinoti is kokio internetinio puslapio jas perkate smile.gif)

turbut uzsisako vaistine.lt puslapiuki g.gif
Atsakyti
Sveikos, išbandžiau ir aš šias tabletes, pasidomėjusi, kad jų sudėtis identiška Yarine. Nes iki šios vartojau pastarąsias. Jokio šalutinio poveikio, viskas puiku smile.gif Todėl ir toliau jas vartosiu smile.gif
Atsakyti
Pradėjau nuo vakar jas naudoti. Tfu tfu tfu kolkas jokių nusiskundimų nėra, nes man vis problemos su kntrcpt tai bus ketvirtas bandymas doh.gif
Atsakyti
Kol gėriau labai patiko, jokių šalutinių poveikių thumbup.gif Pagražino ir veido odą, o kas keisčiausia, turbūt vieninteliai, po kurių nutraukimo nepradėjo siaubingai bert, dedu didelį pliusą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 10 14, 16:06)
Pasidalinsiu patirtimi poilgesnių jų vartojimų. Jokių šalutinių poveikių, idealiai veikia, be to dar atradau internetinę vaistinę, kur jos kainuoja pigiau, nes pirkant vaistinėje. 4u.gif Kol kas esu patenkinta. smile.gif

Man irgi smalsu kur perkat ax.gif

Buvau pas gydytoją, tai man irgi išrašė šias, nes ir oda riebi, turi pareguliuoti, ir dėl svorio nerimavau, tai sakė, kad jos neleidžia kauptis skysčiams is svoris neturi didėti g.gif

Kažkada seniau esu gėrusi Logest, irgi tiko, bet dabar pasiūlė šias.

Nusipirkau be problemų Camelia vaistinėje, turiu pradėti gerti šį savaitgalį maždaug ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

merginos, kada jums prasideda kraujavimas suvartojus etindros lapeli? po keliu dienu?

baigiau dar tik pirma lapeli...jau trecioji pertraukos diena, o menesiniu nera... ps. pastoti negalejau 100proc.
Atsakyti
info lapely aiškiai parašyta, kad po kelių dienų.
man po trijų arba keturių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 19 lapkričio 2011 - 00:27
QUOTE(arbataa @ 2011 11 19, 01:26)
info lapely aiškiai parašyta, kad po kelių dienų.
man po trijų arba keturių

oi, tam lapely viskas nuo iki, kaip turetu buti...lapeli galiu ir pati pasiskaityti, ka raso...
o vat man idomu, KAIP BUNA mirksiukas.gif
jau 5 pertraukos diena, o kraujavimo nera....savaites pabaigoj isvaziuoju i kelione ir bijau, kad pradejus nauja pakuote prasides tepliojimai ir kraujavimai...sugadins man visa reikala... verysad.gif
Atsakyti
man nuo ankstesniu kontraceptiku mmm prasidedavo 4 diena, o geriant Etindros prasideda 5 diena ir jos tokios labai silpnos, vos tik pateplioja 2 dienas g.gif
Atsakyti