Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai...2

QUOTE(ausrazs @ 2011 07 03, 17:26)
SUNSHIHE: veidrodinis atspindys smile.gif
user posted image
Nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, toikius gražius augaliukus auginate - vieni žiedai nuostabesni už kitus. Mane apima azartas pamėgint susidraugaut su Strepsiais. Saklykit, ar jos lepios? Jų auginimo sąlygos kokios ypatingos?
Galvoju pamėgint keletą įsigyt, galgi susidraugausiu kaip ir su sanpaulijom. ax.gif
Atsakyti
Strepsams ypatingų sąlygų nereikia, laikoma, kad juos lengviau auginti nei sanpaulijas. Tik man kažkodėl nepavyksta iki galo perprasti visų auginimo subtilumų unsure.gif g.gif
Atsakyti
Vienas iš maniškių, neįprastos formos žiedais - 'Butterfly Effect'.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 05, 09:43)
Vienas iš maniškių, neįprastos formos žiedais - 'Butterfly Effect'.

Oi koks vejo malunelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 07 01, 17:00)
Prašom, prašom drinks_cheers.gif  biggrin.gif
rolleyes.gif , negi padėtis jau tokia nepataisoma g.gif  biggrin.gif

smile.gif noriu pasidžiaugti saviškėm, kol kas kuklios, bet pirmuosius žiedelius parodė, g.gif tik turiu klausimuką, o šios gražuolės nesusižydi? Aš 4 į vieną vazoną susodinau, dvi pražydo, dar vienos žiedo laukiu, ketvirtoji tinginiauja biggrin.gif

Mano gėlytės
Atsakyti
[quote=Naktis1,2011 07 05, 14:33]
klausimuką, o šios gražuolės nesusižydi?]
O ką tai reiškia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 05 liepos 2011 - 18:46
baiminuosi, kad viename vazone augančios gėlytės žydės tik viena spalva verysad.gif , žinau, kad saldžiosios paprikos negalima sodinti šalia karčiosios, nes ir saldžiosios paprikos bus karčios
Atsakyti
Viena spalva nežydės, bet iš kur tas noras sodinti kelias skirtingas veisles į vieną vazoną? Juk augantis strepsas ir šiaip priaugina ne vieną skrotelę. Žinoma, jūsų valia rinktis, bet aš taip tikrai nedaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
kai gavau 10 lapelių, visiems tuo metu neturėjau atskirų vazonų, o ir nelabai tikėjau, kad man pavyks juos užsiauginti, jais pasirūpinti galiu tik savaitgaliais, dabar net nežinau, ką bedaryti, žydinčių persodinti turbūt nėra gerai doh.gif
Atsakyti
Persodinti žydinčius galima, nieko baisaus, tik nereikia labai kedenti šaknų. Galima persodinti ir rudenį, kai žydėjimas bus į pabaigą.
Atsakyti
ačiū, bandysiu
Atsakyti