atnešu nekasdienišką patiekaliuką
Grietinėlėje troškinta bebriena
Reikės:
bebro mėsos
trupučio acto
morkos
svogūno
grietinėlės
žvėrienos prieskonių
pipirų (naudojau 5 pipirų mišinį)
lauro lapo
šviežio čiobrelio
sviesto gabaliuko
žirnelių
Bebro mėsytę reikia pamirkyti, laikiau vandenyje visą naktį, tada dar porą valandų vandens ir acto tirpaliuke silpnam, aš pjausčiau iškart kaip guliašui, greičiau išvirė ir išsivalė, verdant nupilti keliskart, nes labai putoja, kai lieka jau švarus vandenukas, dėti lauro lapuką, pipirų pagal skonį, druskos ir virti, kol suminkštėja. Troškintuve išlydžiau gabaliuką sviesto, sudėjau stambiai pjaustytą svogūną, morką, žirnelius, išgriebiau mėsos gabaliukus ir dėjau troškintis maždaug 40 min, supyliau puodelį grietinėlės, vos vos miltų dėl tirštumo ir palikau dar 10 min. Valgėm su šviežiai raugtais agurkėliais, visiems laaabai patiko