Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2011 07 19, 07:44)

Cukinijų blynų tortas 




Elena, nuostabu.
tik man iskilo toks klausimas, kai pertepinejate, tai karstus blynus ar laukiate kol atves?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 19, 11:44)
Elena, nuostabu.
tik man iskilo toks klausimas, kai pertepinejate, tai karstus blynus ar laukiate kol atves?



Na kol sukepiau paskutinį pirmas jau pravėso biggrin.gif
Atsakyti
aisku. einu gaminti. Ryt parasysiu kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
As niekaip nerandu sparaginiu pupeliu ivyniotu i kumpi recepto 4u.gif
Gal kas pagelbesit 4u.gif
Atsakyti
Gal sitas receptas
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2011 07 19, 16:07)


Aciu labai 4u.gif

Ieskojau sito recepto lotuliukas.gif
Bet jie vienodi biggrin.gif
Atsakyti
Ule,o koki jus naudojot zoleliu sviesta jautienos mesainiams?Ar paciai kazkaip susiminkyti ar pirkot jau paruosta,kazkaip neteko uzmatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2011 07 19, 20:47)
Ule,o koki jus naudojot zoleliu sviesta jautienos mesainiams?Ar paciai kazkaip susiminkyti ar pirkot jau paruosta,kazkaip neteko uzmatyti blush2.gif

Pati gaminu, minksta sviesta issuku su prieskoninem zolelem ( jei sviezios sugrudu drustuvej), pasudau ir atsaldau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 07 19, 09:53)
Įdaryti kiaulienos kotletai


Labas 4u.gif
Na pasiklausiu, nes labai skaniai atrodo wub.gif o tą omletą jau iškeptą dedam į kotletuką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 07 19, 22:05)
Labas  4u.gif
Na pasiklausiu, nes labai skaniai atrodo wub.gif o tą omletą jau iškeptą dedam į kotletukąblush2.gif

Per delną išformuoti paruoštą faršą, dėti gabalėlį omleto, juostę sūrio, gerai užspausti kraštelį,
Atsakyti
atnešu nekasdienišką patiekaliuką smile.gif

Grietinėlėje troškinta bebriena 4u.gif

Reikės:

bebro mėsos
trupučio acto
morkos
svogūno
grietinėlės
žvėrienos prieskonių
pipirų (naudojau 5 pipirų mišinį)
lauro lapo
šviežio čiobrelio
sviesto gabaliuko
žirnelių

Bebro mėsytę reikia pamirkyti, laikiau vandenyje visą naktį, tada dar porą valandų vandens ir acto tirpaliuke silpnam, aš pjausčiau iškart kaip guliašui, greičiau išvirė ir išsivalė, verdant nupilti keliskart, nes labai putoja, kai lieka jau švarus vandenukas, dėti lauro lapuką, pipirų pagal skonį, druskos ir virti, kol suminkštėja. Troškintuve išlydžiau gabaliuką sviesto, sudėjau stambiai pjaustytą svogūną, morką, žirnelius, išgriebiau mėsos gabaliukus ir dėjau troškintis maždaug 40 min, supyliau puodelį grietinėlės, vos vos miltų dėl tirštumo ir palikau dar 10 min. Valgėm su šviežiai raugtais agurkėliais, visiems laaabai patiko smile.gif

user posted image
Atsakyti
Elena - nu jau cukiniju torto grozsi 4u.gif
Butinai isbandysiu
Atsakyti