Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

Jaučiu pirmą kartą pavydžiu vampyrams jų greičio rolleyes.gif Taip ir prisimenu kaip Edvardas pildė už Belą prašymus į universitetus kosminiu greičiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 17, 14:27)
Jaučiu pirmą kartą pavydžiu vampyrams jų greičio rolleyes.gif Taip ir prisimenu kaip Edvardas pildė už Belą prašymus į universitetus kosminiu greičiu biggrin.gif

Ir ne tik greičio.... g.gif Dar man norėtųsi niekad nesirgti kaip jie doh.gif O tai čia skauda, tai čia... nors gal tada jauti, kad gyveni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 05 17, 15:14)
Ir ne tik greičio....  g.gif Dar man norėtųsi niekad nesirgti kaip jie doh.gif O tai čia skauda, tai čia... nors gal tada jauti, kad gyveni lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jooooo, va kaip tik šiandien pratęsė man antibiotikus, ir ant atostogų užeis... tai žinai, atostogos prasideda, šampaniuko norisi, o negali doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka mergaitės 4u.gif
Prašom atlaisvinti vietos pievelėje kuo arčiau Edvardo, nes savo šikną bando įkišti nauja fanė. lotuliukas.gif Niekada nemėgau fantastinių filmų bet kai pamačiau SAULĖLYDĮ bigsmile.gif bigsmile.gif kažkas galvelėje susijaukė doh.gif tai va per vieną dieną užsikabliavusi peržiūrėjau visus filmus, likau labai sužavėta, sujaudinta, apsifantazavusi....tikrai meniniai kūriniai, o jau Edvardo žavumas, tas kančios iškreiptas veidas kai nori kito žmogaus ir negali iki galo jo turėti, ech.....
Tai va perskaičiau "surijau" Saulėlydi ir vėl pakartojau filmą doh.gif daugkas kitu rakursu pasimatė.Ryt gaunu kitas knygas thumbup.gif rysiu toliau lotuliukas.gif
Aišku po trečio filmo likau nusivylusi kad jie net nepasimylėjo, bet kaip suprantu viskas manęs laukia knygose, gi jų dukra iš šventos dvasios neatsirado biggrin.gif
Tai va stebiu jus ir toliau sapnuoju Edvardą. wub.gif
Tai kokia čia man stadija tada? g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(nuotakyte @ 2011 05 17, 18:51)
Labuka mergaitės 4u.gif
Prašom atlaisvinti vietos pievelėje kuo arčiau Edvardo, nes savo šikną bando įkišti nauja fanė. lotuliukas.gif Niekada nemėgau fantastinių filmų bet kai pamačiau SAULĖLYDĮ bigsmile.gif  bigsmile.gif kažkas galvelėje susijaukė doh.gif tai va per vieną dieną užsikabliavusi peržiūrėjau visus filmus, likau labai sužavėta, sujaudinta, apsifantazavusi....tikrai meniniai kūriniai, o jau Edvardo žavumas, tas kančios iškreiptas veidas kai nori kito žmogaus ir negali iki galo jo turėti, ech.....Tai va perskaičiau "surijau" Saulėlydi  ir vėl pakartojau filmą doh.gif daugkas kitu rakursu pasimatė.Ryt gaunu kitas knygas thumbup.gif rysiu toliau lotuliukas.gif
Aišku po trečio filmo likau nusivylusi kad jie net nepasimylėjo, bet kaip suprantu viskas manęs laukia knygose, gi jų dukra iš šventos dvasios neatsirado biggrin.gif

Nelabai sutinku del meniniu kuriniu schmoll.gif Galejo n kartu geriau sukurti doh.gif biggrin.gif

O siaip butinai knygas perskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka mergaitės 4u.gif
Prašom atlaisvinti vietos pievelėje kuo arčiau Edvardo, nes savo šikną bando įkišti nauja fanė. lotuliukas.gif Niekada nemėgau fantastinių filmų bet kai pamačiau SAULĖLYDĮ bigsmile.gif  bigsmile.gif kažkas galvelėje susijaukė doh.gif tai va per vieną dieną užsikabliavusi peržiūrėjau visus filmus, likau labai sužavėta, sujaudinta, apsifantazavusi....tikrai meniniai kūriniai, o jau Edvardo žavumas, tas kančios iškreiptas veidas kai nori kito žmogaus ir negali iki galo jo turėti, ech.....
Tai va perskaičiau "surijau" Saulėlydi  ir vėl pakartojau filmą doh.gif daugkas kitu rakursu pasimatė.Ryt gaunu kitas knygas thumbup.gif rysiu toliau lotuliukas.gif

o kaip smagu šviežiena biggrin.gif sveika prisijungus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 05 17, 15:14)
Ir ne tik greičio....  g.gif Dar man norėtųsi niekad nesirgti kaip jie doh.gif O tai čia skauda, tai čia... nors gal tada jauti, kad gyveni lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jo... ir as siand labai labai noreciau but kuo nors..

Laputaite, kur skubejai?

Nautakyte.. sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 17, 18:16)
Labas  4u.gif
Nelabai sutinku del meniniu kuriniu  schmoll.gif Galejo n kartu geriau sukurti  doh.gif  biggrin.gif

O siaip butinai knygas perskaityk  mirksiukas.gif

niekada neteko matyti kad filmas būtų geresnis nei knyga (čia mano nuomone), bet šiuo atveju knygai duočiau vos 1 balu daugiau nei filmui.jei ne filmo Edvardas, tokio žavaus vampyro nebučiau susifantazavus.

Joo šviežiena, mmmmmm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2011 05 17, 17:51)
Labuka mergaitės 4u.gif
Prašom atlaisvinti vietos pievelėje kuo arčiau Edvardo, nes savo šikną bando įkišti nauja fanė. lotuliukas.gif Niekada nemėgau fantastinių filmų bet kai pamačiau SAULĖLYDĮ bigsmile.gif  bigsmile.gif kažkas galvelėje susijaukė doh.gif tai va per vieną dieną užsikabliavusi peržiūrėjau visus filmus, likau labai sužavėta, sujaudinta, apsifantazavusi....tikrai meniniai kūriniai, o jau Edvardo žavumas, tas kančios iškreiptas veidas kai nori kito žmogaus ir negali iki galo jo turėti, ech.....
Tai va perskaičiau "surijau" Saulėlydi  ir vėl pakartojau filmą doh.gif daugkas kitu rakursu pasimatė.Ryt gaunu kitas knygas thumbup.gif rysiu toliau lotuliukas.gif

Sveika sveika biggrin.gif klausi kokia stadija? na, čia pačios nusistatom stadijas biggrin.gif bet tavo kažkur apie trečiąją bus lotuliukas.gif

o vietos šalia Edvardo... ohoho užjaučiu, aplink jį daugiausia norinčių, yra net ant viršaus jau gulinčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 17, 17:40)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  jooooo, va kaip tik šiandien pratęsė man antibiotikus, ir ant atostogų užeis... tai žinai, atostogos prasideda, šampaniuko norisi, o negali  doh.gif  lotuliukas.gif

Va ir man tas pats... jau tris antibiotikų kursus pravariau doh.gif
Labuka mergaitės 4u.gif

Sveikutė prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif O knygas būtinai perskaityk, jos labai įtraukiančios ir man patiko labiau negu filmai thumbup.gif
Sakyčiau tau visa 4 stadija mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oooo..čia žiūriu ne man vienai antibiotikai draugai paskutinį mėnesį.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 17, 18:56)
Sveika sveika biggrin.gif klausi kokia stadija? na, čia pačios nusistatom stadijas biggrin.gif bet tavo kažkur apie trečiąją bus  lotuliukas.gif

o vietos šalia Edvardo... ohoho užjaučiu, aplink jį daugiausia norinčių, yra net ant viršaus jau gulinčių biggrin.gif

mmm g.gif prasti reikalai tada, bet sakau gal su šviežienos kvapu nubaidysiu kurią nuo viršaus bigsmile.gif biggrin.gif blyn jaučiu man čia hormonai siautėja, visai suvaikėjau doh.gif lotuliukas.gif
įtariu rimtai ketvirtojoje stadijoje esu blush2.gif
Atsakyti