Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 20:35)
Na tuomet norėčiau lovos prie lango  rolleyes.gif

Bet jau pageidavimai unsure.gif Seniausiai geriausios vietos užimtos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 17, 21:37)
tikrai, kad ohohoo koks pagausėjimas, čia pavasariniai vėjai tiek pripūtė?  biggrin.gif  sveikos prisijungusios 4u.gif , nenučiupinkit Robertėlio per daug kai visos supulsit  unsure.gif

Jauciu cia visos po TV3 pirmos dalies pasirodymo, kabli pagavo lotuliukas.gif
nu ir as tame tarpe blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Robertėlio nereikia biggrin.gif Mano favoritas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 17, 20:12)

vyras baisiai pyksta, kad man jau pamisimas nuo sio filmo gavosi, kad skaitau knyga kai tik laisva minuciuke gaunu, sako visai vaikai neberupi  cool.gif

ir šita stadija pažįstama daug kam lotuliukas.gif pripras irnesakyk.gif maniškis ir dabar dar kartais pašiepia ką nors...

QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 20:17)
Susirgau - gydykit. Filmai pažiurėti, knygos perskaitytos. Telefone melodija: Belos lopšinė.

sakai Belos lopšinė? biggrin.gif hehe, sveika prisijungusi biggrin.gif

QUOTE(Nika89 @ 2011 05 17, 20:31)
_________

O as turiu naujienuuuu, isejau is darbo ir vasara isvarau dirbt i uzsieni, cia kaip sakant " take a risk" smile.gif  Nusibodo daryt tai ka nemegstu ir vis dejuot ***** ax.gif

na, šaunuolė. aš matyt nedrįsčiau, bet - tu juk jauna, ir teisingai, kad reikia varyt į užsienį padirbėt ir nuotykių thumbup.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 17, 20:41)
Jauciu cia visos po TV3 pirmos dalies pasirodymo, kabli pagavo  lotuliukas.gif
nu ir as tame tarpe  blush2.gif  wub.gif

oooho tu visiškai šviežia. kai per tv3 rodė, man tik draugės ėsėmės siuntė - ką, tave sužavėjo šita mokyklinė meilė?!?! biggrin.gif

DŽASPERIS UŽIMTAS biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad šitas Partizanės biggrin.gif Juo galima tyliai žavėtis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 17 gegužės 2011 - 20:47
QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 20:42)
Robertėlio nereikia  biggrin.gif  Mano favoritas  user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia ant plakato turetu buti ne bite me, o Partizane bite youuu gun_rifle.gif biggrin.gif
Zodziu puikuma, nors vienai ne Edwa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 20:42)

PAMIRŠK biggrin.gif bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 17, 21:44)

DŽASPERIS UŽIMTAS biggrin.gif

Aš taip ir galvojau. Nu negali jis likti nepastebėtas unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
šakės šakės, kaip tik naujokės, vis prisireikia rankoves raitotis biggrin.gif lotuliukas.gif
štai pvz Robertas - bendro naudojimo vertybė, o kiti, daugmaž - yra jau pasidalinti. bet ne visi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 20:47)
Aš taip ir galvojau. Nu negali jis likti nepastebėtas  unsure.gif  biggrin.gif

jis jau lankė mane sapnuose porą kartų ir pažadėjo viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 21:17)
Susirgau - gydykit. Filmai pažiurėti, knygos perskaitytos. Telefone melodija: Belos lopšinė.

Nereikejo gulti i sia palata, jei nori pasveikti... schmoll.gif

QUOTE(Nika89 @ 2011 05 17, 21:31)
O as turiu naujienuuuu, isejau is darbo ir vasara isvarau dirbt i uzsieni, cia kaip sakant " take a risk" smile.gif  Nusibodo daryt tai ka nemegstu ir vis dejuot ***** ax.gif

Saunuole, esi drasi, kad nusprendei kazka keisti ir igyvendinai smile.gif

QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 21:35)
Na tuomet norėčiau lovos prie lango  rolleyes.gif

Ai irnesakyk.gif , gali ir prie lango.... Vis tiek Robke is visu pusiu uzspaustas dirol.gif

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 17, 20:42)
Nika89, grysk... gana tyliai skaityti  ax.gif  kesinasi i tavo vieta  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 17, 21:06)
Ezoterikos skyrelyje yra visa tema biggrin.gif
Sveika ir tu prisijungusi smile.gif Knygos dar geresnės už filmus smile.gif Kalenų, ne Kalvinų (Kleinų)

oi blush2.gif cia is to skubejimo parasyt.
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 17, 21:12)

o siap as irgi tokioje stadijoje kaip ir *aij*
vyras baisiai pyksta, kad man jau pamisimas nuo sio filmo gavosi, kad skaitau knyga kai tik laisva minuciuke gaunu, sako visai vaikai neberupi

mano dar nepyksta, tik jau kreivai ziuret pradeda lotuliukas.gif kaip tik vaikas pietu miego, as su kavute filma pasijungiu ir toliau ziuriu... o virpuliukai po kuna vis laksto, ech kaip grazu.

QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 17, 21:41)
Jauciu cia visos po TV3 pirmos dalies pasirodymo, kabli pagavo  lotuliukas.gif
nu ir as tame tarpe  blush2.gif  wub.gif

butent doh.gif seniai girdejau, kad geras filmas, bet tuo metu pastojau ir t.t tai ir uzsimirso,o TV3 primine.. su trenksmu.

QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 21:42)

oi ir jis man wub.gif ax.gif Robertelis tai man ner labai grazus, n ubet jau seksovas, o jo zvilgsnis kaip i Bela paziuri.. atsiduociau nedraugavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 17, 20:49)
štai pvz Robertas - bendro naudojimo vertybė, o kiti, daugmaž - yra jau pasidalinti. bet ne visi biggrin.gif

Nu pize.. unsure.gif dar taip pakalbek tai dar daugiau Robes gerbeju pasirodys, tada mes su senbuvem susivienisim ir irgi rankoves raitosim biggrin.gif
Ir isvis, kur petrike dingus???? g.gif
Atsakyti