Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(Japoniene @ 2011 05 18, 13:23)
Matai, bet tada ir priežastis užsipulti žmogų būtų.

Taip...nepagloste jos, bet...kiek paneles Lamellos nebuvo?
Gal reikejo tema paskaityti pries sukeliant nuotraukas?
Atsakyti
Merginos turiu pasiūlymą mirksiukas.gif Parašykit visos kokios scenos jūs pasigedote žiurint filmą. Na turiu omenyje knygoje yra, o filme - ne. Nes man skaitant kartais toks obidniakas paimdavo, kad apie tainėra net užsiminta filme blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 05 18, 14:35)
Merginos turiu pasiūlymą  mirksiukas.gif  Parašykit visos kokios scenos jūs pasigedote žiurint filmą. Na turiu omenyje knygoje yra, o filme - ne. Nes man skaitant kartais toks obidniakas paimdavo, kad apie tainėra net užsiminta filme  blink.gif

Tegul didziaja dali Eclipses perfilmuoja... ir ikelia scenas, kurias istryne ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 05 18, 14:35)
Merginos turiu pasiūlymą  mirksiukas.gif  Parašykit visos kokios scenos jūs pasigedote žiurint filmą. Na turiu omenyje knygoje yra, o filme - ne. Nes man skaitant kartais toks obidniakas paimdavo, kad apie tainėra net užsiminta filme  blink.gif

Tai dabar apie pirma knyga/filma kalba eina? g.gif biggrin.gif
Jei apie pirma, tai as taip kaip knygoje...viska viska noreciau matyti...
Jei apie antra...tai pabaiga buciau taip, kaip knygoje...nepamenu tiksliai, bet mazdaug nuo 415psl.
Jei apie trecia, tai viska, pakeitusi aktoriu grima, perfilmuociau ... biggrin.gif

O pati kaip? Ka pridejusi butum? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 18 gegužės 2011 - 14:03
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 18, 14:56)
Tegul didziaja dali Eclipses perfilmuoja... ir ikelia scenas, kurias istryne  ax.gif  biggrin.gif

o daug ju istryne? unsure.gif ir taip, atrodo, ne trumpa dalis.Neskaiciau knygu ( butinai perskaitysiu, reik tik gimtadienio sulaukt) tai sunku man ka palygint.
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 18, 14:58)
Tai dabar apie pirma knyga/filma kalba eina? g.gif  biggrin.gif
Jei apie pirma, tai as taip kaip knygoje...viska viska noreciau matyti...
Jei apie antra...tai pabaiga buciau taip, kaip knygoje...nepamenu tiksliai, bet mazdaug nuo 415psl. 
Jei apie trecia, tai viska, pakeitusi aktoriu grima, perfilmuociau ... biggrin.gif
O pati kaip? Ka pridejusi butum? g.gif

o kaip knygoj? blush2.gif

tai kiek suprantu trecia knyga daug geresne nei filmas g.gif nors, kiek teko girdet, knygos idomesnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *aij*: 18 gegužės 2011 - 14:06
QUOTE(*aij* @ 2011 05 18, 15:08)
o daug ju istryne? unsure.gif ir taip, atrodo, ne trumpa dalis.Neskaiciau knygu ( butinai perskaitysiu, reik tik gimtadienio sulaukt) tai sunku man ka palygint.

Kiekvienas filmas turi nufilmuotas ir galiausiai nepatekusias i galutini varianta scenas... taip yra ir su Eclipse - pvz. kai Bela uzdaro langa, bet veliau atidaro, kad Edvardas galetu patekti. Tos scenos ikeltos i DVD (na ir aisku youtube smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 18, 15:16)
taip yra ir su Eclipse - pvz.  kai Bela uzdaro langa, bet veliau atidaro, kad Edvardas galetu patekti. Tos scenos ikeltos i DVD (na ir aisku youtube  smile.gif  )

kaip idomiai, i filma neikele, o youtube ir DVD yra, eisu iekot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2011 05 18, 15:08)
tai kiek suprantu trecia knyga daug geresne nei filmas  g.gif nors, kiek teko girdet, knygos idomesnes  smile.gif

Man visos knygos geresnes nei filmai, nes knygose visko daug daugiau, daug placiau ir t.t... biggrin.gif
Filmas trunka maks. 2 val., todel i ji visko sutalpinti ir neimanoma.... ax.gif

Bet panos...man dar karta reikia jusu pasiaiskinimu mirksiukas.gif 4u.gif
Pati, kai uzsikabliavusi buvau, tai begau i knygyna ir pirkau, o jei viename neradau, tai tol ieskojau, kol radau, kad tik kuo greiciau perskaityti, kad tik kuo greiciau pasinerti i ta istorija ir kuo ilgiau neisnirti...
Kaip jus sugebate buti tokios kantrios ir laukti...sakykim gimtadienio g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 18, 15:27)

Kaip jus sugebate buti tokios kantrios ir laukti...sakykim gimtadienio g.gif  biggrin.gif

yra toks dalykas kaip - finansai blush2.gif islauksiu... pasisotinu dabar parsisiustais filmais ir jusu temute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2011 05 18, 15:27)
kaip idomiai, i filma neikele, o youtube  ir DVD yra, eisu iekot  biggrin.gif

Kodel idomiai? Juk taip filmai kuriami smile.gif Visu scenu nesudesi i 2 val.

Yra juk ir Saulelydzio, Jaunaties, Uztemimo papildoma medziaga, komentarai. Tarkim kitose salyse isleistas Uztemimo DVD su Kristen ir Roberto komentarais, kur jie ziuri filma ir komentuoja scenas...

BA irgi daug nufilmuotos medziagos, nemazai jau jos matem is Brazilijos. Ir tikrai tu visu scenu nebus filme. Kai kurios bus DVD kaip papildoma medziaga.
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2011 05 18, 15:29)
yra toks dalykas kaip - finansai  blush2.gif  islauksiu... pasisotinu dabar parsisiustais filmais ir jusu temute  rolleyes.gif

O tu gal is Vilniaus? g.gif
Gal tau paskolinti knygas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 18, 15:34)
O tu gal is Vilniaus? g.gif
Gal tau paskolinti knygas? g.gif  biggrin.gif

Kaunas biggrin.gif
Atsakyti