Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 55 palata

QUOTE(laguna @ 2011 05 17, 21:11)
O šitoj scenoj galėčiau Alisai ir gerklę perkąsti iš pavydo user posted image My Webpage

o aš Alisai nejaučiu neigiamų jausmų,man ji kaip personažas labai patinka ax.gif bet nesu Alice&Jasper gerbėja dėl labai suprantamų priežasčių lotuliukas.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 17, 21:15)
Ir nutiestum raudoną kilimą Partizanei pas Džasperą bigsmile.gif  biggrin.gif

o taip! nail.gif:

QUOTE(Nika89 @ 2011 05 18, 06:31)
Girdziu kaip tik dabar per radija Eurovizijos nugaletoju daina... *****, jus ziurejot kuri nors ta eurovizija? Kaip tragiskai tie nugaletojai dainavo, pacioj pabaigoj, kai suzinojo, kad nugalejo doh.gif  Bernas dar nieko, nu bet panaaaa.... unsure.gif
Papildyta:

Neblogi aktoriai parinkti thumbup.gif  Ne per seniausiai ziurejau filma su Charlize Theron "Head in the Clouds", labai geras... toks kitoks, ir Charlize nerealiai suvaidino smile.gif

oooo jeeeee baaaaisiai nusidainavo doh.gif ir bachuras, o jinai... taip blogai, kad blogiau nesu girdėjusi doh.gif lotuliukas.gif
----
man šis filmas labai labai wub.gif dar ir todėl, kad Penelope ir Charlize ten afigienai gražios

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 18, 13:56)
Tegul didziaja dali Eclipses perfilmuoja... ir ikelia scenas, kurias istryne  ax.gif  biggrin.gif

tai Saulėlydy daugiau kas išmesta

QUOTE(3kitten @ 2011 05 18, 16:55)
Na ka, atejo laikas prisipazinti - sergu ir as  ax.gif

Is pirmos knygos, gaila, kad nera scenos kai jis nesa Bella pas sesele ( na kai jai pasidare bloga nuo kraujo, per biologijos pamoka)  smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif

man irgi šios scenos žiaaauriai trūkoooooo!
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 05 18, 09:06)
Kad kiti vaziuoja, tai man kaip ir px blush2.gif  biggrin.gif
Bet kai pagalvoju, kad rytais taves nebuciuosiu ir atgal bucinio negausiu, tai tada liudna pasidaro verysad.gif Nors...yra vilties, kad is ten karts nuo karto prisijungsi...  ax.gif
(O kur leki? I kuria sali? g.gif )

*****, net sirdi pakuteno.. nuu eina sauuu kaip miela blush2.gif Butinai, prisijunginesiu ir buckius siusiu oro_buckis.gif , bet pirma reik isvaziuot biggrin.gif Kalbu kalbu , o poto ir liksiu Lietuvoj sedet smile.gif
Siaip buvo pasiulymas varyt i USA, zodziu per pazistamus blablabla... bet manau, kad sios galimybes su drauge atsisakysim (nors dar 100% neaisku), nes, kad atsipirktu kelione reikia varyt ilgiau negu dviem men. o mum reik sulaukt egzu rezultatu, zodziu biski painiava ax.gif Tai dabar laaaaabai svarstoma galimybe varyt i Graikija... jauciu ties ja ir apsistosim smile.gif

QUOTE(donata222 @ 2011 05 18, 17:23)

Koks jis cia man grazus.. wub.gif Aaaa!!!! wub.gif nu negaliu wub.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrėjau "Remember me" (ar kažkas panašiai). Kaip žiumbiau, kaip žliumbiau verysad.gif Dabar sėdžiu su vyno taure, kad širdis atlėgtų verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 18, 18:35)
o aš Alisai nejaučiu neigiamų jausmų,man ji kaip personažas labai patinka  ax.gif  bet nesu Alice&Jasper gerbėja dėl labai suprantamų priežasčių  lotuliukas.gif

Šiaip man ji labai labai. Tikra V.I.T.C.H. wub.gif Ale toj scenos aš pavydi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 18 gegužės 2011 - 17:54
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 18, 18:35)
tai Saulėlydy daugiau kas išmesta

Saulelydzio filma galima suprasti ir neskaicius knygos, viskas nuosekliai pavaizduota. O Uztemime viskas tarsi suoliais, nepaaiskinti kai kurie Belos poelgiai ir svarbios scenos sutrumpintos - pvz. po Dzeikobo ir Belos bucinio - Belos ir Edvardo pokalbis labai svarbus, bet jo nebuvo; ar lango uzdarymo scena, kai Edvardas Belai sutrukde vaziuoti pas Dzeikoba.

Taciau tai tik mano nuomone. Tau patinka Uztemimas, man ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 05 18, 17:55)
Sveikos!  4u.gif

Na ka, atejo laikas prisipazinti - sergu ir as  ax.gif

Papildyta:
Is pirmos knygos, gaila, kad nera scenos kai jis nesa Bella pas sesele ( na kai jai pasidare bloga nuo kraujo, per biologijos pamoka)  smile.gif

Sveika prisijungus biggrin.gif 4u.gif
~~~
Va šitos scenos ir man baisiai trūko g.gif knygoj ji taip įdomiai skaitėsi ax.gif

QUOTE(laguna @ 2011 05 18, 18:57)
Šiandien žiūrėjau "Remember me" (ar kažkas panašiai). Kaip žiumbiau, kaip žliumbiau  verysad.gif  Dabar sėdžiu su vyno taure, kad širdis atlėgtų  verysad.gif

Mane šis filmas irgi labai sujaudino... Bet pradžioje nesiderino Robertas, bet paskui jau nebežiūrėjau į jį kaip į vampyrą lotuliukas.gif o mačiau tik gerą filmą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 18, 19:10)
Saulelydzio filma galima suprasti ir neskaicius knygos, viskas nuosekliai pavaizduota. O Uztemime viskas tarsi suoliais, nepaaiskinti kai kurie Belos poelgiai ir svarbios scenos sutrumpintos - pvz. po Dzeikobo ir Belos bucinio - Belos ir Edvardo pokalbis labai svarbus, bet jo nebuvo; ar lango uzdarymo scena, kai Edvardas Belai sutrukde vaziuoti pas Dzeikoba.

Tas jos įniršis ant Džeikobo man irgi labai patiko biggrin.gif Nors filme labiau piko Edvardas smile.gif Ketvirtoj knygoj tiesiog mėgavausi skaitydama kai Bela puolė ant Džeikobo jau budama vampyrė. LABAI LABAI laukiu to vaizdo filme rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 18 gegužės 2011 - 18:55
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 18, 15:32)
Kodel idomiai? Juk taip filmai kuriami  smile.gif Visu scenu nesudesi i 2 val.

Yra juk ir Saulelydzio, Jaunaties, Uztemimo papildoma medziaga, komentarai. Tarkim kitose salyse isleistas Uztemimo DVD su Kristen ir Roberto komentarais, kur jie ziuri filma ir komentuoja scenas...

BA irgi daug nufilmuotos medziagos, nemazai jau jos matem is Brazilijos. Ir tikrai tu visu scenu nebus filme. Kai kurios bus DVD kaip papildoma medziaga.

niu nezinojau tokiu dalyku bigsmile.gif blush2.gif gal kas turit nuorodas youtube isisaugoje blush2.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 18, 16:13)
Kad jau čia klausimų kyla, tai ir man iškilo ax.gif O jūs, mūsų temos naujokės smile.gif , žiūrėjot visus tris filmus, ar tik vieną per TV3 g.gif Nes niekaip nesuprantu iš postų rolleyes.gif

kaip galima plepet, paziurejus tik 1 dali mirksiukas.gif visas maciau po 4 k, ir dar ziuresiu biggrin.gif cia, man kaip malda, kai vaikas pietu miego miega biggrin.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 05 18, 17:55)
Sveikos!  4u.gif

Bet taip ziauriai gera ziureti tuos filmus, taip kazkaip ramu ramu ir gera gera palieka blush2.gif  Neliudna, atvirksciai tokia pakilii nuotaika buna  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(laguna @ 2011 05 18, 18:57)
Šiandien žiūrėjau "Remember me" (ar kažkas panašiai). Kaip žiumbiau, kaip žliumbiau  verysad.gif  Dabar sėdžiu su vyno taure, kad širdis atlėgtų  verysad.gif
Papildyta:

zliumbiau ir as...kokios jautrios mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*aij* @ 2011 05 18, 20:29)

kaip galima plepet, paziurejus tik 1 dali  mirksiukas.gif 

Lygiai taip pat kaip ir neskaičius knygų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 05 18, 18:54)
Tas jos įniršis ant Džeikobo man irgi labai patiko  biggrin.gif  Nors filme labiau piko Edvardas  smile.gif  Ketvirtoj knygoj tiesiog mėgavausi skaitydama kai Bela puolė ant Džeikobo jau budama vampyrė. LABAI LABAI laukiu to vaizdo filme  rolleyes.gif

tavo parašas prašosi mano rūstybės user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 18, 21:44)
Lygiai taip pat kaip ir neskaičius knygų lotuliukas.gif

Apie knygas ir nekalbu, tik idomu paskaityt ka mergaites skaiciusiso palygina, kas filme ir knygoj, fantazija ijungi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 18, 21:44)
tavo parašas prašosi mano rūstybės user posted image

biggrin.gif Man patinka kai moterys kartais vyrus pastato į vietą rolleyes.gif Kad ir kokie jie žavūs bebūtų biggrin.gif
Atsakyti
Jackson Rathbone atrodo, kad bus linksma lotuliukas.gif
http://www.lionandla...tv-web-diaries/
Pirmam video matuojas drabužius kitos dienos fotosesijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 18 gegužės 2011 - 21:14