Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 23, 11:09)
Aha, gerai mirksiukas.gif Tikiuosi ryt dienos vizitas nenuleis ant zemes lotuliukas.gif
Zemyna melynake as ir labiau pesimiste, ir nuotaikos daznai pasvyruoja. Bet siuo momentu kazkaip jauciuosi ant bangos. Reikia tiketis, kad atoslugis dar neateis ir nenuses i dugna lotuliukas.gif

Tai linkiu, kad jokie ivykiai nenunestu i joki dugna, o keltu tik i virsu! 4u.gif As tai optimiste manau, bet kazkoks juodai sunkus akmuo ant krutines guli, noriu, kad kas pazadintu is sito kosmaro.
Atsakyti
Sveikos.Siandien buvau foliu apziuroje, kaip ir viskas gerai, turiu 10-11 grazuoliu foliu per abi puses. smile.gif Labai dziaugiuosi ir tesiu toliau Gonalio vienodas dozes.
Kazkaip paskaiciau dabar jus, kad pradeda 2-3c.d. startas, O as busiu isskirtine tada, nes man su ilga schema startas prasidejo 4c.d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 23, 13:53)
Sveikos.Siandien buvau foliu apziuroje, kaip ir viskas gerai, turiu 10-11 grazuoliu foliu per abi puses. smile.gif Labai dziaugiuosi ir tesiu toliau Gonalio vienodas dozes.
Kazkaip paskaiciau dabar jus, kad pradeda 2-3c.d. startas, O as busiu isskirtine tada, nes man su ilga schema startas prasidejo 4c.d.  g.gif

Geras derlius thumbup.gif

Nezinau kiek priklauso nuo slopinanciu,bet UK stimuliacija pradeda ne anskciau nei 14 dienu nuo blokuojanciu pradzios (o tuos nuo 21cd).Taigi jei ciklas reguliarus,tai niekaip neiseina 2-3 cd pradeti.Mano atveju pradejau 10cd,tik tada kai skanas uztvirtino,kad jokia veikla nevyksta.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 23, 16:07)
Geras derlius  thumbup.gif

Nezinau kiek priklauso nuo slopinanciu,bet UK stimuliacija pradeda ne anskciau nei 14 dienu nuo blokuojanciu pradzios (o tuos nuo 21cd).Taigi jei ciklas reguliarus,tai niekaip neiseina 2-3 cd pradeti.Mano atveju pradejau 10cd,tik tada kai skanas uztvirtino,kad jokia veikla nevyksta.

o tai slopinancius visuomet skiria ar cia nuo schemos priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 23, 15:21)
o tai slopinancius visuomet skiria ar cia nuo schemos priklauso?

Jeigu ilga schema tada reikia blokuojancius smile.gif Jeigu trumpa-ne.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 23, 16:32)
Jeigu ilga schema tada reikia blokuojancius smile.gif Jeigu trumpa-ne.

Aisku 4u.gif Vadinasi LT man norejo taikyti trumpa. Jei LV su tuo sutiks, tai sansu startuot rytoj turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 23, 15:39)
Aisku 4u.gif Vadinasi LT man norejo taikyti trumpa. Jei LV su tuo sutiks, tai sansu startuot rytoj turiu smile.gif

Sekmes ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 23, 16:49)
Sekmes ryt  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merinos! 4u.gif Kelinta ciklo diena isodina snaigutes?Ar pries tai darkokius vaistukus varoti reikia?Man siandien jau labai galva skauda,o tai pats rimciausias pozymis,kad valkatos atvaro bicycle.gif Nu,bet dar kaip ir neturetu... Paranoja konkreti!!!! biggrin.gif biggrin.gif O is ligonines dar neskambino... g.gif g.gif Nervukus mano tikriausiai bando lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Ir i sita temute su trenksmu pareinu!!!!
Kaip mano bendrazyges laikosi????? Kadangi jau po truputi vaduojuosi is visu blogumu, tai ir vel pradedu cia vaidentis... Tik kad taaaip nieko nebezinau kaip kas
Warwaryt - kaip nuotaikos???
Beta - jau kiek mazai beliko tikrai.... Grazios Jums sventes! wub.gif
Dar ieskosiu kaip mano Rutei sekasi... Jau pamirsau kurioj temoj ieskoti... doh.gif
Kaip Adrijos mazylis auga??? Kokie pojuciai??

Aisku, tikrai ne visas paminejau... Bet kad ir su atmintim man prasciau nei seniau smile.gif

Zodziu, visoms dideliu dideliausios sekmes!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 23, 07:58)
Ir i sita temute su trenksmu pareinu!!!!
Kaip mano bendrazyges laikosi????? Kadangi jau po truputi vaduojuosi is visu blogumu, tai ir vel pradedu cia vaidentis... Tik kad taaaip nieko nebezinau kaip kas
Warwaryt - kaip nuotaikos???
Beta - jau kiek mazai beliko tikrai.... Grazios Jums sventes! wub.gif
Dar ieskosiu kaip mano Rutei sekasi... Jau pamirsau kurioj temoj ieskoti...  doh.gif
Kaip Adrijos mazylis auga??? Kokie pojuciai??

Aisku, tikrai ne visas paminejau... Bet kad ir su atmintim man prasciau nei seniau smile.gif

Zodziu, visoms dideliu dideliausios sekmes!!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi aciu, kad teiraujies! Mano mazylis auga, buvo cia kada isgazdines mamyte, nes pabudau viena diena visai be pojuciu- nei (.)(.) skausmingi, nei pykinimo, puoliau skambint daktarams, jie visi kaip vienas, kad reikia ziuret, tai prisistresavau iki pietu, bet viskas gera- sirdute mazute musas thumbup.gif Dabar jau ramiau, jei kokio pojuciuko ir nera, bet visi grizo, tik pykina mane ne taip stipriai kaip Tave.. blush2.gif
Atsakyti
Zubriuka, prisiduosiu, kad neieskotum. Sveika, gyva, geriu antibus nuo ureoplazmu, ruosiuosi startuoti. Pas latvius važiuoju kita pirmadienį, o tuomet jau spresim kaip geriau ir ar tikrai galime pradeti. 4u.gif
Džiugu,kad pykinimas praeina ir nereikia prie wc dienu leisti. Burbulekite ir gražiai aukite wub.gif

Merginos, kurioms teko susidurti su ureaplazma, gal žinote, kada anksčiausiai galima pakartotinai daryti tyrimą sugerus antibiotikus 4u.gif
Atsakyti