Įkraunama...
Įkraunama...

Jų didenybės POMIDORAI

QUOTE(siamese20 @ 2011 05 18, 19:32)
Po daug nebus, bet po 1 - 2 daigus tikrai liks  mirksiukas.gif Sėjau tokias veisles: Sibirsky skorospely raudonas vaisiai 70 - 115g ankstyvas, tinkamas auginti lauke
Zolotaja teščia (supainiojau su jazyk tešči  blush2.gif )Geltonas, vaisiai 240-360g, vidutinio ankstyvumo
Don Žuanas margas (violetinis (Raudonas?) su gelsvais dryželiais), ankstyvas, vaisiai 70-80g
Riabčik raudonas su geltonais dryželiais, vidutinio ankstyvumo, vaisiai 150 - 300g. Visi žemaūgiai, ant pakelių rašo, kad tinkami auginti lauke. Pati apie juos nieko pasakyt negaliu, nes auginsiu pirmus metus  rolleyes.gif

Oi kaip aciu, man uzteks visu rusiu po 1 daiga pabandymui. Tai jau kai leksit i Vilniaus puse garsiai rekit, sukontaktuosim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 05 18, 21:20)
Kaune Sėklelėj. Arba galima buvo užsakyt iš estų
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=3202
Man rodos, kad jie nehibridiniai, tai jei derlius bus - galėsiu sėklomis pasidalinti  smile.gif

4u.gif Ačiū..reiks kažkaip prisiminti smile.gif O tai jie nelietuviško pokavimo, gal yra kurnors ir Vilniuje g.gif
Atsakyti
jėėėė, ir pas mane pirmas clap.gif veislės nežinau, dovanotas daigas, šiltnamyje tik 10 dienų dar tupi bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 18, 16:07)
galvojau ir apie tokį variantą, bet tuomet reiktų dėti gana smulkų tinkliuką ir būtinai metalinį. Po komposto dėže vyras patiesė plastiko tinkliuką, prasikramtė. Pernai į plastikinius įkastus vazonėlius buvo įkritę - ieškojo būdų pasprukti ir savo akimis mačiau kaip bandė dugne esančias skylutes išdraskyt. Plonasienį vazonėlį lengvai būtų įveikęs.
Šiaip jie daugiau naktį išlenda, o dieną sugeba 5cm dirvos gylyje lakstyti. Dabar kaip tik 'suka' lizdus, labai aktyvūs.

brrr... plaukai piestu atsistojo po tokių aprašymų huh.gif
mažu eit kurmiams padėkot ir spąstus patraukt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 05 18, 21:56)
4u.gif Ačiū..reiks kažkaip prisiminti smile.gif O tai jie nelietuviško pokavimo, gal yra kurnors ir Vilniuje g.gif

Pakuoti jie rusų. O Vilniuje kažkoks diedukas Kalvarijų turguje prekiauja rusiškomis sėklomis. Bent jau merginos ankstyvą pavasarį taip rašė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 05 18, 22:03)
Pakuoti jie rusų. O Vilniuje kažkoks diedukas Kalvarijų turguje prekiauja rusiškomis sėklomis. Bent jau merginos ankstyvą pavasarį taip rašė  mirksiukas.gif

4u.gif aha , dar ten nebuvau... rolleyes.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 18 gegužės 2011 - 21:07
QUOTE(yuki @ 2011 05 18, 21:58)
mažu eit kurmiams padėkot ir spąstus patraukt laugh.gif

dresuot anuos reikia, dresuot, kad ir bjaurybes išgaudytų ir žemių tiek daug į viršų neišverstų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2011 05 18, 22:58)
jėėėė, ir pas mane pirmas clap.gif veislės nežinau, dovanotas daigas, šiltnamyje tik 10 dienų dar tupi bigsmile.gif

thumbup.gif Įsivaizduoju (ir žinau tongue.gif ) koks geras jausmas apima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 18, 22:12)
dresuot anuos reikia, dresuot, kad ir bjaurybes išgaudytų ir žemių tiek daug į viršų neišverstų  biggrin.gif

dresuojam dresuojam, vaikšto tiksliai ten, kur mulčio patalas paklotas, vejos negadina cool.gif

QUOTE(mamadonata @ 2011 05 18, 22:26)
thumbup.gif Įsivaizduoju (ir žinau  tongue.gif ) koks geras jausmas apima  wub.gif

agam wub.gif , ypač, kai jie taip suvargę buvo, vos ne laidojau juos, vis laukiau, kol visos šalnos pasibaigs, kad pasodint galėčiau. tada jau atsigavo spėriai visi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 05 18, 20:20)
Kaune Sėklelėj. Arba galima buvo užsakyt iš estų
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=3202
Man rodos, kad jie nehibridiniai, tai jei derlius bus - galėsiu sėklomis pasidalinti  smile.gif

laba stoju i eile seklom ir as noriu tokiu doh.gif g.gif
Atsakyti
Dėl kurmių tai reikia katiną turėti,mūsiškis pernai ir pas mus ir pas kaimynus gaudė,peles ir kurmius partempdavo kas rytelį,galėjau šiūbą siūtis biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif ir dar man įdomu apie krūminius pomidorus...taip suprantu , auga kaip krūmas -tai ar jo ir nereikia skabyti ar kaip kitaip formuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2011 05 19, 06:28)
Dėl kurmių tai reikia katiną turėti,mūsiškis pernai ir pas mus ir pas kaimynus gaudė,peles ir kurmius partempdavo kas rytelį,galėjau šiūbą siūtis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mūsiškės irgi gaudo.
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2011 05 19, 06:28)
ax.gif ir dar man įdomu apie krūminius pomidorus...taip suprantu , auga kaip krūmas -tai ar jo ir nereikia skabyti ar kaip kitaip formuoti g.gif

kaip suprantu, kalbat apie žemaūgius pomidorus. Nereik jų skabyt.
Atsakyti