Įkraunama...
Įkraunama...

Jų didenybės POMIDORAI

Katės neturiu,o kurmių jau bus sočiai,pirmieji pasirodė gėlyne gun_rifle.gif
Su kurkliais išgąsdinot,nu blin maniškis į šiltnamį mėšlų pavarė gun_rifle.gif
Tai po kiek laiko išryškėja tų zarazų veikla lens.gif
Atsakyti
user posted image
va mano kokie pomidorai, siaubas kazkoks mega_shok.gif doh.gif verysad.gif cray.gif
nz ka su jais daryt, gal jau raut lauk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwawwa: 19 gegužės 2011 - 07:31
QUOTE(yuki @ 2011 05 18, 22:34)
dresuojam dresuojam, vaikšto tiksliai ten, kur mulčio patalas paklotas, vejos negadina cool.gif

tai gal ten pas tave kirstukai, tokių draugų tais nenorėčiau netekti, bent jau žemių į viršų neiškelia.

Papildyta:
QUOTE(wwawwa @ 2011 05 19, 08:22)
user posted image
va mano kokie pomidorai, siaubas kazkoks mega_shok.gif doh.gif  verysad.gif  cray.gif
nz  ka su jais daryt, gal jau raut lauk...

nerodo nuotraukos ir baik žliumbt, išraut visada suspėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
g.gif o kas čia jiems -apšąlę ar apdegę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 gegužės 2011 - 07:58
Pas mane irgi panašių buvo,negražius lapus išskyniau kad vaizdo negadintų ir išmečiau,o toliau galvos nesuku irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 05 19, 08:57)
g.gif o kas čia jiems -apšąlę ar apdegę

nezinau!!!! blem ir dauguma tokie !!!
Atsakyti
pas mane irgi keli tokie pomidorai buvo,aš spėjau,kad saulutė pasidarbavo rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif manau , nieko blogo , aklimatizuosis...jei apdegimas ar apšalimas , neliga...
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 05 19, 09:07)
pas mane irgi keli tokie pomidorai buvo,aš spėjau,kad saulutė pasidarbavo  rolleyes.gif

bet taip ziauriai? nu gal, as manau gali buti arba saulute, o gal kartais pirktinis kompostas? kaip sodinau truputi i duobe beriau... nu siltnamis lauke plynam stovi, tai gal ir saule pakepino.. ai nezinau, bet nesmagu ziuret i juos tokius...

o negali buti miltlige ar kokia ten yra liga??? ka??!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwawwa: 19 gegužės 2011 - 08:12

Don Žuanas margas (violetinis (Raudonas?) su gelsvais dryželiais), ankstyvas, vaisiai 70-80g
ach tokių ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 05 19, 09:14)
Don Žuanas margas (violetinis (Raudonas?) su gelsvais dryželiais), ankstyvas, vaisiai 70-80g
ach tokių ir aš norėčiau  ax.gif

O iš kur tu? Jei liks (sodinsiu manau savaitgalį jau), tai galėsiu duoti mirksiukas.gif

wwawwa, man rodos, kad tikrai saulutės darbas. mirksiukas.gif Pernai pas mane irgi taip buvo. Paskui ataugo gražiausi lapai, o pažeistus tiesiog nuskyniau. Na gal didesnės profesionalės ką nors parašys. Aš tik antrus metus pomidorus teauginu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamese20: 19 gegužės 2011 - 08:21