Įkraunama...
Įkraunama...

Jų didenybės POMIDORAI

eina sau blink.gif gerai,kad aš tų kurklių net nesu mačius unsure.gif užuojauta kas nukentėjo nuo jų console.gif pas mane tai skruzdės karaliauja,negaliu jų pakęst gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 05 18, 19:49)
eina sau  blink.gif  gerai,kad aš tų kurklių net nesu mačius  unsure.gif  užuojauta kas nukentėjo nuo jų  console.gif pas mane tai skruzdės karaliauja,negaliu jų pakęst  gun_bandana.gif

Nusipirk milteliu specialiu ir bus ramybe. As tai neduodu joms valios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palina:) @ 2011 05 18, 19:49)
eina sau  blink.gif  gerai,kad aš tų kurklių net nesu mačius  unsure.gif  užuojauta kas nukentėjo nuo jų  console.gif pas mane tai skruzdės karaliauja,negaliu jų pakęst  gun_bandana.gif

Pas mane irgi skruzdės doh.gif o dar iš ryto nuėjus radau porą sraigių ant mulčio. Išvariau begėdes iš šiltnamio biggrin.gif
Atsakyti
buvau nusipirkus tokio žalio cukraus skruzdėms naikinti,tai jos ir kaimynkas turbūt susikvietė į balių lotuliukas.gif arba labai greit pasidaugino g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 18, 19:03)
Nusipirk milteliu specialiu ir bus ramybe. As tai neduodu joms valios unsure.gif

aš tai pelenais apibarstau, mygom išsilaksto, aišku kitus kelią pasidaro, bet tada ir iš ten išveju lotuliukas.gif taip ir žaidžiam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 05 16, 20:58)
Kokios idomios rūšys, labai norėčiau. 4u.gif  O jie tinkami lauke auginti? g.gif

Po daug nebus, bet po 1 - 2 daigus tikrai liks mirksiukas.gif Sėjau tokias veisles: Sibirsky skorospely raudonas vaisiai 70 - 115g ankstyvas, tinkamas auginti lauke
Zolotaja teščia (supainiojau su jazyk tešči blush2.gif )Geltonas, vaisiai 240-360g, vidutinio ankstyvumo
Don Žuanas margas (violetinis (Raudonas?) su gelsvais dryželiais), ankstyvas, vaisiai 70-80g
Riabčik raudonas su geltonais dryželiais, vidutinio ankstyvumo, vaisiai 150 - 300g. Visi žemaūgiai, ant pakelių rašo, kad tinkami auginti lauke. Pati apie juos nieko pasakyt negaliu, nes auginsiu pirmus metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 05 18, 20:32)

Don Žuanas margas (violetinis (Raudonas?) su gelsvais dryželiais), ankstyvas, vaisiai 70-80g

nu tikrai įdomus turėtų būt, jei violetinis su gelsvais dryželiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 05 18, 16:41)
Klaidas darysi ir kitąmet, ir po dviejų metų....nes norėsi išbandyti vis ką nors kitaip, naujai, tobulinsi ir vis galvosi, kad jau kitąmet tai jau OHO padarysi rolleyes.gif  tobulai ir visam laikui....Niekaip irnesakyk.gif Iš pradžių ir aš taip galvojau apie save biggrin.gif

Bet bent jau žinai į kokias žemes sodint,į kokius indelius ir pan. Man tai atradimai biggrin.gif
Manau kasmet vis vienu žingsniu artėjam link tobulumo biggrin.gif

O ką blogo skruzdės daro?
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 05 18, 20:40)
nu tikrai įdomus turėtų būt, jei violetinis su gelsvais dryželiais bigsmile.gif

http://tomato-perez....43-don-juan.htm
aprašymas rusų kalba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 05 18, 20:32)
Po daug nebus, bet po 1 - 2 daigus tikrai liks  mirksiukas.gif Sėjau tokias veisles: Sibirsky skorospely raudonas vaisiai 70 - 115g ankstyvas, tinkamas auginti lauke
Zolotaja teščia (supainiojau su jazyk tešči  blush2.gif )Geltonas, vaisiai 240-360g, vidutinio ankstyvumo
Riabčik raudonas su geltonais dryželiais, vidutinio ankstyvumo, vaisiai 150 - 300g. Visi žemaūgiai, ant pakelių rašo, kad tinkami auginti lauke. Pati apie juos nieko pasakyt negaliu, nes auginsiu pirmus metus  rolleyes.gif

ax.gif o kur pirkot Sibirskij skorospelyj
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 05 18, 21:04)
ax.gif o kur pirkot Sibirskij skorospelyj

Kaune Sėklelėj. Arba galima buvo užsakyt iš estų
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=3202
Man rodos, kad jie nehibridiniai, tai jei derlius bus - galėsiu sėklomis pasidalinti smile.gif
Atsakyti
Tikrai nehibridiniai ,dar vienos forumietes mama augino,seklas krapste,dukrai dave,dukra man ir visos laimingos, sake patys pirmi deret pradeda pas jas (as tik siemet seklu gavau) 4u.gif

P.S matet Giedrulkos fotoreportaza, kaip pomidorus tarp siltnamiu sodino, tai turbut sibiro ankstyvieji ten "fotomodeliais" dirbo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza68: 18 gegužės 2011 - 20:38