QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 24, 21:08)
Na ir as ilgai tavo pomidorinius mazgus nagrinejau, tik supratau, kad ten visai ne mazgas, o tik virvutes galas mazgeliu, kad nepraslystu

Ar taip?
tiesa, o virsui ar palieki virves atlaisvinimui, ar kaip pavasari uzsukai taip kol iki rudens šmaukšt darai
Ne, tas mazgelis gale visai nereikalingas, šiaip užrišu, taip sumąsčiau, kad iš rankų virvės galiukas nepabėgtų berišant, nes viską "na ura" darau...
Ir virvę apsuku taip, kad atlaisvinti nereiktų. Na, būna, kad reikia kurį ir atlaisvint, bet tai labai paprasta, su vienu pirštu krepštelt špagatą užtenka..
QUOTE(saintlina @ 2011 05 24, 21:23)
Bjauriausias darbas per visą pomidorų auginimo sezoną.
Du kartus per sezoną prie virvių rimtam reikalui prieinu: kai pririšt reikia, ir kai nupjaut..
QUOTE(Asese @ 2011 05 24, 21:26)
Aišku, Ex, kad tau nereikia
1. O tu savo rišimą jau atidirbus.
2.aš pernai susisodinau tooookiu kryžminiu lizdiniu būdu

, kad vyras kraipė galvą

3. Tau reiktų daug tų strypų, kad užtektų visam tavo stadionui

- mano tik nepilnai penkiasdešimt pomidorų, keli agurkai ir kelios paprikos
Rudenį tai greit.... Aš ir špagatą turėčiau nuimti, nes pūdau tuos stiebus, nemetu jų į konteinerį
1. gal ir taip, su vielom vistiek man neišeitų dviem stiebais augint, iš įpročio špagatu vėl pririščiau
2.
3. jau sau prisižadėjau, kad kitąmet būsiu protinga ir negobši - auginsiu iki 60 daigų... (tfu-tfu..bar-bar-bar...)
Ačiū Ases

, labai išsamiai paaiškinai, supratau, kad tikrai ne man tos vielos.. Pomidorų stiebų nepūdau, viską išmetu ir sudeginu..
QUOTE(cezi @ 2011 05 24, 22:36)
gal galit pasidalint tom taisyklėm
Galiu. Tik reikia pa-pa-paracint pririštus pomidorus

žodžiais veiksmo nupasakoti neįmanoma
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 24, 23:00)
Neplanuotai atsirado didesni tarpai po kurklių nušienavimo, tai keliais stiebais auginamus parišinėsiu.
Ex,
manasis 'modifikuotas' žiedas ( iš tų storųjų giminės) virto į pomidoriuką

eik tu peklon, kaip smagiai tau čia pasisekė su tuo žiedu... Turėsi pomidorą-armoniką

Kai jau bus iki kondicijos užaugęs, nesušlamšk pasislėpus, pafotkink ir parodyk..
Nu neskinu ir aš dabar kitų "modifikuotų", žiūrėsiu kaip seksis.
Tau kurkliai žalos pridarė, man - kurmiai

Užvakar pomidoruose tooookius ugnikalnius iškėlė, kad pamačiusi savo pomidorus per naktį pusmetriu "paaugusius" vos neatsisėdau..

išrovė taip, kad dar ir šiandien pora pomidorų daigų nuvytę kėpso, kiti atsigavo. Keturi daigai arbūzų per tą kurmį anapilin išėjo, viena paprika gaivaliojasi, čiliai didvyriškai laikosi, nors juos vos ne kasdien sodint priversta esu.. Braškės krūmą net ant takelio išvertė.. Nesiseka.. bjaurus ir įkyrus kurmis pasitaikė - viską iš eilės niokoja..