Įkraunama...
Įkraunama...

Jų didenybės POMIDORAI

QUOTE(aaagnex @ 2011 05 28, 07:08)
Aš taip pamasčia dėl RAF...
Ir dar ....

Labai originali, įdomi mintis dėl rūšies paskirstymo smile.gif Neįsivaizduoju pagal ką ten tą kokybę nustato.
Aš tai laukiau kada RAF'ai augt pradės, o tie praktiškai anei krust.. apie 35 cm aukščio, žydi.. g.gif Galvojau, kad gal tokie peizenos dėl to, kad tolimiausiam kampe pasodinau, įsižeidė mažu.. tongue.gif
Įdomu kokie pas kitas, kurios irgi buvo susigundžiusios tokius pasisėt.. smile.gif
Atsakyti
ax.gif tikrai įdomu...o kur pirkot šitų sėklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 05 28, 07:42)
ax.gif tikrai įdomu...o kur pirkot šitų sėklas ax.gif

Maximoj pomidorą pirkom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 05 28, 07:28)
Aš tai laukiau kada RAF'ai augt pradės, o tie praktiškai anei krust.. apie 35 cm aukščio, žydi.. g.gif

Nuotraukose matosi, kad auginami 2 stiebais ir 'ūgis' arti 2 metrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 28, 10:10)
auginami 2 stiebais ir 'ūgis' arti 2 metrų  smile.gif

O kad juos perkūnėlis blink.gif tai kas tiems mano gnomams? g.gif Eisiu kokių hormonų, š...o ar salietros papilt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 05 28, 04:46)
daug laistant iš žemės išsiplauna maisto medžiagos.. taigi reikia jį nuolat papildomai pamaitinti, t.y. patręšti.

Vis galvoju, ar pirktinės trąšos geros (ta prasme ne raugai visokie dilgėlių)?
Mąstau apie šitas-gal turit kas nors minčių?
Kažkodėl neleidžia normaliai paveiksliuko įdėt. Įmetu nuorodą-antrosios trašos:POMIDORŲ IR DARŽOVIŲ TRĄŠOS
Ir dar va šitos:
Organinės pomidorų trašos

QUOTE(Ex @ 2011 05 28, 06:28)
Įdomu kokie pas kitas, kurios irgi buvo susigundžiusios tokius pasisėt.. smile.gif

Pas mane RAF irgi kažkoks nupezęs (viso labo vos vienas teišgyveno, o ir tas apts labai ne kaip atrodo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 28 gegužės 2011 - 09:38
Tomato Raf Fimande
Ref: 15481

£2.50
Quantity:

Raf tomato seeds are originally from southern Spain where they are known as a very traditional large winter tomato variety. Many people think that the Raf tomato is at it's best when still lightly tinged with green. The tomato is traditionally matured whilst still on the vine allowing them to develop the maximum taste and sweetness. Given their large size (growing up to 200gms), the Raf tomato is ideal for both slicing and even stuffing.

SOW: April onwards under cover
QUANTITY: Each packet contains 10 seeds
TRANSPLANT: Keep under cover or take outside after the last frosts
DISTANCE: n/a
HARVEST: Late September onwards

ar čia šitie...prašysiu tada , kad atvežtų kitiems metams
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 05 28, 11:13)
Tomato Raf Fimande
Ref: 15481

£2.50
Quantity:
Raf tomato seeds are originally from southern Spain where they are known as a very traditional large winter tomato variety. Many people think that the Raf tomato is at it's best when still lightly tinged with green. The tomato is traditionally matured whilst still on the vine allowing them to develop the maximum taste and sweetness. Given their large size (growing up to 200gms), the Raf tomato is ideal for both slicing and even stuffing.

SOW: April onwards under cover
QUANTITY: Each packet contains 10 seeds
TRANSPLANT: Keep under cover or take outside after the last frosts
DISTANCE: n/a
HARVEST: Late September onwards
ar čia šitie...prašysiu tada , kad atvežtų kitiems metams

o kas tau gali atsakyt, jei mes pirkom pomidorą maximoj? Bet aprašymą, tai kaip šitokių skaitėm biggrin.gif

Mano, tai labai gražus auga, tik, kad neaukštas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 05 28, 11:17)
Mano, tai labai gražus auga, tik, kad neaukštas... rolleyes.gif

Gražus, žalias ir mano, tik neūžauga.. Žinai, jau patvarkiau reikaliuką savaip.. Apibarsčiau aplink tuos daigus perpuvusio mėšlo, užpyliau kotą žemėm apie 5 cm, kad išsiaugintų pridėtines šaknis, užmulčiavau dar ir dabar lauksiu saboninio RAF'o... rolleyes.gif Jei įvyks stebuklas, būtinai pasigirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Man, tai nereikia, kad didelis užaugtų biggrin.gif jei dvimetrinis užaugs - lubas reiks pas kaimynus mušt cool.gif
Atsakyti
PASIRODAU raf'a, toks prie kudesniu, bet zinant, kad atsodintas po nusalimo is isstypusiu nuo palanges, dar nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgathaGray: 28 gegužės 2011 - 12:30
Dekui Ex uz patarimus. Tas mano delfinas irgi buvo nezmonisko dydzio - visi ateje stebejosi blink.gif - monstras tiesiog. Bet paskui eme lapai gelsti ir va tik toks susna beliko unsure.gif Ir dar supratau beda, nors jos foto nesimato - auga jis tai ne zemej, o kibire 15 litru - aisku kad maisto jam tada pritruko.. Bet is kitos puses experimentas pasiteisino. Kiti ta pacia diena seti dar su vysnios dydzio pomidoriukais tik. Zodziu noriu nors keke pomidoru nuo sito krumo gauti, o jau paskui bus ir is lysves.
Atsakyti