Lazdynuose darzelyje "Spygliukas" maitino neblogai, dukra prasydavo pakartoti
nu visokiu baisybiu cia prisiskaiciau, gaila kad taip ya, bet taip buvo visa laik ir mes kai augom ir mus kaip maitindavo darzeliuse.. puikiai pamenu, neskanu budavo..
O as atismenu, kad darzelyje budavo skanu valgyti, dar dabar nostalgija kai kuriems patiekalams
Vaikas dabar lanko ta pati darziuka, esu patenkinta meniu tikrai
ir varskes, ir mesos, ir zuvies, ir darzoviu patiekaliukai...
o pries tai lankytame darze, net aukletojos sakydavo, kad pinigai taupoma(i valdzios kisene) maisto saskaita
budavo ryte, pietums, vakarienei makaronai, tik skirtingai paruosti
ir dazniausiai visa pavasari, kai metinis biudzetas issekdavo
arba zuvies kotletai, kuriame daugiau batono nei zuvies farso (isvis man cia ne vaikiskas maistas
) priedų priedas obuolys arba meduolis
dabartiniame gauna: banana,vynuogiu, obuoliu, kyviu, jogurtu, varksyciu, sausainiu
Vaikas dabar lanko ta pati darziuka, esu patenkinta meniu tikrai
o pries tai lankytame darze, net aukletojos sakydavo, kad pinigai taupoma(i valdzios kisene) maisto saskaita
Mano pupa lanko lopseli ir tikrai niekada negauna kaip kazkuri mama rase rukytos desros ir pan. Kartais netgi buna atskiras meniu lopseliukams ir darzelinukams Musu darzelyje maistas geras: karta per savaite buna zuvis, kasdien skirtingos darzoves, pieniskos sriubos, mesos patiekalai, sriubos, ivairus garnyrai, kompotai. Vakarienei gauna vaikiukai vaisiu, sureliu. As esu patenkinta musu darzelio meniu
QUOTE(lyra82 @ 2010 01 16, 01:43)
Mano pupa lanko lopseli ir tikrai niekada negauna kaip kazkuri mama rase rukytos desros ir pan. Kartais netgi buna atskiras meniu lopseliukams ir darzelinukams Musu darzelyje maistas geras: karta per savaite buna zuvis, kasdien skirtingos darzoves, pieniskos sriubos, mesos patiekalai, sriubos, ivairus garnyrai, kompotai. Vakarienei gauna vaikiukai vaisiu, sureliu. As esu patenkinta musu darzelio meniu 
Aga, Klaipėdoje "Berželyje" irgi gerai maitina ir porcijos, kiek mačiau, nemažos, manau, net suaugusiam žmogui pakaktų. Ir sriubytės, ir visokiausi blyneliai, košės, sultys, sūreliai. Manau, kad tikrai vaikai skaniai ir gerai maitinami. Dar meniu neteko matyti kažkokio nevaikiško maisto. Dukrytė irgi sako, kad darželyje labai skanu.
Dirbu darzelyje ir sudarineju valgiarascius. Galiu pasakyti kad nera labai lengva, o jei jusu vaikai netinkamai maitinami tai kaltas visuomenes sveikatos centras, kuris patvirtina tokius valgiarascius, nes pagal nepatvirtinta dirbti negalima. Nueikit i dazeli ir paprasykit kad parodytu patvirtinta valgiarasti pagal kuri maitinamas jusu vaikas.
jei toki pamatysit ir jo meniu atitiks praktini vaiku meniu tai darzelis dirba pagal taisykles.
QUOTE(blumchen @ 2010 04 08, 09:33)
gal kas zinot ar galimas variantas nemoketi uz pusrycius, nes mes visada namuose pavalgom ir atvaziuojam i darzeli dazniausiai, kai vaikai jau pavalge 
Kažkada galima buvo, o dabar - abejoju
Kaikurios (pvz. Kauno) savivaldybės yra išskirsčiusios, kiek kainuoja pusryčiai, pietūs, vakarienė. Tokiu atveju, galima atsisakyti ir mokėti mažiau. O Vilniaus m. savivaldybėj tokia maitinimų skaičiavimo tvarka panaikinta. Liko tik vienas argumentas: jei vaikas į darželį ateina po pusryčių ir išeina iki pietų, moka tik už ugdymą. O jei valgo pietus - moka pilną kainą.
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 08, 09:55)
Kažkada galima buvo, o dabar - abejoju
Reiktų pasiklausti direktorės, o jei ji nežinos - skambinti į buhalteriją
Kaikurios (pvz. Kauno) savivaldybės yra išskirsčiusios, kiek kainuoja pusryčiai, pietūs, vakarienė. Tokiu atveju, galima atsisakyti ir mokėti mažiau. O Vilniaus m. savivaldybėj tokia maitinimų skaičiavimo tvarka panaikinta. Liko tik vienas argumentas: jei vaikas į darželį ateina po pusryčių ir išeina iki pietų, moka tik už ugdymą. O jei valgo pietus - moka pilną kainą.
tikrai Kaune galima vieno ar dviejų maitinimų atsisakyt. Grupėj keli vaikai ateina po pusryčių ir už juos nemoka.
Na musu darzelyje tai man nepatinka kaip vaikus maitina
dabar kiek geriau, bet anksciau tai budavo ir koldunai visokie is pusgaminiu ir cepelinai (t.y. ne pacios daro o perka saldytus kur velniai zino ko prideta ten)