Mano nuomone ne cepelinai ,kugeliai ,rauginti kopustai (juose daug vitamino C ir jie gerina virskinima, beto nemanau, kad ju daug deda i leliukiska sriuba), o mandarinai, vafliai, keksiukai, sausainiai, saldainiai, desreles yra blogis. Atleiskit jau man uz mano paranojiskuma, bet mandarinai pas mus nera mandarinai. Kas dirbo mandarinu plantacijose niekada gyvenime daugiau ju nebevalge. Pas mus aplamai vaisiai yra saugomi sandeliuose kartais ilgiau nei metus ar du. Kas turit kaima zinot, kaip kvepia vaisiai, ir kad iki birzelio menesio neimanoma islaikyti sveiko obuolio ir tegul turgeliuose lenkiska produkcija prekiaujantys neva ukininkai nekabina makaronu apie kazkokias baro kameras, kuriose "ekologiska" produkcija negenda(kazkodel vaikus beria, o obuolys laikomas siltai negenda dar du menesius ).Joks atveztinis vaisius neprilygs lietuviskom melynem spanguolem, saltalankiu uogom, serbentam,sermuksniam ir tt.
Turiu ir as knyga Tavo vaikas mityba iki 3 metu.Gera knyga, bet perdetai nurodytas amzius, kad dauguma maisto produktu galima tik sulaukus dveju ar treju metu(cia mano nuomone).
Musu konditerijoje baigia isnykti cukrus, pakaitalas jam kiniskas sirupas (1 lasas sirupo atstoja kibira cukraus), kuris yra DAUG pigesnis ir yra placiai vartojamas sausainiuose pyraguose, bandelese ir tt.
Pas mus problema tokia, kad aukletoja nereaguoja i prasymus neduoti vaikui visokiu vafliu, mandarinu,kriausiu, juolab, kad vaikas darzelyje praleidzia nedaug laiko.
O darzelyje vaikai gerai valgo ir miega dar ir todel, kad VISI vaikai valgo ir miega.