Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas vaikų darželiuose-lopšeliuose

QUOTE(blumchen @ 2010 04 08, 09:33)
gal kas zinot ar galimas variantas nemoketi uz pusrycius, nes mes visada namuose pavalgom ir atvaziuojam i darzeli dazniausiai, kai vaikai jau pavalge  g.gif

Bent jau mūsų rajone (Telšių) galima atsisakyti ir pusryčių ir pavakarių, ir vakarienės. O maisto kokybe darželyje esu nepatenkinta, net labai.
Atsakyti
Labas, Supermamos,

Atleiskit, kad isiterpiau i jusu temele, bet man labai reikia Jusu kaip mamyciu pagalbos. Esu paskutinio kurso studente ir rasau darba vaiku gimtadieniu tema.. kadangi kolkas dar lankausi Vestuviu temuteje, man labai reikia jusu pagalbos..

Labai prasau jusu uzpildyti anketa, kuri yra zemiau:

Vaiku gimtadieniu anketa

Labai labai jums dekoju!!!!
Atsakyti
Laba diena.

Gerb. Supermamos, prašau Jūsų pagalbos help.gif

Esu VIKO maitinimo verslo organizavimo III kurso studentė. Šiuo metu rašau diplominį darbą maitinimo organizavimo ikimokyklinėse ugdymo įstaigose tema. Anketa skirta ikimokyklinio amžiaus vaikus auginančioms šeimoms. Pateikdama šią anketą norėčiau sužinoti Jūsų požiūrį į vaiko mitybos svarbą, kylančias problemas. Ši anketa yra anoniminė, atsakymai turės reikšmės statistinių duomenų analizei.

Internetinė anketos nuoroda (tarp raidžių m ir a nereikia tarpo)

http://www.m anoapklausa.lt/apklausa/220887587/

Dėkoju už sugaištą laiką ir supratimą.
Pagarbiai
Elena 4u.gif
Atsakyti
Mano nuomone ne cepelinai ,kugeliai ,rauginti kopustai (juose daug vitamino C ir jie gerina virskinima, beto nemanau, kad ju daug deda i leliukiska sriuba), o mandarinai, vafliai, keksiukai, sausainiai, saldainiai, desreles yra blogis. Atleiskit jau man uz mano paranojiskuma, bet mandarinai pas mus nera mandarinai. Kas dirbo mandarinu plantacijose niekada gyvenime daugiau ju nebevalge. Pas mus aplamai vaisiai yra saugomi sandeliuose kartais ilgiau nei metus ar du. Kas turit kaima zinot, kaip kvepia vaisiai, ir kad iki birzelio menesio neimanoma islaikyti sveiko obuolio ir tegul turgeliuose lenkiska produkcija prekiaujantys neva ukininkai nekabina makaronu apie kazkokias baro kameras, kuriose "ekologiska" produkcija negenda(kazkodel vaikus beria, o obuolys laikomas siltai negenda dar du menesius ).Joks atveztinis vaisius neprilygs lietuviskom melynem spanguolem, saltalankiu uogom, serbentam,sermuksniam ir tt. thumbup.gif
Turiu ir as knyga Tavo vaikas mityba iki 3 metu.Gera knyga, bet perdetai nurodytas amzius, kad dauguma maisto produktu galima tik sulaukus dveju ar treju metu(cia mano nuomone).
Musu konditerijoje baigia isnykti cukrus, pakaitalas jam kiniskas sirupas (1 lasas sirupo atstoja kibira cukraus), kuris yra DAUG pigesnis ir yra placiai vartojamas sausainiuose pyraguose, bandelese ir tt.
Pas mus problema tokia, kad aukletoja nereaguoja i prasymus neduoti vaikui visokiu vafliu, mandarinu,kriausiu, juolab, kad vaikas darzelyje praleidzia nedaug laiko.
O darzelyje vaikai gerai valgo ir miega dar ir todel, kad VISI vaikai valgo ir miega.
Atsakyti
o gal galit parašyti maždaug koks meniu būna?
Atsakyti
Sveikos. man pasidarė idomu kiek kartų jūsų vaikai maitinami darželiuose ir ar labai skiriasi užmokėstis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(helen @ 2010 08 18, 17:09)
Sveikos. man pasidarė idomu kiek kartų jūsų vaikai maitinami darželiuose ir ar labai skiriasi užmokėstis.  g.gif

pusryčiai, pietūs prieš miegą, vakarienė , kainų kol kas nežinau
Atsakyti
Sveikos. man pasidarė idomu kiek kartų jūsų vaikai maitinami darželiuose ir ar labai skiriasi užmokėstis.  g.gif

Mano vaikai darželyje maitinami 4 kartus- pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 08 29, 20:41)
Mano vaikai darželyje maitinami 4 kartus- pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė.

oho, dažnai, kuriom valandom čia tiek valgo?
Atsakyti

Valgo 3 kartus (pusryčiai, pietūs, vakarienė), daugiau nėra valgymų, realiai maistas per retai. 7,05 Lt/d.
Atsakyti
Sveikos,mergaites 4u.gif Gal zinote kur galima pasiskaityti apie maisto kokybes reikalavimus Vilniaus lopseliuose-darzeliuose? Idomu ar yra tokios konkrecios kokybes normos g.gif Ar leidziami GMO ir visokie skonio stiprikliai, dazikliai, konservantai? Beje,kas konkreciai sudaro valgiarasti darzelyje?
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 09 10, 00:00)
Sveikos,mergaites 4u.gif Gal zinote kur galima pasiskaityti apie maisto kokybes reikalavimus Vilniaus lopseliuose-darzeliuose? Idomu ar yra tokios konkrecios kokybes normos g.gif Ar leidziami GMO ir visokie skonio stiprikliai, dazikliai, konservantai? Beje,kas konkreciai sudaro valgiarasti darzelyje?

pagal naujus įstatymus neleidžiama, todėl ir apmažėjo valgymų, nes kai negalima duoti maisto su E, užkandukus, neša patys tėvai...
Atsakyti