Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai su roll shaper aparatais

QUOTE(leilaleila @ 2012 03 04, 16:06)
o as buvau naujam studiofigura salone kestucio84, man ten labai patiko ir aplinka ir merginos malonios smile.gif  o dabar maciau akcijos yra 10 masazu kainuoja tik 250lt, kaip jos sake atidarymo proga. Ir dar kazkokiu akciju yra. kam idomu galit pasiskambint 8 685 65151. pati jau suvaiksciojau 8 kartus ir rezultatais labai esu patenkinta thumb_yello.gif , oda palygejo, pastangrejo. Bet tai reikia isbandyti, nes pripasakot cia galim daug ka smile.gif

suklydau adresiuka mergaites, kestucio 86, Kaune. Tik dabar paziurejau i vizitine biggrin.gif
Atsakyti
O Fabijoniskiu paleido akcija kuponams, o dar girdejau kad kovo 8 kazkokia akcija bus g.gif
Atsakyti
O kas kiek dienu reikia lankytis (na plius minus), kad rezultatas geriausias butu? g.gif Ar jokio skirtumo? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mandarininė: 05 kovo 2012 - 15:00
QUOTE(mandarininė @ 2012 03 05, 15:59)
O kas kiek dienu reikia lankytis (na plius minus), kad rezultatas geriausias butu?  g.gif  Ar jokio skirtumo?  g.gif  unsure.gif

Rezultatui pasiekti reikia lankytis maziausiai 3 kartus per savaite, rekomenduoju 20 proceduru, tada tikrai bus rezultatas smile.gif
Atsakyti
Ar yra cia lankanciu Figuros studija Fabijoniskese ? Ar kas gali paaiskinti kuo jie skyresi nuo Studija figura ? Siulau rasytis sioje temoje pasiektus rezultatus, manau butu idomu, kokie pasiekimai ir po kiek kartu blush2.gif O dar zinau, kad iki pirmadienio Fabijoniskiu studija Facebooke paleido akcija 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mane irgi domina šie masažiukai, bet gal kas žino, kaip ten mamytėms toms, kurios maitina ax.gif Mažiukui mano šeši mėnesiukai, bet dar pati maitinu ir norėčiau toliau maitint. Aišku, noriu ir save palepint šiek tiek. Tai klausimas, ar maitinančioms tinka šios procedūros? ax.gif Gal kas žinote? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrikev @ 2012 03 23, 12:20)
Sveikutes  4u.gif

Mane irgi domina šie masažiukai, bet gal kas žino, kaip ten mamytėms toms, kurios maitina  ax.gif  Mažiukui mano šeši mėnesiukai, bet dar pati maitinu ir norėčiau toliau maitint. Aišku, noriu ir save palepint šiek tiek. Tai klausimas, ar maitinančioms tinka šios procedūros?  ax.gif  Gal kas žinote?  ax.gif  4u.gif

Maitinanciom girdejau kad tinka, ten kur lankausi, kartais tuo paciu laiku ateina mamyte su mergaite 5 menesiu, tai kai ateina laikas maitinti, sustabdo , pamaitina ir toliau masazuojasi ir sake kad po masazu ''fontanu'' pienas bega, tai manyciau kad tinka, zinoma butu tiksliause pasikonsultuoti su salono darbuotoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mystery @ 2012 03 23, 14:01)
Maitinanciom girdejau kad tinka, ten kur lankausi, kartais tuo paciu laiku ateina mamyte su mergaite 5 menesiu, tai kai ateina laikas maitinti, sustabdo , pamaitina ir toliau masazuojasi ir sake kad po masazu ''fontanu'' pienas bega, tai manyciau kad tinka, zinoma butu tiksliause pasikonsultuoti su salono darbuotoja  4u.gif

Supratau smile.gif Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
klausimas, nesuradau nieko apie tai, o kai mmm ar galima masazuotis su roll shaper?
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2012 04 01, 16:20)
klausimas, nesuradau nieko apie tai, o kai mmm ar galima masazuotis su roll shaper?

salono darbuotoja sake, kad pirmom dienom nereiketu, nes pastiprina kraujavima, bet as ejau, nieko blogo nenutiko
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 01, 17:31)
salono darbuotoja sake, kad pirmom dienom nereiketu, nes pastiprina kraujavima, bet as ejau, nieko blogo nenutiko

aciu 4u.gif kaip tycia man jos pasirode nelaiku, nuo rytojaus uzsirasiau eit i siuos masazus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 01 balandžio 2012 - 20:29
hmm siandien buvau pirmoj proceduroje po poros valandu pastebejau kad mano pilvas padidejo, na lyg lasinuku sluoksnis atsirastu, nezinau kaip cia aiskiau pasakyti... nes tikrai padidejo ir nebuvo toks minktas... cia gal koks patinimas ar kas? ar taip isvis buna? blink.gif
Atsakyti