QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 07 06, 11:47)
Dolce Vita, esat labai labai simpatiska. Ir senesne nosis mano atzvilgiu nebuvo kazkokia baisi, bet su nauja nosyte aisku graziau atrodot. Is karto veidukas smulkesnis ir dailesnis.
Bet paziurejus nuotraukas diena ir 2 po operacijos, kur jus dar su fanarais, ir su gipsu... tai kaip man baisu pasidare, tikrai baisiai atrode. Bet paskui kazkaip staigiai nuotrauka profiliu po savaites ir jau nosyte labai graziai is profilio atrode.
Man asmeniskai nosis graziausiai atrode po 3 men. Bet ne tik pas jus o beveik pas visas pas kurias ziurejau. Nes laikui begant ji matyt dar pailgeja ir biski pakeicia forma. Pastebejau kad pas jus biski islindo ta kremzlyte kur tarp snerviu. Arba gal iki to kol nosis buvo istinusi to nesimate. Bet cia jei jau labai nagrineti ir preciziskai ziureti. Bendrai labai grazu
Biski atsimenu jusu zinutes is karto po OP. Man atrodo jums kazkaip sunkiai sekesi, ir is karto buvot dar labiau nepatenkinta. O gal galetumet parasyti kas butent yra ne taip kaip tikejotes???
Dar noriu paklausti kuria diena jus grizot is Kauno namo. Ar pati vairavot? Kodel visom leidzia kazkoki geli po 2-3 men?
Jei galima butu atuskti laika atgal ar darytumet vistik ta korekcija? Ar labai sunku atsigauti??? Kaip supratau jums su kvepavimu iki siol dar negerai. Kada praeina tas pats didziausias nepatogumas po OP. Kiek laiko lieka skausmai?
Bet paziurejus nuotraukas diena ir 2 po operacijos, kur jus dar su fanarais, ir su gipsu... tai kaip man baisu pasidare, tikrai baisiai atrode. Bet paskui kazkaip staigiai nuotrauka profiliu po savaites ir jau nosyte labai graziai is profilio atrode.
Man asmeniskai nosis graziausiai atrode po 3 men. Bet ne tik pas jus o beveik pas visas pas kurias ziurejau. Nes laikui begant ji matyt dar pailgeja ir biski pakeicia forma. Pastebejau kad pas jus biski islindo ta kremzlyte kur tarp snerviu. Arba gal iki to kol nosis buvo istinusi to nesimate. Bet cia jei jau labai nagrineti ir preciziskai ziureti. Bendrai labai grazu

Biski atsimenu jusu zinutes is karto po OP. Man atrodo jums kazkaip sunkiai sekesi, ir is karto buvot dar labiau nepatenkinta. O gal galetumet parasyti kas butent yra ne taip kaip tikejotes???
Dar noriu paklausti kuria diena jus grizot is Kauno namo. Ar pati vairavot? Kodel visom leidzia kazkoki geli po 2-3 men?
Jei galima butu atuskti laika atgal ar darytumet vistik ta korekcija? Ar labai sunku atsigauti??? Kaip supratau jums su kvepavimu iki siol dar negerai. Kada praeina tas pats didziausias nepatogumas po OP. Kiek laiko lieka skausmai?
aciu mergaites

kokia ta nosi padare, kokia ji gavosi, mano manymu visvien geriau nei kad buvo

bandysiu dabar visoms is eiles atsakyti i uzduotus klausimus

taip, po op atrodziau kaip is po traukinio istraukta!!!! as pati nesitikejau, nes tokiu nuotrauku niekas niekam nebuvo rodes, as bene primoji buvau, kuri parode tikraja realybe

man paciai, nosis graziausia buvo po 3 men, kai suleido gelio ir istiesino nugarele, kad nesimatytu to linkio, riestumo. Dabar kas man nepatinka: tai, kad per daug nuskobe nugareles ir galiukas visvien dabar atrodo per didelis

Zodziu, teko paskutiniu metu susipazinti su naujais vyr. lyties atstovais, taip pat susitikti senesniu draugu, kurie buvo manes nemate daug metu, komplimentu gaunu, visi kaip susitare kartoja, kad esu isgrazejusi, pasitikejimo savimi turiu - daugiau nieko ir nereikia

Po op kokius 8 men gyvenau strese, nes nosis linko per viduri, buvo susiformaves vienoje puseje prie galiuko poodinis randas (jis beja iki siol yra, tik gal tapo maziau pastebimas), todel mano pesimistiskas zinutes daugelis atsimena

Dabar jau gyvenu, lyg kad nieko ir nebutua atsitike, pamirsau vaizda, kaip atrodziau anksciau, pripratau prie saves naujos, zodziu susigyventi prireike kiek daugiau nei 1 metu.
Po metu konsultacijos taip ir nebuvau nuvykusi pas S.V., niekaip neprisiruosiu

Is kauno po op grizau kita diena apie pietus, nes 12.00 jau isleido vaziuoti i namus, pati niekaip nebguciau sugebejusi vairuoti, todel atveze ir atvaziavo pasiimti vyras.
Geli leidzia jei gyjimo procese atsiranda didele asimetrija, tarkim viena nosies puse "leidziasi" greiciau nei kita, tuomet daro injekcijas ir paformuoja, kad simetriskaiu atrodytu, plius man sake, kad tas gelis minkstina randus, todel padeda isvengti didelio randejimo.
Jei galeciau atsukti laika... tikriausiai daryciausi.... visgi rezultatas geresnis, nors ir ne tobulas. O kvepavimo sutrikimai kartais labaiu jauciami, kartais visai nejauciu, jei veiklos turi - isvis uzmirsti

Pats blogumas apie 2 sav, kol pradedi prakvepuoti per nosi ir issivalo visokie sasiukai, nepatogumas - kol atitirpsta galiukas pilnai ir neissivalo visos isskyros, kazkur apie 6 men. O paskui viskas tik geryn.
Del kainos ir PVM, net nezinau, man pasake 6 800 Lt, o as nesigilinau ar tai su PVM buvo, ar be

Atrodo visoms atsakiau i visus klausimus