del to cia niekas ir neskuba skatinti darytis op nauju mergaiciu... per tiek kiek reikia pereiti ir dar nezinant galutinio rezultato - stoga lengvai gali nunesti... Nes nosis - veido centras, ne nuospauda, kuria gali paslepti po kojine
Kazkas klause del galimybes op uzsinyje. Viena kolege is darbo daresi neseniai MInske, laukiam jos gijimo ir pokyciu, jei bus idomu parasysiu. Uz op mokejo berods 4 000 Lt (aisku reiktu prideti keliones ir kitokias islaidas )
Ačiū mergaitės, kol kas liksiu svarstymuose ir skaitysiu senas temas Aš vis galvojau, nu ot pavydžios mergos, pasidarė op, o kitas atkalbinėja, tipo tau tai jau nebūtina. Supratau kodėl, teisybę sakot, reikia įvertinti ir riziką, viską labai gerai pasverti.
butent, reikia labai gerai apgalvoti... man prireike beveik 6 metu, kad suprasciau - man tikrai tos op reikia... nors vyras ir atkalbinejo, sake, kad myli mane ir su didesne nosimi, kuri jam nekliuva bet kadangi pinigai ir ideja buvo mano - paskutinis lemiamas zodis taip pat buvo mano
ir kaip jau minejau, mirtinai uzknisdavo replikos: "nu bet ir sukudus, tik nosis likus!"
cituoju Mona: Operaciją dariausi Norkaus estetinės chirurgijos centre, operavo gyd. Gylys, bet jis ne plastikas, o loristas, taip kad pas jį vargu, ar papulsite - nebent operuotų ...
cituoju Mona: Operaciją dariausi Norkaus estetinės chirurgijos centre, operavo gyd. Gylys, bet jis ne plastikas, o loristas, taip kad pas jį vargu, ar papulsite - nebent operuotų ...
Gylys dabar uzsiims nosiu operacijomis Norkaus klinikoje, nes M.N. nori tobulintis krutiniu srityje. Taigi papulti pas Gyli - tiesiau nei tiesiai, tik jis pries tai tvarkydavo pertvaras, o dabar viską darys nuo a iki z.
07 13 einu pas SV. Ziuresiu ka sakys, kol kas savyje planuoju rugpjucio gale arba rugseji.
As apsisprendusi kad TIKRAI reikia, nes apie tai galvoju daugiau nei 15 metu.
Priminsiu kad man dar kokioje 3 klaseje buvo smugis nosin, kuri istino ir pamelo, taciau mama nepagalvojo nuvesti paziureti ar nera ko daugiau. Taigi po kokiu keliu metu skilusi nosis pradejo plateti - uzaugo sonuose kremzles, tad metams begant ji tik ir plateja. Gal ir geresnis cia atvejis nei kuprele, bet bet kuriuo atveju man tai nepatinka
Gylys dabar uzsiims nosiu operacijomis Norkaus klinikoje, nes M.N. nori tobulintis krutiniu srityje. Taigi papulti pas Gyli - tiesiau nei tiesiai, tik jis pries tai tvarkydavo pertvaras, o dabar viską darys nuo a iki z.
Hm... o aš ir nežinojau, kad Gylys viską tvarko . Nors girdėjau iš seselės, jog turi daug patirties ir t.t., bet kažkaip nepagalvojau, nes niekur nebuvau radus apie jį informacijos, kaip apie plastikos chirurgą...
Na, praeis kiek laiko, tai parašysiu bent jau kaip man pertvarą sutvarkė ir ar nosis vėl tiesi (kol kas tiesi, bet girdėjau, kad kartais gyjant kremzlė gali sugrįžti į pradinę padėtį ). Šiaip kaip žmogus jis man patiko - toks konkretus, informatyvus ir ne per saldus . O visa kita - laikas parodys
Hm... o aš ir nežinojau, kad Gylys viską tvarko . Nors girdėjau iš seselės, jog turi daug patirties ir t.t., bet kažkaip nepagalvojau, nes niekur nebuvau radus apie jį informacijos, kaip apie plastikos chirurgą...
Na, praeis kiek laiko, tai parašysiu bent jau kaip man pertvarą sutvarkė ir ar nosis vėl tiesi (kol kas tiesi, bet girdėjau, kad kartais gyjant kremzlė gali sugrįžti į pradinę padėtį ). Šiaip kaip žmogus jis man patiko - toks konkretus, informatyvus ir ne per saldus . O visa kita - laikas parodys
Sveiki, Pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Dariausi nosies operacija pries 17 metu, man tuo metu buvo 16. Operavo TA kartu su SV(pati ju karjeros pradzia) kadangi operacija buvo sudetinga, truko kazkur 5 valandas, reikejo pasalinti didele kupra, patrumpinti, tvarkyti pertvara. Operacija kainavo 1500lt :-) Po operacijos reikejo menesi tupeti namie, nes vaizdelis buvo nekoks, dvi savaites atrodziau kaip is mongolijos :-) Konsultacijoje dalyvavo tik TA. Paliko gera ispudi, bet as bei mano mama visko klausinejome, ryztis operacijai buvo nebaisu, nes zinojau, kad blogiau tikrai nebus. Po kokio menesio ant kupreles buvo atsirades toks kaip didelis spuogas su skysciu viduje, tai nuejus pas TA, jis pasalino su skalpeliu. Tikras vaizdas isryskejo po kokiu 3 men ir tada pastebejau, kad truksta nosies galiuko. Nukeliavau pas TA konsultacijai ir sutarem, kad kai praeis metai po operacijos, padarys korekcija su vietiniu nuskausminimu, nes turejo uzsaldytu kremzliu is mano nosies. Korekcija nekainavo, isskyrus 150lt uz anesteziologo paslaugas. Po sios korekcijos vaizdelis buvo super, nosis atrode labai naturaliai ir tiko prie bendro vaizdo. Dar pamenu, kad TA siule pariesti, bet nesutikau. O dabar, kokie defektai isryskejo per tiek metu, nors kai kas ir anksciau: viena kremzle viduje prie pertvaros yra didesne, bet tai matosi tik studijuojant nosi is apacios, pries keleta metu pradejo matytis nezymus idubimas vienoje puseje link nosies galo, kol kas netrukdo, pas kate moss tai matosi is tolo nuotraukose, taip pat pradejo lysti toks kaip mazas iskilimas kupros vietoje, siaip nesimato, bet lieciant jauciasi. Del pastarojo planuoju kada nuvykti pas TA konsultacijai. Bet kokiu atveju nesigailejau nei sekundes, kad pasiryzau nosies operacijai, mano atveju labai pakeite isvaizda, bet tuo paciu numeciau 15kg, sveriau apie 73kg operacijos metu bei tapau blondine, todel niekas gerai nesuprato, kodel isgrazejau :-)