Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

Aciu labai. Tikrai fotografuojus visada tik is vieno sono, is kito sono vaizdas kur kas blogesnis. Paieskosiu nuotrauka arba nufotografuosiu ir dar atsiusiu i maila. Beje parasiau el. laiska su nuotraukom S.V., idomu ka atsakys... g.gif

P.S. Pries savaite sunus trenke su galva labai stipriai man i nosi, ir nors kraujas nebego, bet labai skaudejo ir nosis buvo istinusi, dabar kuprele dar didesne pasidare ir dar labiau iskreipta i desine puse. Vyras sako kad gal dar patinimas nepraejo, bet man atrodo taip ir liks... todel korekcija manau bus neisvengiama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 04 liepos 2011 - 17:24
Aciu blogytei uz leidima i el. pasta. Perziurejau visas nuotraukas ir vistik likau prie savo nuomones darytis pas S.V. Labai patiko jo darytos nosytes, aisku jos visos biski riestos, bet man grazu. Ir daugiausia pas ji ir yra daryta. bet dar pastebejau toki dalyka, kad daug pas ka nosis graziausiai atrodo 1,5 - 2 men. po operacijos. O pvz. po metu vel pailgeja, pasikecia doh.gif doh.gif Bet aisku pas visas po operacijos atrodo tikrai graziau (nekalbu apie atveji pas Papecki, bet dabar jau ir jo sugadinta nosyte graziai labai padaryta).

Bet gavau net 3 zinutes i az... su patarimu nedarytis korekcijos... Is seimos nariu irgi neturiu palaikymo... Visi mano kad man jos nereikia... Nezinau jau ir pati pradedu abejoti... Bet mano siustos nuotraukos darytos dar pries smugi. Jau praejo savaite ir ta vieta kur kuprele vis dar patinusi atrodo, ir tai net kiti pastebi. Bet ja palietus nejauciu jokio patinimo. Bijau kad taip ir liks jau dabar, nors luzio tikrai nebuvo, nes kraujas nebego ir skaudejo pakenciamai tik lieciant. Gal tie tinimai ilgai laikosi...

Echhhh doh.gif nezinau ka daryti, taip sunku kai visi atkalbineja. Labai laukiu laisko is S.V. Paziuresiu ka jis atsakys.

Bet kokiu atveju, aciu mielosios uz nuomone. Tikrai gerai isgirsti objektyvia nuomone is salies. 4u.gif
Atsakyti
Laiminga Mamyte, geraisuai butu kad atsiustum nuotraukas darytas is arti - is vieno is kito sono, priekio. Tada butu objektyvesnis vertinimas. Aisku objektyviausiai ivertins VS smile.gif smile.gif
Atsakyti
Bandysiu siandien dar nusfotografuoti tik nosi is visu sonu.

O S.V. dar nieko neatsake... ax.gif
Atsakyti
Jau nusiunciau nuotraukas. Pati paziuriu tai net nemalonu pasidaro, kokia baisi ta nosis. Istinus visa, kreiva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 07 05, 11:51)
Jau nusiunciau nuotraukas. Pati paziuriu tai net nemalonu pasidaro, kokia baisi ta nosis. Istinus visa, kreiva  blush2.gif

nei kreiva,nei baisi ,istinusi del sutrenkimo 4u.gif grazi ,normali nosis smile.gif nebent,labai jau norisi gultis ant stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 07 05, 14:50)
nei kreiva,nei baisi ,istinusi del sutrenkimo  4u.gif grazi ,normali nosis  smile.gif nebent,labai jau norisi gultis ant stalo  smile.gif

Man kazkodel taip atrodo kad tas patinimas taip ir liks... Nes jau savaite taip yra. Ir neskauda, ir nera minksta kaip buna kai patinsta oda. Toks jausmas kad pats kaulas didesnis pasidare doh.gif

P.S. Ant stalo gultis nesinori, bet nosies norisi grazios, dailios... Paziurejau nuotraukas pries OP ir po, tai smulkesne nosis ir veidas iskarto smulkesnis atrodo. Man kazkaip visi yra sake, kad mano didele nosis tinka prie mano veido. Bet paziurejus nuotraukas is karto m atosi kad zmogus dailiau atrodo su smulkesne nosim. Nezinau kam gali tikti didele nosis doh.gif doh.gif

Va cia labai grazios nosytes: http://www.vgplastic...oto Gallery.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 05 liepos 2011 - 14:55
Laiminga Mamyte, ar VS ka nors atsake?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 07 05, 15:50)
Man kazkodel taip atrodo kad tas patinimas taip ir liks... Nes jau savaite taip yra. Ir neskauda, ir nera minksta kaip buna kai patinsta oda. Toks jausmas kad pats kaulas didesnis pasidare  doh.gif

P.S. Ant stalo gultis nesinori, bet nosies norisi grazios, dailios... Paziurejau nuotraukas pries OP ir po, tai smulkesne nosis ir veidas iskarto smulkesnis atrodo. Man kazkaip visi yra sake, kad mano didele nosis tinka prie mano veido. Bet paziurejus nuotraukas is karto m atosi kad zmogus dailiau atrodo su smulkesne nosim. Nezinau kam gali tikti didele nosis  doh.gif  doh.gif

Va cia labai grazios nosytes: http://www.vgplastic...oto Gallery.htm

didele nosis tinka tam,pas kuri veido bruozai stambus. Jei stambiam veidui uzdesi smulkia nosi -netiks. Ir atvirksciai.Dazniauziai dailinasi zmones nosis,pas kuriuos gamta suklydo,tarkim smulkiam veidui dave didele nosi, arba trauma.Nosis ne plastelinas, nevisada pavyksta nulipdyti grazia daile,netgi profesoriams smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Svikos mergaites,

gavai is S.V atsakyma:

Malonu ,jog kreipiates .Aciu uz gerus zodzius apie musu "darbus "
Jusu foto man padejo susidaryti bendra "ispudi '
Taip Jusu nosi reiketu sumazinti is visu pusiu. Ja visapusiskai sumazinti.Aisku ,padirbeti su nosies galiuku ,ji susiaurinti ir sumazinti jo projekcija.Nosies nugarele reika nuimti ir nosies kaulus suglausti (paslifuoti neuztenka ) bet nereikia to bijoti ,nes tai iprasta procedura per nosies operacijas.
Per konsultacija padaryciau Jusu imanomos nosies variantus .Tada galetume nutarti kokia Jums tiktu.
Kaip kvepuojate per nosi ?Ar ne daznos slogos?
Reiketu paziureti ar neiskrypusi pertvara ,jei jau turejote nosies traumas.Nuo to priklausys operacijos kaina. Jusu atveju nosies operacija kainuotu 6500 lt ,jei koreaguotume ir pertvara ,tada butu 7000 lt.

Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 07 05, 21:05)

Malonu ,jog kreipiates .Aciu uz gerus zodzius apie musu "darbus "
Jusu foto man padejo susidaryti bendra "ispudi '
Taip Jusu nosi reiketu sumazinti is visu pusiu. Ja visapusiskai sumazinti.Aisku ,padirbeti su nosies galiuku ,ji susiaurinti ir sumazinti jo projekcija.Nosies nugarele reika nuimti ir nosies kaulus suglausti (paslifuoti neuztenka ) bet nereikia to bijoti ,nes tai iprasta procedura per nosies operacijas.
....
Ka manote?

sveika,

man dare pilna korekcija.... kaina nepasikeiete, mokejau 7 000, nes tvarke ir pertvara. Nezinau kam to reikejo, nebuvo nei luzusi, nei sumusta nosis, kvepavau puikiai smile.gif bet dare, tai matyt reikejo smile.gif
gal rytoj pasifotkinsiu, jei nepamirsiu ir idesiu savo nuotrauku pries ir po eigoje kaip keitesi. Nuo kokio sausio men. nebuvau paemusi fotiko i rankas, kad nosi fotografuociau, matyt jau pasveikau galutinai nuo tos ligos biggrin.gif

Perziurejau tavo nuotraukas, manau tavo vietoje budama taip pat daryciausi op smile.gif Taigi, jei tik noro yra ir finansai leidzia - pirmyn wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 07 05, 22:41)
sveika,

man dare pilna korekcija.... kaina nepasikeiete, mokejau 7 000, nes tvarke ir pertvara. Nezinau kam to reikejo, nebuvo nei luzusi, nei sumusta nosis, kvepavau puikiai smile.gif bet dare, tai matyt reikejo smile.gif
gal rytoj pasifotkinsiu, jei nepamirsiu ir idesiu savo nuotrauku pries ir po eigoje kaip keitesi. Nuo kokio sausio men. nebuvau paemusi fotiko i rankas, kad nosi fotografuociau, matyt jau pasveikau galutinai nuo tos ligos  biggrin.gif

Perziurejau tavo nuotraukas, manau tavo vietoje budama taip pat daryciausi op smile.gif Taigi, jei tik noro yra ir finansai leidzia - pirmyn wink.gif

o daba kaip kvepavimas,kai pertvara tvarke,dar geresnis? ar kaip ... g.gif
Atsakyti