Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

QUOTE(Blogytė @ 2011 05 17, 16:09)
Mane kaip tik labai palaikė mano gydytoja, kai atėjau siuntimuo. Juk op nemalonumai laikini, o kvėpuoji po  op žymiai geriau  smile.gif man pastovi sloga, užgulimas ir paskutiniu metu prieš op apie metai laiko nejutau kvapų....jokių...nei kvapalų, nei maisto ir t.t. Iki šiol pamenu kaip gera buvo po op,kai po kelių dienų, kai išėmė tamponus ligoninėje atnešė kažkokio troškinio, tokie kvapai buvo  bigsmile.gif taip gera buvo jausti ką valgai  bigsmile.gif ir jei dar kada reiktų tvarkyti pertvarą aš iškart sutikčiau  smile.gif taip, kad nebijok  4u.gif

Pamiršau vakar parašyti  doh.gif
Prisipažinkit kuri nuotrauką atsiuntėte į gmail? Tik tiek, kad nuotraukų bent jau man nerodo.

Blogyte,

atsiunciau, bet matyt nematai nes ikeliau i pati meila, bet ne kaip prisegtuka. Einu pertaisyt ir persiunciu is naujo.

O del Norkaus, tailyg ir visai neblogai, konsultacija praejo skandziai, nemazai darytu operaciju parode, kaip kas su kuo, papasakojo, nufotografavo., ti k va nepaklausiau ar anieji daro photoshopinius variantus kaip maždaug atrodys po.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif soriukas kad buvau tiek ilgai dingusi, per tuos darbus neturejau laiko..tai va mano nosiukui jau menuo ir 3 savaites smile.gif na zinokit galiu pasakyti kad labiausiai vaizdas patiko pirma menesi, turiu omeny is profilio toks grazus riestas galiukas buvo smile.gif dabar jau tiesesnis..kas del mazejimo tai labai jau letai traukiasi..kazkaip jokiu pakitimu, atrodo dar gerokai patinusi..sia savaitele ikelsiu nuotraukytes kad galetumet paziureti..Na pirma menesi buvau tikrai patenkinta kad pasidariau, o dabar kuo tolyn tuo labiau abejoju..yra sokiu tokiu trukumeliu vis delto..Labai niezti ta vieta kur yra randelis nezinau ar cia gyja ar kas darosi..Viduj dar matosi siuliukai..beje labai skauda ir jauciasi kazkokie kalniukai toj vietoj tarp akiu..kaip kitos mergaites laikosi?ar grazeja nosiukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koarlete @ 2011 05 18, 07:32)
Blogyte,

atsiunciau, bet matyt nematai nes ikeliau i pati meila, bet ne kaip prisegtuka. Einu pertaisyt ir persiunciu is naujo.

O del Norkaus, tai lyg ir visai neblogai, konsultacija praejo skandziai, nemazai darytu operaciju parode, kaip kas su kuo, papasakojo, nufotografavo., ti k va nepaklausiau ar anieji daro photoshopinius variantus kaip maždaug atrodys po.

Tuomet parašyk, kai įkelsi. Įdomu dėl ko pasirinkai pas Norkų eiti konsultacijai? Kažkaip mažai iš čia esančių pas jį ėjo. Tie foto variantai tai vistiek neatitinka 100 % kaip atrodysi po smile.gif
QUOTE(brunete07 @ 2011 05 18, 07:39)
Sveikos merginos 4u.gif  soriukas kad buvau tiek ilgai dingusi, per tuos darbus neturejau laiko..tai va mano nosiukui jau menuo ir 3 savaites smile.gif  na zinokit galiu pasakyti kad labiausiai vaizdas patiko pirma menesi, turiu omeny is profilio toks grazus riestas galiukas buvo smile.gif  dabar jau tiesesnis..kas del mazejimo tai labai jau letai traukiasi..kazkaip jokiu pakitimu, atrodo dar gerokai patinusi..sia savaitele ikelsiu nuotraukytes kad galetumet paziureti..Na pirma menesi buvau tikrai patenkinta kad pasidariau, o dabar kuo tolyn tuo labiau abejoju..yra sokiu tokiu trukumeliu vis delto..Labai niezti ta vieta kur yra randelis nezinau ar cia gyja ar kas darosi..Viduj dar matosi siuliukai..beje labai skauda ir jauciasi kazkokie kalniukai toj vietoj tarp akiu..kaip kitos mergaites laikosi?ar grazeja nosiukai?  smile.gif

Lauksim nuotraukų 4u.gif dėl tų kalniukų, tai ir pas mane buvo, dabar pačiupinėjau, tai nebėra. Tau tikriausiai kaip ir man tinimas labai lėtai slūgtsa. Man tik 6-7 mėn po truputį pradėjo bendras vaizdas gražėti.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 05 18, 10:29)
Tuomet parašyk, kai įkelsi. Įdomu dėl ko pasirinkai pas Norkų eiti konsultacijai? Kažkaip mažai iš čia esančių pas jį ėjo. Tie foto variantai tai vistiek neatitinka 100 % kaip atrodysi po  smile.gif

Lauksim nuotraukų  4u.gif dėl tų kalniukų, tai ir pas mane buvo, dabar pačiupinėjau, tai nebėra. Tau tikriausiai kaip ir man tinimas labai lėtai slūgtsa. Man tik 6-7 mėn po truputį pradėjo bendras vaizdas gražėti.

Pasirinkau nes:
1. viena diena savaiteje pas jis nemokamai konsultacija
2. Is pazystamu girdejau kad geri atsiliepimai, geri rezultatai. Kainos vidutines.

Is jusu visu komentaru suprantu kad verciausia eiti pas T.A. ir S.V. Reiktu ir cia uzsirasyti konsltacijai, bent bus palyginimas. smile.gif Jazau, kokia itampele mane vis kausto..
Atsakyti
QUOTE(Koarlete @ 2011 05 18, 09:51)
Pasirinkau nes:
1. viena diena savaiteje pas jis nemokamai konsultacija
2. Is pazystamu girdejau kad geri atsiliepimai, geri rezultatai. Kainos vidutines.

Is jusu visu komentaru suprantu kad verciausia eiti pas T.A. ir S.V.  Reiktu ir cia uzsirasyti konsltacijai, bent bus palyginimas. smile.gif Jazau, kokia itampele mane vis kausto..

Dėl T.A. tai kažkaip man jis nelimpa, net nežinau dėl ko, gal iš labai senų atsiliepimų...o S.V. manau tikrai vertas pasitikėjimo gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 05 18, 12:28)
Dėl T.A. tai kažkaip man jis nelimpa, net nežinau dėl ko, gal iš labai senų atsiliepimų...o S.V. manau tikrai vertas pasitikėjimo gydytojas.

O kas buvo per atsiliepimai? Kazkaip sita praleidau g.gif Man pokolkas dar viskas normaliai, mazdaug tokia nosi ir isivaizdavau, aisku dar ilgai laukti, kol susigules audiniai ax.gif Is tikruju norejau pas S.V. darytis, bet kaip tik tuo metu visos pradejo skustis del kvepavimo, tai issigandau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 05 18, 11:51)
O kas buvo per atsiliepimai? Kazkaip sita praleidau  g.gif  Man pokolkas dar viskas normaliai, mazdaug tokia nosi ir isivaizdavau, aisku dar ilgai laukti, kol susigules audiniai  ax.gif Is tikruju norejau pas S.V. darytis, bet kaip tik tuo metu visos pradejo skustis del kvepavimo, tai issigandau  doh.gif

Čia labai senai, kai tik ši tema gyvuoti pradėjo ir kažkurioj kitoj svetainėje, tai buvo rašoma, kad visoms vienodas nosis štampuoja, kitoms po metų išryškėjo defektai ir reikia pakartotinų op. Kaip aš sakau visiems pasitaiko klaidų. Nepergyvenkit, nepasisekusių op mažai, svarbiausia neikit pas Papečkį, nors ir jo darbų mačius labai gerų, ne tik blogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 18 gegužės 2011 - 12:27
QUOTE(Blogytė @ 2011 05 18, 13:25)
Čia labai senai, kai tik ši tema gyvuoti pradėjo ir kažkurioj kitoj svetainėje, tai buvo rašoma, kad visoms vienodas nosis štampuoja, kitoms po metų išryškėjo defektai ir reikia pakartotinų op. Kaip aš sakau visiems pasitaiko klaidų. Nepergyvenkit, nepasisekusių op mažai, svarbiausia neikit pas Papečkį, nors ir jo darbų mačius labai gerų, ne tik blogų.

Na aisku, as taip pat nerimauju, kas bus toliau, nes jau nebenoreciau, kad is profilio vaizdas keistusi g.gif

Koarlete, pirmojoj foto labiau matosi, kad nosyte gavusi trauma. Siaip tavo labai simpatiskas veidukas, sveikinu, kad pasiryzai korekcijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 05 18, 13:54)
Na aisku, as taip pat nerimauju, kas bus toliau, nes jau nebenoreciau, kad is profilio vaizdas keistusi  g.gif
Koarlete, pirmojoj foto labiau matosi, kad nosyte gavusi trauma. Siaip tavo labai simpatiskas veidukas, sveikinu, kad pasiryzai korekcijai  mirksiukas.gif

Taigi va, make up pataiso situacija, nes tada neismato griovuko viduryje, ir viskas daugiau maziau tolygiau atrodo, bet gi zmogus su kauke visad anevaiksciosi. O ypac ziema viskas isrykeja, kai nosis pasala tai visa didziule ir su visais vingriais. Taigi.. ryztis ryztuosi, nes jau kiek gi galima smile.gif))
O ar jus dare photoshopu galimus variantus, pasirinkote konkrecius variantus is kokiu kitu zmoniu nuotrauku ar tiesiog "maiznam, siaurinam" kaip ta busim varianta nuspet?

Beje, labai noreciau pasizvalgyti jus Pries ir Po. Imeskite kas i AZ prisijungima.

Dar klausimas, ar sugryzimas i darba po 2 sav imanomas be bendradarbiu isgasdinimo? smile.gif Galvoju jei jua mano nosis plati, tai jei ja pasiaurins, su patinimu tikriausiai didelio skirtumo nebus biggrin.gif Bijausi tu melyniu paakiuos ir skausmo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 05 14, 16:59)
Aš taupiausi pinigėlius, labai norėjau šios op, tai pavyko susitaupyti  smile.gif galima ir imti paskolą, tik nežinau kiek reiktų permokėti  g.gif

Ech,tada ir aš tęsiu savo taupymą ir matyt teks kitą vasarą pinigėlių sumos pabaigai užsidirbti kokioje Anglijoje pas tėtį smile.gif Bet taip sunku taupyti,kai vis pamatai gražius batus,sukneles,tai kokį naują blakstienų tušą....Nebegaliu eiti į parduotuves,o noras būti gražiai tooooks didelis schmoll.gif

Labai džiaugiuosi už tas,kurios jau atkentė operacijas dėl grožio 4u.gif Kai ateis mano eilė,kaip ir Jūs,pasidalinsiu savo baisiosiomis nuotraukomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koarlete @ 2011 05 16, 21:22)
Sveikos,

Stebiu šį forumą periodiškai kas 2-3 menesiai, ir taip jau gal 2 metai. Uzeinu cia paskaityti komentaru kaip zmones dziaugiasi pasidailine savo nosis ir kaskart drasinu save, kad reikia viena syki susiimti ir ryztis operacija  Taip "susiimineju" gal 7-erius metus, o kankinuosi visus 17 m..  doh.gif
Nosies trauma patyriau dar 3 klaseje, kai vienas is klases draugu bande parodyti jega.. na man tos imtynes nesibaige smagiai smile.gif To pasekoje turiu skilusia nosi per viduri ir uzaugusias kremzles sonuose. Gal man paciai kaskart auga nosis akyse, bet per soniukus nosis tikrai yra gerokai per plati, ir greiciausiai dar kazkiek plateja.
Taigi vis dar kaupiuosi sitam. Praejusi menesi susikaupiau ir nuejau pas M.N. kuri maloniai prieme, pakonsultavo, uzdege noru, bet nenugesino baimes smile.gif Zodziu, ir noriu ir labai bijau. Tikiuosi su jusu pavyzdziais nuraminsiu save ir pagaliau rysiuosi tam, kam svajoju sitiek metu.
Siunciu nuotraukas emailu, kad ivertintumete manaja nosi, bei rasciau save padrasinanciu pavyzdziu bei patarimu kad galeciau viena grazia diena (optimistiskai tikiuosi kad dar siemet) sitam reikalui ryztis.
Tai tokia mano istorijele smile.gif Ar yra cia besidariusiu pas M.N. ir ar esate pilnai patenkintos?

labas, perziurejau nuotraukytes, antroje tai net neatkreipciau demesio, bet pirmoje nuotraukeleje matosi kad nosyte turejus trauma. butum bernais tai tik puostu tokios nosys, o mum mergaitem reikia kad tik dailiau butu sad.gif tai yra tavo apsisprendimas ir tik tu pati turi tam ryztis nieko neskatinama. bet galiu patikinti nera taip baisu ir ta operacija, viskas isgyvenama. nebijok konsultuotis su gydytojais, issirinkti geriausia, jie patars ir viska paaiskins, ir ramiau bus, tai tiek is mano puses.smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
po ilgos pertraukos imetu nuotrauka savo nuostabios nosytes, po op 6men ir 2 sav. operavo Jankunas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 24 gegužės 2011 - 19:25