Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

QUOTE(.code. @ 2011 05 24, 20:20)
Sveikos smile.gif
po ilgos pertraukos imetu nuotrauka savo nuostabios nosytes, po op 6men ir 2 sav. operavo Jankunas  ax.gif

Wau wub.gif wub.gif wub.gif nors ir pries operacija tavo nosyti buvo visai grazi,bet dabar tai isvis ideali paliko. O tau tik galiuka patrumpino ar ir ta mini kuprele salino?
Atsakyti
Koarlete, 1-oje nuotraukoje matosi, kad reikia taisyti, o antroje gražiai viskas atrodo, manau tau op padėtų, nes simpatiški veido bruožai ir pataisius šį tą būtų dar gražiau 4u.gif
code, smagu matyti V.J. gražių darbų smile.gif džiaugiuosi, kad tau viską gerai atliko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 25 gegužės 2011 - 22:08
nejaugi mini kuprele buvo? biggrin.gif
man nueme kuprele, trumpino ir galiuka siaurino smile.gif
dar randu poodiniu yra, tai po metu bus tik rezultatas ax.gif
aš patenkinta, kazkaip viskas man sklandziai buvo su op rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif . Man jau baveik pusė metų praėjo ir tikrai džiaugiuosi op. Aišku dar yra randeliai ir kartais nemalonus jausmas, bet tikrai nesigailiu, kad dariausi. Nebijokit jūs tos op, viskas išgyvenama ir pataisoma. Visvien turėtų būti gražiau nei prieš op, nes gyditojai stengiasi gražinti, o ne darkyti jūsų veidelį. Linkiu visoms didelės sėkmės ir ryžto drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,
uzsirasiau operacijai pas TA, po dvieju savaiciu tureciau buti jau po 4u.gif

turiu klausima - ar yra nesiojanciu akinius?? Po operacijos galejote nesioti ar reikejo su linzem vaikscioti kuri laika? Taip nemegstu linziu, o be akiniu neissiversciau... Nezinau ar dabar pasirupinti lizem, ar netrugdo tie akiniai... (man darys pilna nosies korekcija ir pertvara tiesins). butu iodmu isgirsti atsiliepimu is akiniuotoju rolleyes.gif kazkaip pamirsau paklausti gydytojo, o jis gi garseja savo nekalbumu. Gal kitas butu ir pats pakomentaves ta dalyka (gi su akinukais buvau) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fufy @ 2011 05 27, 19:30)
Labas visoms  4u.gif . Man jau baveik pusė metų praėjo ir tikrai džiaugiuosi op. Aišku dar yra randeliai ir kartais nemalonus jausmas, bet tikrai nesigailiu, kad dariausi. Nebijokit jūs tos op, viskas išgyvenama ir pataisoma. Visvien turėtų būti gražiau nei prieš op, nes gyditojai stengiasi gražinti, o ne darkyti jūsų veidelį. Linkiu visoms didelės sėkmės ir ryžto  drinks_cheers.gif

dziugu girdeti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2011 05 27, 22:00)
sveikos,
uzsirasiau operacijai pas TA, po dvieju savaiciu tureciau buti jau po  4u.gif

turiu klausima - ar yra nesiojanciu akinius?? Po operacijos galejote nesioti ar reikejo su linzem vaikscioti kuri laika? Taip nemegstu linziu, o be akiniu neissiversciau... Nezinau ar dabar pasirupinti lizem, ar netrugdo tie akiniai... (man darys pilna nosies korekcija ir pertvara tiesins). butu iodmu isgirsti atsiliepimu is akiniuotoju  rolleyes.gif kazkaip pamirsau paklausti gydytojo, o jis gi garseja savo nekalbumu. Gal kitas butu ir pats pakomentaves ta dalyka (gi su akinukais buvau) mirksiukas.gif
Papildyta:
dziugu girdeti  4u.gif   4u.gif  4u.gif

Nusipirk lindzes ,jei jau saules akiniu negalima nesioti puse metu ,tai ir situ negalesi nesioti.
Sakot nebijot operacijos,viskas gerai buna...hmmmmm...cia daug kas visgi nekalba kam nepasiseke op,o tokiu daug,taigi as kitaip pasakyciau ,jei minimalus defektas tai nekiskit nagu prie organizmo,jei negalit gyventi del to ,tik labai gerai ivertinus rizika tik tokiu atveju rizikuojant ....kiekviena karta darant intervencija organizmas saugosi ,kuo daugiau kisamas i ji,tuo daugiau jis saugosi ,todel ir visokie randejimai ir gijimo nesklandumai ...lb gerai reikia apgalvoti apie toki procesa .
Papildyta:

kam neislindo trukumai po puses metu,ar metu,gali islysti ir po triju metu..deja....bet taip yra,nosis formuojasi ne metus,cia tik smarkiai apytiksli statistika,nosis formuojasi ypac galiukas traukiasi visus tris metus ,aisku kiekvienam skirtingai,bet tikrai ne puse metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TiscaTiara: 28 gegužės 2011 - 08:01
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 05 28, 09:00)

kam neislindo trukumai po puses metu,ar metu,gali islysti ir po triju metu..deja....bet taip yra,nosis formuojasi ne metus,cia tik smarkiai apytiksli statistika,nosis formuojasi ypac galiukas traukiasi visus tris metus ,aisku kiekvienam skirtingai,bet tikrai ne puse metu.

po puses metu tikrai dar nera galutinis rezultatas ir visi tai zino, reikia pusantru metu kazkur, o mano galiukas iki siol yra kietas nors praejo puse metu, tai as nemanau, kad ir po pusantru metu jis jau bus atsluges
Atsakyti
oho, puse metu negaima nesioti akiniu? inziu jau nusipirkau bet abai jau ju nemegstu... O jeigu sauleta diena tai prie linziu (pvz\. eidama i papludimi dedavausi) uzsidedu tamsius akinius arba mano tamsiasas su dioprem nesiou. tai bus keblu vasara be tamsiu akiniu istverti....
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2011 05 29, 21:19)
. tai bus keblu vasara be tamsiu akiniu istverti....

galima isigyti kepurele su snapeliu, kad saule i akis nespigintu wink.gif
man praeje po op 1.5 metu, galiukas tikrai jau pilnai minkstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 05 30, 12:56)
galima isigyti kepurele su snapeliu, kad saule i akis nespigintu wink.gif
man praeje po op 1.5 metu, galiukas tikrai jau pilnai minkstas smile.gif

O kai minksteja nosis ji dar kazkiek traukiasi (mazeja), jei nebuvo siaurinta?
As kai paciupineju man viena puse minksta, o kita kieta, guzas toks issokes. Nosiai trys menesiai, bet gydytojas pesimistiskai nuteike, kad ji nebesiaures. Tai galvoju ar jau dabar nusisauti su duru rankena, ar dar laukti ir tiketis stebuklo g.gif Nes dabar ji platesne nei pries op doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 05 31, 15:06)
As kai paciupineju man viena puse minksta, o kita kieta, guzas toks issokes. Nosiai trys menesiai, bet gydytojas pesimistiskai nuteike, kad ji nebesiaures. Tai galvoju ar jau dabar nusisauti su duru rankena, ar dar laukti  ir tiketis stebuklo  g.gif Nes dabar ji platesne nei pries op  doh.gif

Bent jau man siaurėti pradėjo tik po 6 mėn. taip kad nenusiteik pesimistiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 05 31, 16:06)
As kai paciupineju man viena puse minksta, o kita kieta, guzas toks issokes. Nosiai trys menesiai, bet gydytojas pesimistiskai nuteike, kad ji nebesiaures. Tai galvoju ar jau dabar nusisauti su duru rankena, ar dar laukti  ir tiketis stebuklo  g.gif Nes dabar ji platesne nei pries op  doh.gif

Pala,tai kaip ji gali siaureti jei ji nebuvo siaurinta???Man tai kai siaurino tai ir susiaurejo,bet ir tai tik po geru triju metu blink.gif po truputi.O tas gumbas pas tau kurioj vietoj ? ir ka sako gydytojas del jo? siaip dar ankstoka i gumbus kreipti demesi,jei nedings po pusmecio tai tada jau rupintis reiktu... deja is patirties kalbu.O tau blogyte yra koks kauburelis,nebeprisimenu unsure.gif ar dingo ?
Atsakyti