QUOTE(Jolika0 @ 2011 06 01, 12:55)
Na tikiuosi, kad cia dar tinimas. Kai suimu is abieju pusiu ta nosis dar tokia kieta. Gumbas viename sone, sake, kad randeja ta vieta, kuri veliau paminkstes

Ir ziurint i veidrodi jis matosi, isbalusi ta vieta
Dar norejau paklausti, o per kiek laiko atsistate nosies spalva? Nes pastebejau jei nors kiek vesesnis vejas papucia, ji is karto suriaguoja, pasidaro melyna su baltais plemais

Ir iki keliu men reikia tepti randa tepaliuku?
tau spalva sureaguoja todel, kad dar galiukas aptirpes, kietas, tai kraujo apytaka toje vietoje prasta, del to ir melynuoja, bala... kai suminkstes galiukas - prapuls ir nereikalingos spalvos
man po 1 men ar po 3 leido kazka po oda, tuo tikslu, kad ne vienodai patinimas nueidinejo ir kad vizualiai atrodytu gijimo metu nosis daugiau maziau proporcinga. Tai SV minejo, kad tas vaistas, tirpalas (nezinau kaip ji pavadinti, nes net nepaklausiau ka ten leido) minkstina audinius ir mazina vidinius randejimus
eina sau, kai pasiskaitau cia jusu bedas, tai man gana puikiai viskas praejo, nors kadais stipriai isgyvenau del poodinio mesingo gumbelio salia nosies galo... dar liko siek tiek asimetrija toje vietoje, bet i akis tikrai nekrenta

jei dar kvepavimas butu 100 toks koks buvo - buciau visiskai patenkinta savo rezultatu...
Papildyta:
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 01, 15:50)
o tepaliuko randams patarciau nenaudoti jokio,man sake gydytojas ,kad geriausia lesiti naturaliai uzgyti ,tepaliukai nieko nepadeda
pritariu 100 proc, as nenaudojau nieko ir sugijo normaliai.... cia jau jei oda nelinkusi graziai sugyti - tai nemacys nei tapaliukas...

pinigai i bala...