Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

o sakykit operaciją galima darytis tik sulaukus pilnametystės ar nebūtinai?

Bet pagalvojus kiek laiko gyja, tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 05 31, 21:38)
Pala,tai kaip ji gali siaureti jei ji nebuvo siaurinta???Man tai kai siaurino tai ir susiaurejo,bet ir tai tik po geru triju metu  blink.gif po truputi.O tas gumbas pas tau kurioj vietoj ? ir ka sako gydytojas del jo? siaip dar ankstoka i gumbus kreipti demesi,jei nedings po pusmecio tai tada jau rupintis reiktu... deja is patirties kalbu.O tau blogyte yra koks kauburelis,nebeprisimenu  unsure.gif ar dingo ?

Gali siaurėti, pvz. mano irgi nebuvo siaurinta, bet mano nosis buvo siaura prieš op, dėl to ji labai ištinus buvo ir tik po 6 mėn. pradėjo siaurėti t.y. mažėti tinimai. Yra gumbelis ten kur kuprelė nuimta tik labiau kairėje pusėje, niekur jis nedingsta, teks susitaikyti su tuo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 06 01, 08:57)
Gali siaurėti, pvz. mano irgi nebuvo siaurinta, bet mano nosis buvo siaura prieš op, dėl to ji labai ištinus buvo ir tik po 6 mėn. pradėjo siaurėti t.y. mažėti tinimai. Yra gumbelis ten kur kuprelė nuimta tik labiau kairėje pusėje, niekur jis nedingsta, teks susitaikyti su tuo  verysad.gif

a man desineje puseje verysad.gif pirma buvo kazkoks maziukas mazuciukas,o poto isaugo doh.gif i ganetinai bjauru didcki unsure.gif Blogyte dar turi laiko,pamasazuok ji...Beja,zinau,kad uzsieni leidzia i tokias vietas steroidus,esu klaususi loro ar samone,sake samone ,nes suminkstina randejima,pabandyk paklausti gydytojo apie steroidus ir haliurono rugstis del gumbelio..nebent dar iki Lietuvos tokie dalykai neatejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 01, 08:01)
a man desineje puseje  verysad.gif pirma buvo kazkoks maziukas mazuciukas,o poto isaugo  doh.gif  i ganetinai bjauru didcki  unsure.gif Blogyte dar turi laiko,pamasazuok ji...Beja,zinau,kad uzsieni leidzia i tokias vietas steroidus,esu klaususi loro ar samone,sake samone ,nes suminkstina randejima,pabandyk paklausti gydytojo apie steroidus ir haliurono rugstis del gumbelio..nebent dar iki Lietuvos tokie dalykai neatejo  verysad.gif

Dėkui, kad parašei reiks klausti, jeigu neturės reiks kitiems gydytojams parašyti, gal turės kąnors smile.gif mano gumbelis iš pradžių didelis buvo, dabar šiek tiek apmažėjo, bet vistiek matosi. Bandysiu masažuoti.
Atsakyti
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 05 31, 22:38)
Pala,tai kaip ji gali siaureti jei ji nebuvo siaurinta???Man tai kai siaurino tai ir susiaurejo,bet ir tai tik po geru triju metu  blink.gif po truputi.O tas gumbas pas tau kurioj vietoj ? ir ka sako gydytojas del jo? siaip dar ankstoka i gumbus kreipti demesi,jei nedings po pusmecio tai tada jau rupintis reiktu... deja is patirties kalbu.O tau blogyte yra koks kauburelis,nebeprisimenu  unsure.gif ar dingo ?

Na tikiuosi, kad cia dar tinimas. Kai suimu is abieju pusiu ta nosis dar tokia kieta. Gumbas viename sone, sake, kad randeja ta vieta, kuri veliau paminkstes g.gif Ir ziurint i veidrodi jis matosi, isbalusi ta vieta g.gif

Dar norejau paklausti, o per kiek laiko atsistate nosies spalva? Nes pastebejau jei nors kiek vesesnis vejas papucia, ji is karto suriaguoja, pasidaro melyna su baltais plemais g.gif Ir iki keliu men reikia tepti randa tepaliuku?

Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 06 01, 13:55)
Na tikiuosi, kad cia dar tinimas. Kai suimu is abieju pusiu ta nosis dar tokia kieta. Gumbas viename sone, sake, kad randeja ta vieta, kuri veliau paminkstes  g.gif  Ir ziurint i veidrodi jis matosi, isbalusi ta vieta  g.gif

Dar norejau paklausti, o per kiek laiko atsistate nosies spalva? Nes pastebejau jei nors kiek vesesnis vejas papucia, ji is karto suriaguoja, pasidaro melyna su baltais plemais  g.gif Ir iki keliu men reikia tepti randa tepaliuku?

Arba nepaminkstes tas randejimas,cia kaip organizmas ir Dievas duos. Man taip ir niekas nesuminkstejo jau trejus metus. Spalva man iskart susitvarke nebuvo jokios problemos, greiciausiai ir liks tokia odos reakcija i salti pas tave,nes kai atplesia nosies oda nuo audiniu(kauliniu,kremzliniu) nuplesia kartu ir kapiliarus ,jiems isnaujo prigyjant nebe taip adaptuojasi lasteles,kaip buvo pries intervencija.Bet cia jau labai individualu, ir priklauso nuo skirtingo organizmo gyjimo.
Papildyta:
o tepaliuko randams patarciau nenaudoti jokio,man sake gydytojas ,kad geriausia lesiti naturaliai uzgyti ,tepaliukai nieko nepadeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TiscaTiara: 01 birželio 2011 - 15:51
QUOTE(Jolika0 @ 2011 06 01, 12:55)
Na tikiuosi, kad cia dar tinimas. Kai suimu is abieju pusiu ta nosis dar tokia kieta. Gumbas viename sone, sake, kad randeja ta vieta, kuri veliau paminkstes  g.gif  Ir ziurint i veidrodi jis matosi, isbalusi ta vieta  g.gif

Dar norejau paklausti, o per kiek laiko atsistate nosies spalva? Nes pastebejau jei nors kiek vesesnis vejas papucia, ji is karto suriaguoja, pasidaro melyna su baltais plemais  g.gif Ir iki keliu men reikia tepti randa tepaliuku?

tau spalva sureaguoja todel, kad dar galiukas aptirpes, kietas, tai kraujo apytaka toje vietoje prasta, del to ir melynuoja, bala... kai suminkstes galiukas - prapuls ir nereikalingos spalvos mirksiukas.gif

man po 1 men ar po 3 leido kazka po oda, tuo tikslu, kad ne vienodai patinimas nueidinejo ir kad vizualiai atrodytu gijimo metu nosis daugiau maziau proporcinga. Tai SV minejo, kad tas vaistas, tirpalas (nezinau kaip ji pavadinti, nes net nepaklausiau ka ten leido) minkstina audinius ir mazina vidinius randejimus wink.gif

eina sau, kai pasiskaitau cia jusu bedas, tai man gana puikiai viskas praejo, nors kadais stipriai isgyvenau del poodinio mesingo gumbelio salia nosies galo... dar liko siek tiek asimetrija toje vietoje, bet i akis tikrai nekrenta thumbup.gif jei dar kvepavimas butu 100 toks koks buvo - buciau visiskai patenkinta savo rezultatu...
Papildyta:
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 01, 15:50)
o tepaliuko randams patarciau nenaudoti jokio,man sake gydytojas ,kad geriausia lesiti naturaliai uzgyti ,tepaliukai nieko nepadeda

pritariu 100 proc, as nenaudojau nieko ir sugijo normaliai.... cia jau jei oda nelinkusi graziai sugyti - tai nemacys nei tapaliukas... sad.gif pinigai i bala...
Atsakyti
tau jauciu leido koki nors steroidus arba rugsti haliurono ,,,ir suminkstino randejima? tai visgi ir Lietuvoj pagaliau leidzia ..bent tiek ax.gif
Atsakyti
kad randejimo pas mane gal ir nebuvo, bent jau ten kur leido, tiesiog uzipde tas vietas, kur tinimas buvo greiciau atsluges smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif

norėčiau prie jūsų jungtis... turiu kreivą nosį. Ir tai mane varo į neviltį...
esu patyrusi du nosies lūžius (dėl antrojo gydytojai nesutaria, vieni teigia kad lūžo, kiti kad ne). Pirmasis buvo maždaug prieš 8 metus, su poslinkiu. Tuomet buvo ir smegenų sukrėtimas. Iškrypo pertvara, atsirado alerginė sloga. Bet vizualiai nosis nei trupučio nepasikeitė. (netapo kreiva ar pan.) Tačiau metams einant pastebėjau nedidelį gumbelį vienoje pusėje, tačiau šiaip jis netrukdė ir nuotraukose nesimatė. Prieš metus gavau smūgį iš kaktos į nosį (netyčia, bekvailiojant su vyru) nosis sutraškėjo, ištino. Padarė nuotrauką, ir čia gydytojų nuomonės išsiskyrė. Vienas sakė jog lūžio nėra, kitas - kad yra. Kaip bebūtų, aš ryškiai matau kad mano nosis iškrypo. Vienoje pusėje atsirado gumbelis, nemažas, kita pusė - įdubo. Taip pat išnyko mano turėtoji kuprelė, kuri matydavosi iš pofilio. Visa tai įvyko po to antrojo sutrenkimo. Buvau pas keletą gydytojų (LOR, vienas jų - labai gerai žinomas LOR srityje, laikomas labai patyrusiu, pavardės nenorėčiau minėti) jie sakė kad kaulas ir kremzlės turi sugyti, maždaug per metus, tuomet bus galima imtis plastikos, jeigu reikės. Praėjo 11 mėn. nosies vaizdas manęs netenkina, ji yra kreiva ir tai man matosi, ypač baisiai matosi kai reikia fotografuotis dokumentams.

Tai va, išsipasakojau... Skaičiau ankstesnes temas, skaičiau apie gydytojus, nežinau ką daryti, ir noriu vėl jaustis graži, ir bijau operacijos, vyras nepritaria, esą aš ir taip graži, bet kad aš negraži... Be to dar, metu svorį dabar, daug esu priaugusi, reikia tikriausiai pirma numesti svorį, tuomet operuotis, nes veidas tai keičiasi, kai svoris krenta... Liūdna kad per savo žioplumą susigadinau išvaizdą.
Atsakyti
QUOTE(Pinacolada.mmm @ 2011 06 03, 12:09)
sveikos merginos  smile.gif

norėčiau prie jūsų jungtis... turiu kreivą nosį. Ir tai mane varo į neviltį...
esu patyrusi du nosies lūžius (dėl antrojo gydytojai nesutaria, vieni teigia kad lūžo, kiti kad ne). Pirmasis buvo maždaug prieš 8 metus, su poslinkiu. Tuomet buvo ir smegenų sukrėtimas. Iškrypo pertvara, atsirado alerginė sloga. Bet vizualiai nosis nei trupučio nepasikeitė. (netapo kreiva ar pan.) Tačiau metams einant pastebėjau nedidelį gumbelį vienoje pusėje, tačiau šiaip jis netrukdė ir nuotraukose nesimatė. Prieš metus gavau smūgį iš kaktos į nosį (netyčia, bekvailiojant su vyru) nosis sutraškėjo, ištino. Padarė nuotrauką, ir čia gydytojų nuomonės išsiskyrė. Vienas sakė jog lūžio nėra, kitas - kad yra. Kaip bebūtų, aš ryškiai matau kad mano nosis iškrypo. Vienoje pusėje atsirado gumbelis, nemažas, kita pusė - įdubo. Taip pat išnyko mano turėtoji kuprelė, kuri matydavosi iš pofilio. Visa tai įvyko po to antrojo sutrenkimo. Buvau pas keletą gydytojų (LOR, vienas jų - labai gerai žinomas LOR srityje, laikomas labai patyrusiu, pavardės nenorėčiau minėti) jie sakė kad kaulas ir kremzlės turi sugyti, maždaug per metus, tuomet bus galima imtis plastikos, jeigu reikės. Praėjo 11 mėn. nosies vaizdas manęs netenkina, ji yra kreiva ir tai man matosi, ypač baisiai matosi kai reikia fotografuotis dokumentams.

Tai va, išsipasakojau... Skaičiau ankstesnes temas, skaičiau apie gydytojus, nežinau ką daryti, ir noriu vėl jaustis graži, ir bijau operacijos, vyras nepritaria, esą aš ir taip graži, bet kad aš negraži... Be to dar, metu svorį dabar, daug esu priaugusi, reikia tikriausiai pirma numesti svorį, tuomet operuotis, nes veidas tai keičiasi, kai svoris krenta... Liūdna kad per savo žioplumą susigadinau išvaizdą.

nebijok, viskas bus gerai. Jeigu nenori mazintis, dailintis, tai tik posukretiminiu kreivumu atstatymas turetu buti nesudetingas. Beje, man panasiai nutiko - ziema susitrenkiau nosi, atsirado kuprele, paliko biski kreiva pertvara. Tai sia savaite operuosius. O ta proga ir visa nosies modeli pasimazinsiu. Tikiuosi, viskas bus gerai. ax.gif
Atsakyti
merginos,o jus kas nors slauge po operacijos? 4u.gif
Atsakyti