sveikos, kažkaip neužmačiau jokios info apie Papečkį, iš draugės girdėjau, kad jos pažįstami operavosi nosytes pas jį, ir yra labai patenkinti. Gal turite kokios info apie jį? Kaunas, GP klinika. Kažkaip pas jį ir kainos mažesnės, ir skelbiasi kad labai jau daug patirties turi.
Aš buvau pas Aštrauską konsultuotis. Na paliko profesionalo įspūdį be abejo. Bet kol kas norėčiau nueiti ir pas kitus pasikalbėti, tikrai eisiu pas Kaikarį, o va dėl Papečkio abejoju.
na štai, panaršiau apie Papečkį, tai pas jį neisiu nei už ką.
O gal kas nors operavosi pas Darių Radzevičių?
QUOTE(Pinacolada.mmm @ 2011 06 18, 14:27)
na štai, panaršiau apie Papečkį, tai pas jį neisiu nei už ką.
o kodel neisi pas P? ka ten isgooglinai apie ji?
TA kolkas rekomenduoju - pusantros savaites po operacijos savo nosies forma esu patenkinta

bet galetu buti ir kalbesnis. Kol ko nors konkreciai nepaklausi - ir nepasakys. Jeigu supermamoje nepaskaityciau kad akiniu neina nesioti is karto po operacijos, kad reikia skalauti druskos vandeniu, kad pirmas dienas bus riestesne ir t.t. - tai taip ir nezinociau. butu lengvas sokas arba komplikacijos del netinkamos pooperacines prieziuros.
ir dar - per operacija man pamirso suleisti butolino i pykcio rauksle

po savaites kai nueme tvarscius issakiau nusivylyma faktiskai nesumazejusia pykcio rauksle, tai jis "o jai gi nieko ir nedarem". As sakau "kaip gi nieko, gi taremes, as jau ir sumokejau papildomai 400 lt". Tada pasodino ir suleido butolino - 2 minutes ir trys duriai - sakyciau mazoka kaip uz tokia kaina... bet po keliu dienu rauksle is tiesu beveik isnyko - neina man ten suraukti ir vsio

QUOTE(aihaola @ 2011 06 18, 15:44)
o kodel neisi pas P? ka ten isgooglinai apie ji?
TA kolkas rekomenduoju - pusantros savaites po operacijos savo nosies forma esu patenkinta
bet galetu buti ir kalbesnis. Kol ko nors konkreciai nepaklausi - ir nepasakys. Jeigu supermamoje nepaskaityciau kad akiniu neina nesioti is karto po operacijos, kad reikia skalauti druskos vandeniu, kad pirmas dienas bus riestesne ir t.t. - tai taip ir nezinociau. butu lengvas sokas arba komplikacijos del netinkamos pooperacines prieziuros.
po savaites kai nueme tvarscius issakiau nusivylyma faktiskai nesumazejusia pykcio rauksle, tai jis "o jai gi nieko ir nedarem". As sakau "kaip gi nieko, gi taremes, as jau ir sumokejau papildomai 400 lt". Tada pasodino ir suleido butolino - 2 minutes ir trys duriai - sakyciau mazoka kaip uz tokia kaina... bet po keliu dienu rauksle is tiesu beveik isnyko - neina man ten suraukti ir vsio

Aihola,netik druska juros skalauti,dar drekinti reikia nosies gleivine lasiukais rinopanteina ,arba kokiu aliejuku su vitaminu A ,komplikaciju del to nebutu buve ,tiesiog patogiau po operacijos nosikiai

o kas liecia daktaru visi jie vienodai ir geri ir blogi, ner stebuklingo, kurio nors vieno ,to paties Papeckio rinoplastikos rezultata esu maciusi nuostabu,ir zinau tragiska. Pas Papecki neiciau nei uz ka.O visi kiti manau vienodai patikimi. Reiktu pabendrauti su daktaru ir pajausti ar pasitiki juo ar ne. Sekmes!
Sveikos, mergaitės
. Įlindau į jūsų temą, nes šiandien man operuoja nosies pertvarą (nosis lūžo avarijos metu) ir norėjau paklausti dėl narkozės - ar labai blogai jautėtės atsibudę po operacijos, t.y. ar pykino, skaudėjo galvą ir pan.? Ir ar leido kokių nors vaistų nuo tinimo, ar dėjote ledą, kad būtų mažesnės mėlynės (nes po lūžio niekas nepasiūlė uždėti ledo, tai jau 10 dienų po avarijos, o "fanarai" vis dar labai puošia
) ? Operuojuosi privačiai, bet kažkaip informacijos apie pooperacinį laikotarpį gavau nedaug, o gal ir pati nesugalvojau pasiklausinėti per konsultaciją
.

QUOTE(Mona @ 2011 06 23, 10:56)
Sveikos, mergaitės
. Įlindau į jūsų temą, nes šiandien man operuoja nosies pertvarą (nosis lūžo avarijos metu) ir norėjau paklausti dėl narkozės - ar labai blogai jautėtės atsibudę po operacijos, t.y. ar pykino, skaudėjo galvą ir pan.? Ir ar leido kokių nors vaistų nuo tinimo, ar dėjote ledą, kad būtų mažesnės mėlynės (nes po lūžio niekas nepasiūlė uždėti ledo, tai jau 10 dienų po avarijos, o "fanarai" vis dar labai puošia
) ? Operuojuosi privačiai, bet kažkaip informacijos apie pooperacinį laikotarpį gavau nedaug, o gal ir pati nesugalvojau pasiklausinėti per konsultaciją
.

Manes visiskai nepykino, savijauta buvo normali, tik kvepuoti pro burna reikejo.
Stiprybes Tau

Sveikos,
Turiu pasiulyma sutvarkyti gmail.
Reikalinga butu sukurti kelis katalogus pagal gydytojus ir sudeti emailus su nuotraukomis kuri pas kuri daresi operacija. Taip butu paprasciau analizuoti dvejojantiems del operacijos.
Taip pat butu atskiras katalogas tiems, kurie dar tik galvoja / dvejoja / laukia
Galiu uzsiimti surikiuoti viska pagal atsiustus duomenis ir info cia forume, kuri kuri grazinosi.
As pati viduje savo planuoju operacija rugpjucio men. Tik besvarstant pas kuri jau eiti rimtai kalbeti - susiduriau su didziule paniava - eile senu temu, bei emailusoe nuotraukos, kur neaisku kada pas ka daresi.
Tai va.
Ar yra pasisakanciu UZ?
Koarlete
Turiu pasiulyma sutvarkyti gmail.
Reikalinga butu sukurti kelis katalogus pagal gydytojus ir sudeti emailus su nuotraukomis kuri pas kuri daresi operacija. Taip butu paprasciau analizuoti dvejojantiems del operacijos.
Taip pat butu atskiras katalogas tiems, kurie dar tik galvoja / dvejoja / laukia

Galiu uzsiimti surikiuoti viska pagal atsiustus duomenis ir info cia forume, kuri kuri grazinosi.
As pati viduje savo planuoju operacija rugpjucio men. Tik besvarstant pas kuri jau eiti rimtai kalbeti - susiduriau su didziule paniava - eile senu temu, bei emailusoe nuotraukos, kur neaisku kada pas ka daresi.

Tai va.
Ar yra pasisakanciu UZ?

Koarlete
Sveikos 
Turiu problemėlę - mano nosies galiukas yra skeltas ir gana platus, tai viena drąsesnių svajonių - pasidaryti nosies korekciją. Nusprendžiau, kad gal jau pats laikas pradėti tuo rimčiau domėtis, nes reikia tiek nedaug, kad būčiau patenkinta veiduku
Taigi, norėjau paklausti, kaip sužinoti iš Jūsų info apie kainas, chirurgus ir asmenines patirtis? Su kuo būtų galima susirašyti per pž?

Turiu problemėlę - mano nosies galiukas yra skeltas ir gana platus, tai viena drąsesnių svajonių - pasidaryti nosies korekciją. Nusprendžiau, kad gal jau pats laikas pradėti tuo rimčiau domėtis, nes reikia tiek nedaug, kad būčiau patenkinta veiduku

QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 18, 17:46)
...netik druska juros skalauti,dar drekinti reikia nosies gleivine lasiukais rinopanteina ,arba kokiu aliejuku su vitaminu A ,komplikaciju del to nebutu buve ,tiesiog patogiau po operacijos nosikiai

O kažin ar tinka vietoj Rinopanteinos pateplioti Nisitos tepaliuku

QUOTE(Mona @ 2011 06 27, 21:43)
O kažin ar tinka vietoj Rinopanteinos pateplioti Nisitos tepaliuku
? Pamenu kažkurioj senoj temoj kažkas rašė, kad tiko ir šitas
. Nes teplioju, bet bijau, kad netinkamu nepritepliočiau
.

taigi paskaityk,ka tas tavo tepaliukas-lasiukai daro,turetu buti parasyta ant lapelio,jei nera instrukcijos susirask google nuo ko jis.Laseliai reikalingi drekinti,atstatyti nosies gleivine.
QUOTE(TiscaTiara @ 2011 06 27, 23:36)
taigi paskaityk,ka tas tavo tepaliukas-lasiukai daro,turetu buti parasyta ant lapelio,jei nera instrukcijos susirask google nuo ko jis.Laseliai reikalingi drekinti,atstatyti nosies gleivine.
Pasiskaičiau, ką jis daro prieš tepdama - nesugalvočiau tepti bet ko ir bet kur

QUOTE(dewofsoul @ 2011 06 24, 22:40)
Sveikos 
Taigi, norėjau paklausti, kaip sužinoti iš Jūsų info apie kainas, chirurgus ir asmenines patirtis? Su kuo būtų galima susirašyti per pž? 

sveika,
kainos ir hirurgu populiariausiu pavardes pirmame temos puslapyje surasytos

O pasirenkant chirurga - teks perskaityti visas temas, kad susidarytum ispudi kas kaip daro, kas patenkinti liko kas ne... Visos ta pati darem pries nosies op