Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

po truputį ruošiamės rudeniui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, noreciau pasidaryti auskariukus, taciau nezinau kokiu replyciu kilputems daryti reikia? gal kas nors man pades ir pasakys? va cia radau replytes http://www.karoliuka...?id_category=54
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 08 16, 15:14)
Sveikos, noreciau pasidaryti auskariukus, taciau nezinau kokiu replyciu kilputems daryti reikia? gal kas nors man pades ir pasakys? va cia radau replytes http://www.karoliuka...?id_category=54

Kilputėms naudojamos replės apvaliais galais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 08 16, 15:14)

Reikia apvalių kilputėms smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

as irgi turiu klausimeli, galbut mane gali kas apsviesti, kam naudojama verimo lenta?
Atsakyti
QUOTE(inverse @ 2011 08 16, 17:40)
Sveikutes,

as irgi turiu klausimeli, galbut mane gali kas apsviesti, kam naudojama verimo lenta?

Jeigu turite tokią omenyje, tai skirta vėrimui, patogumo dėlei smile.gif Joje susidėliojus, pvz, vėrinį, matosi ar viskas simetriška, matosi vėrinio vaizdas.
Atsakyti

ŠVENTĖS NUOJAUTA
Swarovskis, tekstilė, stikliniai perlai.

user posted image

Atsakyti
inverse, sauluutte-gražūs auskariukai mirksiukas.gif
Aruna, patiko visi išskyrus pirmus ax.gif

Atsakyti
Sveikutes,

atsiprasau jei ne i temaklausiu sitoj temoj,bet "Pradziamokslyje" niekas neatraso. Neseniai susidejau papuosalu verimu, kokio storio jus naudojat vielute daryti kilpeles karoliukams ir gal galit papasakoti kaip pasidaryti auskarus kutus?Turiu kutus ir nezinau kaip prtvirtint karoliuka ir uzsegima?Gal galit pagelbeti?Kutas su virvele, vat toks:

user posted image

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 08 16, 18:55)
Jeigu turite tokią omenyje,  tai skirta vėrimui, patogumo dėlei smile.gif Joje susidėliojus, pvz, vėrinį, matosi ar viskas simetriška, matosi vėrinio vaizdas.

aaaa, supratau dabar smile.gif galbut reiks tokia isigyti g.gif labai aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karalaite28 @ 2011 08 17, 09:25)
Sveikutes,

atsiprasau jei ne i temaklausiu sitoj temoj,bet "Pradziamokslyje" niekas neatraso. Neseniai susidejau papuosalu verimu, kokio storio jus naudojat vielute daryti kilpeles karoliukams ir gal galit papasakoti kaip pasidaryti auskarus kutus?Turiu kutus ir nezinau kaip prtvirtint karoliuka ir uzsegima?Gal galit pagelbeti?Kutas su virvele, vat toks:

user posted image

Buciau labai dekinga 4u.gif

as nukerpu kuto kilpute, sie tiek padeginu pacius galiukus kad nesiardytu ir is apacios kuto prakisu storesnes vielos vinuka, tada ant jo tvirtinu karoliuka ir uzsegima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inverse @ 2011 08 17, 11:14)
aaaa, supratau dabar smile.gif galbut reiks tokia isigyti  g.gif  labai aciu  4u.gif
Papildyta:
as nukerpu kuto kilpute, sie tiek padeginu pacius galiukus kad nesiardytu ir is apacios kuto prakisu storesnes vielos vinuka, tada ant jo tvirtinu karoliuka ir uzsegima  4u.gif

Na kaip dekui uz toki paprasta ir aisku paaiskinima 4u.gif as ir taip ir taip galvojau ir nesugalvojau,pabijojau kad nukirpus ta kilpele isiirs man kutas ax.gif

O kokio storiu vielute reikia naudoti kilpeliu darymui,ar uztektu 0.6mm?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

noriu ir aš pasirodyti šiek tiek, labai žaviuosi čekišku stiklu bei mėgstu lipdyti iš polimerinio molio, anksčiau su juo dirbau daugiau tačiau labai paviršutiniškai bet paskutiniu metu stengiuos gilinti žinias ir taip neskubėt bei negadint šios brangios medžiagos biggrin.gif jau daug prigadinta doh.gif sakykite kaip man sekasi smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti