Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

QUOTE(Karalaite28 @ 2011 08 17, 13:37)
Na kaip dekui uz toki paprasta ir aisku paaiskinima  4u.gif as ir taip ir taip galvojau ir nesugalvojau,pabijojau kad nukirpus ta kilpele isiirs man kutas ax.gif

O kokio storiu vielute reikia naudoti kilpeliu darymui,ar uztektu 0.6mm?

genialu kas paprasta wink.gif o va jau vielutes storio nepasakysiu... visada ja renkuosi "is akies"

peppi - labai grazus ir originalus auskariukai, saunuole! labai originalus ju kabliukai, tik man kiek uzkliuvo ju forma antroje foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2011 08 17, 13:55)
Sveikos smile.gif

noriu ir aš pasirodyti šiek tiek, labai žaviuosi čekišku stiklu bei mėgstu lipdyti iš polimerinio molio, anksčiau su juo dirbau daugiau tačiau labai paviršutiniškai bet paskutiniu metu stengiuos gilinti žinias ir taip neskubėt bei negadint šios brangios medžiagos biggrin.gif jau daug prigadinta doh.gif sakykite kaip man sekasi smile.gif

Na labai grazu smile.gif

Galkitos pasakys koks vielutes storisturetu buti?Isigijau 0.4mm,bet man ji per plona sad.gif
Atsakyti
Rodausi dar kelis:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
0.6 bus pats tas. O ateičiai - ne ploniau nei 0,5 ir ne storiau nei 0,8, nes labai jau po to stora ir kieta viela. Su 0,8 vargelio jau pakankamai doh.gif

0.4 tai jau čia wire wrap'ui labiau tinka, nes ji plona ir minkšta labai, kaip jau tikriausiai spėjai įsitikinti 4u.gif

QUOTE(Karalaite28 @ 2011 08 17, 15:42)
Na labai grazu smile.gif

Galkitos pasakys koks vielutes storisturetu buti?Isigijau 0.4mm,bet man ji per plona sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2011 08 17, 16:46)
0.6 bus pats tas.  O ateičiai - ne ploniau nei 0,5 ir ne storiau nei 0,8, nes labai jau po to stora ir kieta viela. Su 0,8 vargelio jau pakankamai  doh.gif

0.4 tai jau čia wire wrap'ui labiau tinka, nes ji plona ir minkšta labai, kaip jau tikriausiai spėjai įsitikinti  4u.gif

Tai jau tikrai kad spejau isitikinti,kol atsirinksiu kas prie ko tinka,tai prisipirksiu visokiu nesamoniu blush2.gif

Dekui labai uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Labulis panienkos
clap.gif apžiūrėjau jūsų griožius, ir misliju - na kokia aš ... hmmm... tundra Ivanovna, kad tokią gražią temą nelankiau g.gif

Smagu kai visos tokios išradingos ir rankas turinčios "teisingai" įstatytas thumbup.gif

Ir aš savus bandysiu čia "vaidenti" darbelius, nes kurti tai nooorisi smile.gif

Auskariukai sesėms:

bazė tokia pati, dekoravimas skirtingas (nesusimaišys) mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

Epoxy technika, vienoje poroje įlieti biseriukai ir kitoje - džiovintos mikrobinio dydžio gėlytės blush2.gif

Sorry už nuotraukų neryškumą, tik mokausi normaliai fotkinti
Atsakyti
QUOTE(inverse @ 2011 08 17, 16:44)
Rodausi dar kelis:

Pirmi ir treti labai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondaj @ 2011 08 18, 12:58)
Pirmi ir treti labai  thumbup.gif  4u.gif

labai aciu wink.gif

Papildyta:
Epoxy technika, vienoje poroje įlieti biseriukai ir kitoje - džiovintos mikrobinio dydžio gėlytės blush2.gif

labai idomi technika thumbup.gif pirma karta apie tokia girdziu wink.gif gal galima daugiau darbu pamatyti? kaip tai daroma?
Atsakyti
Vasara, dar sustok smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vis paziurineju tema, labai visu grazus auskariukai.
Pasirodysiu ir as smile.gif tikiuos labai neispeiksit:)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 08 19, 08:43)
Vis paziurineju tema, labai visu grazus auskariukai.
Pasirodysiu ir as smile.gif tikiuos labai neispeiksit:)

Laaaabai grazus 4u.gif man ypac paskutiniai:) as pradedancioji,tai bandysiu irgi kazka kurti ir daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2011 08 19, 10:55)
Laaaabai grazus 4u.gif man ypac paskutiniai:) as pradedancioji,tai bandysiu irgi kazka kurti ir  daryti smile.gif

aciu, sekmes kuryboje 4u.gif
Atsakyti