Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

idedu ir as savo darbeliu
user posted image

Papildyta:
is mediniu perlu
user posted image
Papildyta:
akmeniniai perlai ir kt.
user posted image
Atsakyti
IŠBURK MAN, RAMUNE...

user posted image

LIKO..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 08 22, 09:02)
IŠBURK MAN, RAMUNE...
............
LIKO..
............

smagumėlis thumbup.gif

klausyk, Aruna, o laikrodžių dar liko neišardytų? drinks_cheers.gif man tie liejinukai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 08 21, 20:02)
IŠBURK MAN, RAMUNE...

user posted image

LIKO..

user posted image

Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 08 22, 20:06)
smagumėlis  thumbup.gif

klausyk,  Aruna, o laikrodžių dar liko neišardytų?  drinks_cheers.gif  man tie liejinukai labai patinka  thumbup.gif

Gali siust visus, jei turi sugedusiu- priimu lotuliukas.gif labai greit kažkodėl susivartoja lotuliukas.gif

OpusMeBaby1 - dėkui
Atsakyti
QUOTE(inverse @ 2011 08 18, 13:29)
Epoxy technika, ...

labai idomi technika  thumbup.gif  pirma karta apie tokia girdziu wink.gif gal galima daugiau darbu pamatyti? kaip tai daroma?

Damų noras kūrėjai - įsakymas blush2.gif

Epoxy (ice resin) technika - tai epoksidinės dervos pagrindu sumaišomas skystas užpildas, kada sumaišomi du specialiai pagaminti komponentai, kurie vėliau tarpusavyje sureaguoja ir sustingsta, sudarydami kietą darinš. Vyrai epoksidinius klijus naudoja "mirtinai" suklijuoti įvairius daiktus, mes, moterys, "pakeitėm" paskirtį ir naudojame daryti papuošalus.
Kai vyksta reakcija, turiu pripažinti kad šitas "marmalas" labai smirda ir yra gana toksiškas (čia - bendram įsivaizdavimui).
Užliejimas nėra labai paprastas dalykas, reikalauja praktikos ir įgudimo, kaip ir komponentų sumaišymas (galima nepataikyti proporcijas, ir dekoruojamas daiktelis amžinai liktų lipnus, t.y. -sugadintas)

Mano ankstesni parodyti darbeliai - lieta į specialiai tam pagamintas formeles kabošonus, ir jūsų žvilgsniui pateikiu naujausią papuošaliuką - auskariukus

user posted image

šitie jau visai kitokie. Tai erdviškumo efektą turintis vaizdas - apvalaus juvelyrinės vielutės žiedelio formoje įlietos mūsų Lietuvos pievose augančios sudžiovintos gėlytės.
Lieti tenka per daug užpylimų vieną pusę, ir tik tada - kitą. Na čia jau sava "virtuvė", ir gana sudėtinga. Bet... rezultatas smagus smile.gif
Vakar pranešiojau šiuos auskariukus, ir sulaukiau labai daug komplimentų (bei užsakymų su kitokiomis gėlytėmis) drinks_cheers.gif .

Supranta ir vertina lietuvaitės kas yra rankų darbas net tos, kurioms nepasiduoda rankdarbiavimas (arba pačios papuošalų daryti tiesiog nemėgsta, kaip aš pvz. moku megzti, bet nemėgstu)
Atsakyti
labai idomu, saunu ir originalu! Sekmes kuryboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inverse @ 2011 08 23, 22:01)
labai idomu, saunu ir originalu! Sekmes kuryboje  4u.gif

ačiū 4u.gif

O čia - komplektas: auskariukai ir kaklo pakabutis

user posted image

gėlytės mažutės mažutės, ir labai smagiai atrodo įlietos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 08 24, 12:25)
gėlytės mažutės mažutės, ir labai smagiai atrodo įlietos  wub.gif

labai dailu 4u.gif noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 08 24, 13:22)
labai dailu  4u.gif  noreciau  blush2.gif

no problem drinks_cheers.gif jei tik norit - bus mirksiukas.gif (bet apie tai - per AŽ)

mano naujausi - biseriniai auskariukai
user posted image
Atsakyti
Laba
Niu labai labai smagus paskutiniai smile.gif tokie vasariniai sakyciau smile.gif
o cia paprastai ant vielos suvertas biseriukas ir apvyniota ar dar kas sudetingiau daryta?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 08 25, 22:52)
mano naujausi - biseriniai auskariukai

Kokie spalvingi bigsmile.gif Superiniai 4u.gif
Atsakyti