Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

Mano vakarykštis pasikrapštymas ax.gif Šiandien tik pirštą labai skauda doh.gif Mazolį pritryniau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 26, 01:05)
Mano vakarykštis pasikrapštymas  ax.gif Šiandien tik pirštą labai  skauda doh.gif Mazolį pritryniau  blush2.gif
user posted image

Labai gražučiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 26, 14:05)
Mano vakarykštis pasikrapštymas  ax.gif Šiandien tik pirštą labai  skauda doh.gif Mazolį pritryniau  blush2.gif
Kiek darbo prie tokių rolleyes.gif Labi gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OpusMeBaby1 @ 2011 08 26, 15:43)
Labai gražučiai. smile.gif

4u.gif

QUOTE(Fresh* @ 2011 08 26, 17:28)
Kiek darbo prie tokių rolleyes.gif Labi gražūs 4u.gif

4u.gif Na grubiai pasakius padariau per 3 valandas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 08 26, 09:11)
o cia paprastai ant vielos suvertas biseriukas ir apvyniota ar dar kas sudetingiau daryta?

aga, pasidariau prie oranžinės bliuzės, kurią buvau per visą vasarą pamiršusi dėvėti doh.gif Tuuundra kokia - ten šilkas su linu sumegzti lotuliukas.gif , pats tas per karščius thumbup.gif

O auskariukai padaryti iš gatavų žiedelių, kurie apsukti vielyte, ant kurios tiesiog priverta spalvingų biseriukų, ir uždėtas pakabinimas. Kaip ir nieko blatno, bet realiai smagiai žiūrisi. Tiesa - nelabai lengvi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 08 27, 23:07)
O auskariukai padaryti iš gatavų žiedelių, kurie apsukti vielyte, ant kurios tiesiog priverta spalvingų biseriukų, ir uždėtas pakabinimas. Kaip ir nieko blatno, bet realiai smagiai žiūrisi. Tiesa - nelabai lengvi  unsure.gif

ko dėl grožio nepadarysi tongue.gif
Atsakyti
Mano popierinukai:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Labai dailus ir idomus jusu auskarai, is ivairiausiu medziagu ir begalo daug ideju 4u.gif

Noreciau prisijungt prie jusu kompanijos ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
giedrianka, treti patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrianka @ 2011 08 29, 11:41)
Sveikutes  4u.gif

Pirmi ir paskutiniai thumbup.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš savo nauju darbu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 26, 14:05)

Labai gražūs wub.gif thumbup.gif
Atsakyti