Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenų idėjos

QUOTE(Prietarai @ 2011 10 24, 21:00)

wub.gif kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 24, 21:00)

o kaip vadinasi toks pynimas?
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2011 11 12, 20:29)
o kaip vadinasi toks pynimas?

jeigu angliškai tai turbūt "side french braid", o gal yra ir mandresnis užvadinimas..
Atsakyti
kuodas ir paskutinė kasa labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri pasidalins ziniomis kaip isgauti tokias aveles garbaneles? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 15, 19:08)
sveikos, gal kuri pasidalins ziniomis kaip isgauti tokias aveles garbaneles? ax.gif

reikia labai smulkių bigudukų
pati turiu tokius dvejus:
user posted image
user posted image
taip pat galima susukti daug mažų kuodukų, jei neturit plaukų suktukų, galima pasigaminti su popieriaus ir medžiaginių juostelių pagalba.

Manau tokias garbanas pasidaryti iš vis yra lengviausia, o va kaip gražias bangas suformuoti ir kad gerai laikytųsi ant mano plaukų, čia va tai klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 11 16, 12:18)
taip pat galima susukti daug mažų kuodukų, jei neturit plaukų suktukų, galima pasigaminti su popieriaus ir medžiaginių juostelių pagalba.

Manau tokias garbanas pasidaryti iš vis yra lengviausia, o va kaip gražias bangas suformuoti ir kad gerai laikytųsi ant mano plaukų, čia va tai klausimas  g.gif

kuoduku? blink.gif mano naturalus plaukai banguoti,stambiom bangom.Tad kai norisi pokyciu tai jau arba visai tiesiu arba va tokiu kazkokiu visai pudeliukisku biggrin.gif beja, manau tokios garbaneles issileisdamos virs i stambesnes, gal irgi visai nieko atrodys ir sekancia diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 24, 22:00)

wub.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
---
user posted image
---
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 10 03, 16:55)
pasidaryti pačiai iš kojinės  ax.gif
aš pradžiai irgi bandžiau su MB nauja kojine juoda (kadangi juodaplaukė pati) buvau nusivogus vieną  lotuliukas.gif nukirpau "pirštus" ir suvyniojau, bet man nelabai patogu buvo tą kuoduką daryt, tai nusipirkau šitokį

O, geras daiktas. As turiu kitoki, toki kaip kiauravidure spurga. Kainavo 30 lt plauku priemoniu pard. auksines sukos doh.gif doh.gif doh.gif Ir nepatogus. Cia suzinojau, kad galima toki is kojines pasidaryti. O sitas isvis turetu buti patogus. Taip gailiuosi, kad ana pirkau, ir perdidelis man jis ir nepatogu kazkaip plaukus uzdet.
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 08 07, 23:48)
Man labai labai smile.gif, siu metu sukuosena, ir as taip...
user posted image

Man tai labai grazu, tik kaip paskui, nei skusta nei lupta. Koki ilgi poto reiktu rinktis ataugus. g.gif

Man dar be galo grazu tie pynimai aplink galva eglute. Bet neisivaizduoju kaip tai paciai pasidaryti, turbut sunkoka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 11 sausio 2012 - 19:48
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 22, 21:54)

ačiū už tokį lengvą pavyzdį 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2012 01 13, 00:43)
ačiū už tokį lengvą pavyzdį  4u.gif  thumbup.gif

labai grazu, tik o kaip tuos galus paslepti plauku, jei daroma tokiu budu
Atsakyti