Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenų idėjos

QUOTE(kristynka* @ 2012 03 29, 09:49)
cia kaip visa galva "issifenuoti" bet turbut pravers.
as pavz grifkute fenuoju su tuo dideliu sepeciu thumbup.gif
http://www.youtube.c...feature=related

Geras, kirpimas praktiskai kaip mano, tuoj suguldau vaikus pietu miegui, einu plauti galvos ir darbuotis fenu biggrin.gif Tik idomu kur tokias stebuklingas sukas dar gauti g.gif
Aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 03 29, 12:26)
Geras, kirpimas praktiskai kaip mano, tuoj suguldau vaikus pietu miegui, einu plauti galvos ir darbuotis fenu  biggrin.gif Tik idomu kur tokias stebuklingas sukas dar gauti  g.gif
Aciu tau  4u.gif
jai turite betkoki apvalu sepeti manau kad tiks, tik gal turetu but kuo didesnis, tada ne taip uzsiries galai (neprades garbanotis)
Vistiek juk matote kaip jumi po kirpimo sutvarko... as mazdaug tokius sepecius ir renkuosi
mano manasus kazkas tokio
http://www.assorti.l...ametro-1vnt.jpg

bet noriu insigyti kaip ir per video, tik kad kaina nemaza eurokoj
http://3.bp.blogspot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 29 kovo 2012 - 11:54
O gal kur matei toki su kuriuo ji grifkute fenuoja, ta kaip znyples?
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 03 29, 13:24)
O gal kur matei toki su kuriuo ji grifkute fenuoja, ta kaip znyples?

oi nezinau. man ir su tuo apvaliu iseina taip grifkute pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
esu mačius eurokos tokių šepečių kaip žnyplės
Atsakyti
Kasos yra jega wub.gif Kai turiu laiko, megstu pasibandyt ivairius pynimus, bet nelabai kas gaunasi doh.gif Sio video pagalba ismokau sau susipint eglute (juk taip sis pynimas vadinasi?) thumbup.gif Bet prieky tokia maza kasyte retai kada grazi iseina, o dvi tokias susipint - aukstoji matematika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 03 29, 13:52)

as tai visep moku biggrin.gif tik kartais norint graziai ir neskubant susipinti, paskauta rankeles doh.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 03 29, 15:08)
as tai visep moku biggrin.gif 

kaip faina wub.gif

as nemoku jokio pynimo verysad.gif bandziau mokintis pagal youtube , bet labai greit rankas pakerta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 03 29, 16:01)
kaip faina wub.gif

as nemoku jokio pynimo verysad.gif  bandziau mokintis pagal youtube , bet labai greit rankas pakerta doh.gif

tai ir man pakerta, bet truputi jas nuleidziu leidziu paildet ir toliau i darba smile.gif
Atsakyti
[quote=Kristi_25,2012 03 28, 17:00]
[quote=asmodeja,2012 03 28, 16:06]
video
video1
va jos man grazi grifka, gal pravers sie video smile.gif
[/quote]
faina mergaite, aiskiai paaiskina kaip dziovinti 4u.gif
Atsakyti
pasidalinkit paslaptimis, kaip garbanojate plaukus? 4u.gif mano plaukai vingiuoti, bet norėčiau pasidaryti stambias garbanas smile.gif kokiais būdais, apart feno sukti plaukams, darotės garbanas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happypersonality @ 2012 04 07, 16:51)
pasidalinkit paslaptimis, kaip garbanojate plaukus?  4u.gif  mano plaukai vingiuoti, bet norėčiau pasidaryti stambias garbanas  smile.gif  kokiais būdais, apart feno sukti plaukams, darotės garbanas? smile.gif

g.gif as tai net nzn.. stambiom? g.gif su bigudukais bigsmile.gif gal.. biggrin.gif
Gal turit ideju einant i vestuves bunant sveciais kokia paprasta, bet tuo paciu nekasdiene sukuosena pasidaryt? g.gif gerokai zemiau peciu plaukams 4u.gif vien issitiesint nesinori..
Atsakyti