Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenų idėjos

QUOTE(vaidze @ 2011 10 03, 16:09)
Na dabar as cia truputi ne i tema, bet gal galit pasakyti kur galima LT rasti nusispirkti toki dalyka kaip ta minetaja plauku kojine, kur labai graziai kuoduka padaro? ax.gif

kaune tai bazej kur "escada "arba "krinona" jos prekiauja viska plaukams
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2011 10 03, 15:09)
Na dabar as cia truputi ne i tema, bet gal galit pasakyti kur galima LT rasti nusispirkti toki dalyka kaip ta minetaja plauku kojine, kur labai graziai kuoduka padaro? ax.gif

pasidaryti pačiai iš kojinės ax.gif
aš pradžiai irgi bandžiau su MB nauja kojine juoda (kadangi juodaplaukė pati) buvau nusivogus vieną lotuliukas.gif nukirpau "pirštus" ir suvyniojau, bet man nelabai patogu buvo tą kuoduką daryt, tai nusipirkau šitokį
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 10 03, 17:55)

Kur pirkai? Kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 03, 16:25)

oho, tokio dar net nemačius, turėtų būti labai patogus dalykėlis. ir mane domina iš kur pirktas
Atsakyti
Mane irgi sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 03, 17:25)

QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 10 03, 19:58)
oho, tokio dar net nemačius, turėtų būti labai patogus dalykėlis. ir mane domina iš kur pirktas

QUOTE(Tropine @ 2011 10 03, 20:13)
Mane irgi sudomino ax.gif

ebay'uj - pavasarį mokėjau 1$ mirksiukas.gif
Atsakyti
pamenu vaikystėj mama su tokiu gėriu kuodelį sukdavo smile.gif turėjau dviejų spalvų ax.gif įdomu kur dabar tokių pirkt būna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 04 spalio 2011 - 22:11
QUOTE(Juxt @ 2011 10 04, 07:48)

ebay'uj - pavasarį mokėjau 1$  mirksiukas.gif

o kaip angliskai vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2011 10 04, 23:41)
o kaip angliskai vadinasi?

Bun Maker ar kažkas pan.
Atsakyti
merginos va ziurekit kaip graziai susirisa kuodas su juostele wub.gif pvz su kokia juoda juostele ziauriai gerai turetu atrodyt blush2.gif
Pelenes kuodukas
ir siaip geras ideju puslapiukas auginanciom mazas princeses manau kai ka ir suaugusios princeses gali sau prisitaikytu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2011 10 05, 14:13)
merginos va ziurekit kaip graziai susirisa kuodas su juostele  wub.gif  pvz su kokia juoda juostele ziauriai gerai turetu atrodyt  blush2.gif
Pelenes kuodukas

šitas patiko, reik bandyti bigsmile.gif
Atsakyti
neblogos idejos
kiek supratau su kojinyte
http://www.youtube.c...feature=related

grazu
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

Atsakyti