Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenų idėjos

QUOTE(koko_sa @ 2011 09 24, 12:36)
esu vieną karta bandžius pagarbanot, viskas kaip ir ok. jūsų gal plaukai tiesog neslidūs, todėl tiesintuvas ir užstringa? net nežinau.. g.gif

vat ir as nesuprantu kas ne taip g.gif gal tikrai neslidus, nes tiesintuvas tiesiog neslysta doh.gif kaip juos padaryt slidesnius biggrin.gif pas mane ne super galingas tiesintuvas, atrodo tik iki 180 laipsniu ikaista, gal del to , nes jei kazkaip ir gaudavosi iki galo pratempti ta sruoga, ji nesusigarbanodavo, gal galingumo permazai g.gif
Atsakyti
gal kas išbandėte Magic Leverag ?
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PureOrganza: 25 rugsėjo 2011 - 18:30
Įdomu kur galima nusipirkti tokių suktukų plaukams? Labai susidomėjau, atrodo labai parasta susigarbiniuoti plaukus
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 24, 13:26)
Ar kas jau bande taip sukti laukus ? na man niekaip nesiguna  schmoll.gif  doh.gif atrodo taip lengva, susuku, viskas ok, bet man neslysta tas tiesintuvas , stringa nors tu ka , ir gaunas tokiais kaip kvadratais  doh.gif pas ja taip lengvai slysta  g.gif nesuprantu, ka ne taip darau  g.gif gal kas bande jau ir pasidalins patirtim kaip sekesi ?  4u.gif

labai patiko man šis būdas, ir labai puikiai gaunasi. thumbup.gif Tiesiog labai gerai iššuokit plaukus, prieš tai naudokit kaukę, kad plaukai būtų švelnūs, ir lengvai slystų.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 25, 20:45)
labai patiko man šis būdas, ir labai puikiai gaunasi.  thumbup.gif  Tiesiog labai gerai iššuokit plaukus, prieš tai naudokit kaukę, kad plaukai būtų švelnūs, ir lengvai slystų.

as pati ir neseniai pabandziau, tai viskas gavosi 4u.gif nors mano plaukai irgi nera labai "slidus" smile.gif ir labai lengvai, ir gana greitai susigarbanoja plaukuciai wub.gif Gal tikrai per mazai galingumo buvo... g.gif
Atsakyti
Na aciu mergytes uz patarimus, siaip visad ar balzama ar kauke dedu ax.gif bet va neslysta ir psio doh.gif bet buvau nesisukavus tiesa blush2.gif gal tame ir problema, bet vistiek jokiu koltunu gi nebuvo blush2.gif ziuresiu ka cia galima padaryt dar, taip patiko sis garbanojimo budas, nereikia ir znypliu specialiu, tikiuosi vistik ir man gausis 4u.gif
Atsakyti
Sove ir man mintis truputi pasikeisti ax.gif bet nerandu graziu pavyzduku ,kur butu sruogomis dazyti tamsus playkuciai smile.gif gal turite graziu pvz? blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
http://www.haircolor...ir-Colors-4.jpg
Atsakyti
Gal kas nors turi pasiūlymų, kaip susigarbonoti plaukus taip? 4u.gif Bet be tiesintuvo pagalbos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 08 07, 23:48)
Man labai labai smile.gif, siu metu sukuosena, ir as taip...
user posted image

keistoka sakyciau g.gif
Atsakyti
gal kas galit imesti skustagalviu panu?smile.gif arba su labai trumpomis sukuosenomis 4u.gif
Atsakyti
Na dabar as cia truputi ne i tema, bet gal galit pasakyti kur galima LT rasti nusispirkti toki dalyka kaip ta minetaja plauku kojine, kur labai graziai kuoduka padaro? ax.gif
Atsakyti