Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:23)
pamenu pamenu, ir kaip matai mano mastymas (ar kas ten) nei per mikrona nenusislifavo mirksiukas.gif

Nieko baisaus, belieka palinketi, kad jusu gyvenime neatsirastu tokiu zmoniu, kurie savo tiesas patiektu kaip vienintele ir nepakartojama ir nesujauktu jusu artimu gyvenimus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 14, 00:18)
Atsakysiu i Motekristos klausima.
Man nuplike vyrai negrazus, ypac kai jie bando slepti si akivaizdu fakta.
Jei mano vyras butu praplikes. Zinoma, man butu maloniau, kad jis turetu savaja seveliura, bet kai jos nera, jam nepilsiu druskos ant zaizdos, o priimsiu ji tokiu kokiu jis yra, nes suprantu, kad fakto nepakeisi. Nemanau, kad mano nutylejimas butu melas. O jei paklaustu ar jis man toks patinka, pasakyciau jog taip, nes myliu vyra, o ne jo plaukus. Ir tai butu tiesa.

Man nuplike, plikagalviai patinka, na traukia mane blush2.gif
Nepatinka usuoti, barzdoti, apzele, kuo maziau plauku blush2.gif Toks mano skonis, bet manasis augina usus, kurie man nepatinka, ir jis tai zino, kai jie uzauga veslesni, nesibuciuoju, o jis mane erzina, bet po to apsiskuta, bet ne visai nusiskuta biggrin.gif Nieko negaliu padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Manau del usu vyrai taip nekompleksuoja kaip del plauku, tai netapati situacija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 13, 22:27)
Nieko baisaus, belieka palinketi, kad jusu gyvenime neatsirastu tokiu zmoniu, kurie savo tiesas patiektu kaip vienintele ir nepakartojama ir nesujauktu jusu artimu gyvenimus.

as mokesiu apsaugoti savo seima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:29)
as mokesiu apsaugoti savo seima mirksiukas.gif

Kam saugoti seima nuo tiesos.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:26)
o kaip ji mums turi atrodyti, nezinai apie ka mes Moonte dabar kalbejom, tai ir nebandyk suprasti

Tai jūsų pozicija gyvenimiška-nežinai ir nebandyk suprasti? smile.gif
Gute, va apaugs jūsiškis plaukais. Ar sakysit jam,, kad tas plaukuotas vyras nuotraukoj tai jau gražesnis už neplaukuotą?Nes nenorėsit įžeisti vyro jausmų? Ar rėšit tiesą?
Atsakyti
lotuliukas.gif kazkaip nuo moteru griozio nukrypom i vyriskaji
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 13, 22:29)
Kam saugoti seima nuo tiesos.

nuo vieninteles ir nepakartojamos
Atsakyti
Aš va pagalvojau, kad jeigu vyras nupliktų, tai iš solidarumo reiktų padaryti ir žmonai tą patį...
Atsakyti
nuo sveiko proto nukrypom.
nebeįdomu. Geros nakties visoms.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:32)

nuo vieninteles ir nepakartojamos

Bet juk kievieno musu tiesa yra subjektyvi.

Tiesa yra siekiamybe. Todel tik dievas gali teisti, nes jis gali viska apimti protu, ko negali padaryti zmogus, nes jis ribotas.
Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2011 05 13, 23:32)
Aš va pagalvojau, kad jeigu vyras nupliktų, tai iš solidarumo reiktų padaryti ir žmonai tą patį...

Kodel?

Ar jam nuo to palengves?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 13, 22:30)
Tai jūsų pozicija gyvenimiška-nežinai ir nebandyk suprasti?  smile.gif

nemanau, kad reikia aiskinti, apie ka buvo kalbeta kitoje temoje, nori suzinoti, pasiskaityk, viskas prieinama
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 13, 22:34)
Bet juk kievieno musu tiesa yra subjektyvi.

Tiesa yra siekiamybe. Todel tik dievas gali teisti, nes jis gali viska apimti protu, ko negali padaryti zmogus, nes jis ribotas.
Papildyta:
Kodel?

tiki i dieva?
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:36)

tiki i dieva?

Taip
Atsakyti