Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 14, 09:02)
drinks_cheers.gif Nebijom na siaip aptart ir is naturos, ne tai kad izeidinet, bet siaip issakom nuomone, ypac vaiksciod, Palangoj Basanaviciaus gatve, papludimy, viskas tvarkoj biggrin.gif

g.gif Na va, dabar aisku, kas Basankeje tvarka padare.
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 14, 15:32)
g.gif Na va, dabar aisku, kas Basankeje tvarka padare.

Kas aisku g.gif Ir kas jums neaisku biggrin.gif Su vyru apkalbinejam ivairius zmones, is ju pazvengiam, kaip jie atrodo, jums butu toks pasakymas aiskesnis?Ir dziaugiames, kaip atrodom patys ax.gif
Gal toks pasakymas jums priimtinesnis,protingiau atrodantis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute 2011: 14 gegužės 2011 - 13:50
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 14, 06:45)
kaip supratau, nekalbate apie skaudų vyrui dalyką. Plaukų jis turi. Na kas jam būtų nemalonu, žeistų jį. Sugalvokit tokį dalyką.

Galvoju, bet nežinau, kas žeistų. Turi pilvuką, kurio labai nemėgsta, reguliariai sportuoja, mityba mūsų sveika ir sureguliuota, alų ar kitą alkoholį vartoja labai retai, o pilvukas kaip stūksto taip stūkso. Bet jo nežeistų, jei aš nuotraukoj parodyčiau į vyrą be pilvo, jis ir pats tokį vyrą pagirtų. Nežinau, čia gal nuo charakterių priklauso, mes esam atviri vienas kitam, nebijom švelnios kritikos. Žodžiu esmė, pasakyti vis tiek nebijočiau, nes kalbėčiau apie vyrą nuotraukoje, ne apie savo vyrą.

Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 14, 13:46)
Kas aisku g.gif Ir kas jums neaisku biggrin.gif Su vyru apkalbinejam ivairius zmones, is ju pazvengiam, kaip jie atrodo, jums butu toks pasakymas aiskesnis?Ir dziaugiames, kaip atrodom patys ax.gif
Gal toks pasakymas jums priimtinesnis,protingiau atrodantis?

drinks_cheers.gif Puiki tema pokalbiui prie alaus bambaliuko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 14, 15:53)
Galvoju, bet nežinau, kas žeistų. Turi pilvuką, kurio labai nemėgsta, reguliariai sportuoja, mityba mūsų sveika ir sureguliuota, alų ar kitą alkoholį vartoja labai retai, o pilvukas kaip stūksto taip stūkso. Bet jo nežeistų, jei aš nuotraukoj parodyčiau į vyrą be pilvo, jis ir pats tokį vyrą pagirtų. Nežinau, čia gal nuo charakterių priklauso, mes esam atviri vienas kitam, nebijom švelnios kritikos. Žodžiu esmė, pasakyti vis tiek nebijočiau, nes kalbėčiau apie vyrą nuotraukoje, ne apie savo vyrą.

drinks_cheers.gif .Svelniai pakritikuojam save ir kitus, ir puikiai matom, kas patinka o kas ne, tik nesuprantu, kodel kitos kitaip supranta, gal skaudziai reaguoja i kritika, gal yra skaudinamos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Catre @ 2011 05 14, 15:56)
drinks_cheers.gif Puiki tema pokalbiui prie alaus bambaliuko.  smile.gif

Nejaugi jus geriat ta alu is bambaliuku bigsmile.gif Aciu negeriam, net gero alaus biggrin.gif Kartais kompanijoj pavartojam blush2.gif , bet tauresnius gerimus, po truputi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 14, 14:53)

Kaip jums patarle "Pakaruoklio namuose apie virve nakalbama".

Griztam prie moteru.
Na tarkim, ar gerai jaustusi jauna moteris, kurios po nestumo issitampe pilvo sienele, yra zenkliai nukarusi. Ji kompleksuoja, nes pries tai buvo it nendrele, juk pasitaiko tokiu atveju... Ar butu grazu, kad jos vyras garsiai zavetusi kitu moteru presu?

Idejau nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 gegužės 2011 - 14:32
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 14, 13:59)
drinks_cheers.gif .Svelniai pakritikuojam save ir kitus, ir puikiai matom, kas patinka o kas ne, tik nesuprantu, kodel kitos kitaip supranta, gal skaudziai reaguoja i kritika, gal yra skaudinamos g.gif
Papildyta:

Nejaugi jus geriat ta alu is bambaliuku bigsmile.gif Aciu negeriam, net gero alaus biggrin.gif Kartais kompanijoj pavartojam blush2.gif , bet tauresnius gerimus, po truputi biggrin.gif

O tai ka veikt Basankej be bambaliuko? schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 14, 14:00)

Taip pat kaip ir "Apie mirusius gerai, arba nieko".
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 14, 16:07)
O tai ka veikt Basankej be bambaliuko?  schmoll.gif
Papildyta:

Taip pat kaip ir "Apie mirusius gerai, arba nieko".

Ar basanke yra pirtele?
Jei atspejau, tai atsakau buna ir gero alaus, kiti ji geria, nei as nei mano vyras bei kiti keli nemegstam, geriam kitoki gerimuka, o turim ir tokiu, kurie geria spec, arbata po pirties ir yra dar arbata pries pirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 14, 16:00)

Griztam prie moteru.
Na tarkim, ar gerai jaustusi jauna moteris, kurios po nestumo issitampe pilvo sienele, yra zenkliai nukarusi. Ji kompleksuoja, nes pries tai buvo it nendrele, juk pasitaiko tokiu atveju... Ar butu grazu, kad jos vyras garsiai zavetusi kitu moteru presu?

g.gif As nekompleksuoju, turiu gera oda, jokiu striju, nukarimu, esu savo kunu patenkinta, bet kartais reikia ir vakarienes atsisakyt, greit pilneju, tad turiu priziuretsave, turiu tokia problema, niekad nebuvau kaip nendrele , visad su apvalumais, kurie man patinka, as svori reguliuoju ne tam, kad nelikt tu apvalumu, bet tam, kad nebutu jie per dideli biggrin.gif
Taip jus teisi, turiu drauge, kuriai po gimdymo labai pabjuro ypac viena slaunis, gal nuo nestumo, labai ryskios strijos, na ji dengiasi skara net papludimy, o vyras ja skaudina, sako, nejau tu susitvarkyt negali, slykstu ziuret....
Kai zmogus turi rysku fizini trukuma, negalia, manau tai skaudina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 14, 14:00)

Griztam prie moteru.

Matot, Moonte, aš manau daug kas priklauso ir nuo pagarbos, ir nuo to, kaip pasakai, ir nuo to, ar esi atviras.
Įsivaizduoju save moters, kurią aprašėt, vietoje. Aš tikrai nepatikėčiau, jei man taip atsitikus, vyras staiga pradėtų girti moteris su nukarusiais pilvukais ir sakyti, kad gražūs presai jam nebėra gražūs. Žinočiau, kad man meluoja, nenorėdamas skaudinti. Bet taip meluodamas, tik dar labiau pabrėžtų tą faktą, kad mano presas nebe toks gražutis, koks buvo.

Mes su vyru esam šiek tiek kritiški sau patiems. Tarkim, dabar aš sau nelabai patinku, yra ką pakoreguoti sporto klube. Žinau, kad ir vyras tai pastebi. Ir nuotraukoje esu tikra vyras baksteltų į moterį raumeningesnę, nei atrodau aš. Bet manęs tai neįskaudintų. Kodėl? Nežinau. Gal dėl to, kad ne tik žinau, bet ir jaučiu, kad vyrui vis tiek esu graži, kaip spindi jo akys, kaip geidžia, kaip grožisi. Gal dar dėl to, kad aš pati nelabai kompleksuoju.
Savo išvaizdoje nesiekiu idealumo, nes objektyviai žiūrint, visada atsiras idealesnių moterų nuotraukose ar gatvėje. Ir vėl gi, gal dėl to, kad neturiu dėl ko smarkiai kompleksuoti (neidealus presas man neatrodo pasaulio pabaiga ar dalykas, dėl kurio negalima būtų savimi pasitikėti, kalbu apie rimtesnes problemas) aš negaliu būti objektyvi šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 14, 14:37)
Matot, Moonte, aš manau daug kas priklauso ir nuo pagarbos, ir nuo to, kaip pasakai, ir nuo to, ar esi atviras.
Įsivaizduoju save moters, kurią aprašėt, vietoje.  Aš tikrai nepatikėčiau, jei man taip atsitikus, vyras staiga pradėtų girti moteris su nukarusiais pilvukais ir sakyti, kad gražūs presai jam nebėra gražūs. Žinočiau, kad man meluoja, nenorėdamas skaudinti. Bet taip meluodamas, tik dar labiau pabrėžtų tą faktą, kad mano presas nebe toks gražutis, koks buvo.

Mes su vyru esam šiek tiek kritiški sau patiems. Tarkim, dabar aš sau nelabai patinku, yra ką pakoreguoti sporto klube. Žinau, kad ir vyras tai pastebi. Ir nuotraukoje esu tikra vyras baksteltų į moterį raumeningesnę, nei atrodau aš. Bet manęs tai neįskaudintų. Kodėl? Nežinau. Gal dėl to, kad ne tik žinau, bet ir jaučiu, kad vyrui vis tiek esu graži, kaip spindi jo akys, kaip geidžia, kaip grožisi. Gal dar dėl to, kad aš pati nelabai kompleksuoju.
Savo išvaizdoje nesiekiu idealumo, nes objektyviai žiūrint, visada atsiras idealesnių moterų nuotraukose ar gatvėje. Ir vėl gi, gal dėl to, kad neturiu dėl ko smarkiai kompleksuoti (neidealus presas man neatrodo pasaulio pabaiga ar dalykas, dėl kurio negalima būtų savimi pasitikėti, kalbu apie rimtesnes problemas) aš negaliu būti objektyvi šiuo klausimu.

Apibendrinu pusdienio diskusija: moteris privalo buti grazi savo vyrui.
Atsakyti
Tame ir esme, kad priklauso nuo situacijos ir nuo to, kaip zmogu tai itakoja emocionaliai. Ir butent teisingai pastebejot, kad labai priklauso kaip zmogus tai pateikia. Tu zinai, kada tau dera kalbeti, kada patyleti.
Papildyta:
QUOTE(Catre @ 2011 05 14, 15:43)
Apibendrinu pusdienio diskusija: moteris privalo buti grazi savo vyrui.

Va tas privalo...

Mylinciam zmogui mylimasis visada yra grazus, nesvarbu koks jis. Gal moterytei reiketu buti ne kiek graziai kiek mylimai. Bet velgi tas zodis privalo, nera tokios prievoles myleti g.gif
Atsakyti