QUOTE(Moonte @ 2011 05 14, 14:00)
Kaip jums patarle "Pakaruoklio namuose apie virve nakalbama".
Griztam prie moteru.
Na tarkim, ar gerai jaustusi jauna moteris, kurios po nestumo issitampe pilvo sienele, yra zenkliai nukarusi. Ji kompleksuoja, nes pries tai buvo it nendrele, juk pasitaiko tokiu atveju... Ar butu grazu, kad jos vyras garsiai zavetusi kitu moteru presu?
Matot, Moonte, aš manau daug kas priklauso ir nuo pagarbos, ir nuo to, kaip pasakai, ir nuo to, ar esi atviras.
Įsivaizduoju save moters, kurią aprašėt, vietoje. Aš tikrai nepatikėčiau, jei man taip atsitikus, vyras staiga pradėtų girti moteris su nukarusiais pilvukais ir sakyti, kad gražūs presai jam nebėra gražūs. Žinočiau, kad man meluoja, nenorėdamas skaudinti. Bet taip meluodamas, tik dar labiau pabrėžtų tą faktą, kad mano presas nebe toks gražutis, koks buvo.
Mes su vyru esam šiek tiek kritiški sau patiems. Tarkim, dabar aš sau nelabai patinku, yra ką pakoreguoti sporto klube. Žinau, kad ir vyras tai pastebi. Ir nuotraukoje esu tikra vyras baksteltų į moterį raumeningesnę, nei atrodau aš. Bet manęs tai neįskaudintų. Kodėl? Nežinau. Gal dėl to, kad ne tik žinau, bet ir jaučiu, kad vyrui vis tiek esu graži, kaip spindi jo akys, kaip geidžia, kaip grožisi. Gal dar dėl to, kad aš pati nelabai kompleksuoju.
Savo išvaizdoje nesiekiu idealumo, nes objektyviai žiūrint, visada atsiras idealesnių moterų nuotraukose ar gatvėje. Ir vėl gi, gal dėl to, kad neturiu dėl ko smarkiai kompleksuoti (neidealus presas man neatrodo pasaulio pabaiga ar dalykas, dėl kurio negalima būtų savimi pasitikėti, kalbu apie rimtesnes problemas) aš negaliu būti objektyvi šiuo klausimu.