Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Montekrista @ 2011 05 13, 23:33)
nuo sveiko proto nukrypom.
nebeįdomu. Geros nakties visoms.

O, va čia tai gera mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 13, 22:37)

bet juk tu agnostike
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:38)
bet juk tu agnostike

Pasidomekite tuomet giliau, ne vien tai kas parasyta Wikipedijoje.

As tikiu dievu, bet ji randu kriscioniu, musulmonu, judeju, budistu ir t.t. religijose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 gegužės 2011 - 22:43
QUOTE(Moonte @ 2011 05 13, 22:42)
Pasidomekite tuomet giliau, ne vien tai kas parasyta Wikipedijoje.

As tikiu dievu, bet ji randu kriscioniu, musulmonu, judeju, budistu religijojse.

butinai pasidomesiu, esu pakankamai smalsi
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 23:43)
butinai pasidomesiu, esu pakankamai smalsi

Dziaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 22:38)
bet juk tu agnostike

Hm. Vienintele SM tiesa: As paklausiau, o MB patvirtino, jam grazu, kas man grazu, o jus esat kaimo pletkininkes ir domites mano MB. Labos.
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 13, 23:45)
Hm. Vienintele SM tiesa: As paklausiau, o MB patvirtino, jam grazu, kas man grazu, o jus esat kaimo pletkininkes ir domites mano MB. Labos.

Catre, ir vel kailiuka pakeitei sunglasses2.gif

Tai vienas is mano megstamiausiu vardu.
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 13, 22:45)

cia tave kazkas pazadino is saldaus miego ir skanaus sapno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 13 gegužės 2011 - 22:49
QUOTE(Moonte @ 2011 05 13, 22:47)
Tai vienas is mano megstamiausiu vardu.

Trumpam uzpatentuotas SM. tongue.gif

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 13, 22:45)
cia tave kazkas pazadino is saldaus miego ir skanaus sapno?

Aha, tokiais atvejais visada atsisveikinu. Apie ka si diskusija?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 13, 22:01)
įsivazduokit, turit nuplikusį vyrą. Jis jums rodo dvi nuotraukas, vienoje vyras su plaukais, kitoje-nuplikęs. negi būsit tokia kvaila ir imsit girti to plaukuotojo šukuoseną? biggrin.gif

Aš pasakyčiau.
Pasakymas pasakymui nelygu.
Štai kaip tik šiandien manęs vyras paklausė, ką manau apie vieno dainininko ševeliūrą. Žinodama, kad mano vyras tokių neužaugins, nes su jo plaukais tai būtų tiesiog lizdas ir visai jam netiktų, aš pasakiau, kad man labai gražu. Be galo gražiai tam žmogui tinka. Bet mano vyras ne tas žmogus. Mano vyras yra mano vyras, su savo plaukais, su savo skoniu, savo stiliumi. Ir aš nenorėčiau, kad jis atrodytų kitaip,negu pats nori. Todėl, plikas ar ne, jis man gali rodyti krūvas nuotraukų, pasakysiu ką manau apie atrodymą žmonių nuotraukose, bet tie žmonės niekaip nesusiję su mano vyru, ir jis tai žino.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 14, 01:43)
Aš pasakyčiau.
Štai kaip tik šiandien manęs vyras paklausė, ką manau apie vieno dainininko ševeliūrą. Žinodama, kad mano vyras tokių neužaugins, nes su jo plaukais tai būtų tiesiog lizdas ir visai jam netiktų, aš pasakiau, kad man labai gražu. Be galo gražiai tam žmogui tinka. Bet mano vyras ne tas žmogus. Mano vyras yra mano vyras, su savo plaukais, su savo skoniu, savo stiliumi. Ir aš nenorėčiau, kad jis atrodytų kitaip,negu pats nori. Todėl, plikas ar ne, jis man gali rodyti krūvas nuotraukų, pasakysiu ką manau apie atrodymą žmonių nuotraukose, bet tie žmonės niekaip nesusiję su mano vyru, ir jis tai žino.

kaip supratau, nekalbate apie skaudų vyrui dalyką. Plaukų jis turi. Na kas jam būtų nemalonu, žeistų jį. Sugalvokit tokį dalyką.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 05 14, 02:43)
Aš pasakyčiau.

drinks_cheers.gif Nebijom na siaip aptart ir is naturos, ne tai kad izeidinet, bet siaip issakom nuomone, ypac vaiksciod, Palangoj Basanaviciaus gatve, papludimy, viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti