Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(juzė @ 2011 05 18, 08:14)
Jei kalbėt apie plastinę chirurgiją dėl grožio - neįsivaizduoju, kad žmogaus gyvenimo kokybė nuo to pasikeistų (ir kaip tai įvyktų).

Gal per grubus pavyzdys, bet vyrukas, ne per seniausiai smezaves TV ekrane, kurio oda pradejo neadekvaciai senti. Ne plastine operacija, bet, kiek pamenu, jo gyvenimo kokybes pokyciai nebuvo dziuginantys. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 11:29)
Gal per grubus pavyzdys, bet vyrukas, ne per seniausiai smezaves TV ekrane, kurio oda pradejo neadekvaciai senti. Ne plastine operacija, bet, kiek pamenu, jo gyvenimo kokybes pokyciai nebuvo dziuginantys.  cool.gif

jei kalbi pie ta vyruka, kurio genetika sutrikusi buvo, tai kiek zinau jis jau mires, ir cia plastika tokiais atvejais bejege
Atsakyti
Būtų įdomu paskaityti apie ne kartą gimdžiusios moters grožio išlaikymą, jei gimdymas švelniai tariant "pakoreagavo" kūno linijas, pažėrė strijų, ištampė pilvo raumenis ir odą, po maitinimo krūtimi krūtų "dizainas" išplaukęs arba susitraukęs į "servetėles". Ir nėra pinigų arba noro plastinėms operacijoms. O kur dar sutrikusi medžiagų apykaita, kuri vienoms užmeta kg maišą, o kitoms, iki tol buvusioms apvalioms, ištirpina iki tobulų linijų.

Bepigu diskutuoti apie šviežias, liaunas, sultingas paneles. Ir mes kažkada buvome tokiomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 18, 11:53)
Būtų įdomu paskaityti apie ne kartą gimdžiusios moters grožio išlaikymą, jei gimdymas švelniai tariant "pakoreagavo" kūno linijas, pažėrė strijų, ištampė pilvo raumenis ir odą, po maitinimo krūtimi krūtų "dizainas" išplaukęs arba susitraukęs į "servetėles". Ir nėra pinigų arba noro plastinėms operacijoms. O kur dar sutrikusi medžiagų apykaita, kuri vienoms užmeta kg maišą, o kitoms, iki tol buvusioms apvalioms, ištirpina iki tobulų linijų.

Bepigu diskutuoti apie šviežias, liaunas, sultingas paneles. Ir mes kažkada buvome tokiomis rolleyes.gif

va butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 18, 11:53)

Tai kad pacios jau ir atsakete:
pilvo raumenims - pilvo preso stiprinimas,
odai - kvepavimo pratimai;
visoms kitoms netobuloms dalims atitinkamai,
ir kuo skubiau mest lyginimus su mesingomis jauniklemis. Kiekvienam savos problemos ir privalumai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 13:15)
ir kuo skubiau mest lyginimus su mesingomis jauniklemis. Kiekvienam savos problemos ir privalumai.  biggrin.gif

ok po gimdymo forma mano puiki(aciu genams ir vezimeliu nemegimui, vaika nesiojau,bet greit pas mane jis pradejo lakstyti)...
bet va krutine po maitinimo nekokia...as esu pries operacijas...nu ir ka padarysi,ogi nieko
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 18, 12:18)
ok po gimdymo forma mano puiki(aciu genams ir vezimeliu nemegimui, vaika nesiojau,bet greit pas mane jis pradejo lakstyti)...
bet va krutine po maitinimo nekokia...as esu pries operacijas...nu ir ka padarysi,ogi nieko

Nekokia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 12:15)
ir kuo skubiau mest lyginimus su mesingomis jauniklemis. Kiekvienam savos problemos ir privalumai.  biggrin.gif

visos mes esame kam nors, na ne visiems, bet pacios graziausios, pacios mieliausios, tad mylekim ir pacios save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 18, 12:23)
visos mes esame kam nors, na ne visiems, bet pacios graziausios, pacios mieliausios, tad mylekim ir pacios save smile.gif

Taigi.
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 13:15)

Yra tokių pogimdyminių defektų, kurių nei sportu, nei dietomis, nei kremais, nei masažu nepanaikinsi. Tik plastinė operacija arba lazeris.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 18, 13:19)
Yra tokių pogimdyminių defektų, kurių nei sportu, nei dietomis, nei kremais, nei masažu nepanaikinsi. Tik plastinė operacija arba lazeris.

Arba per mazai laiko ir pastangu. biggrin.gif Operacija ir lazeris - rezultatas per keleta dienu be jokiu pastangu. Zavu.
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 14:22)
Arba per mazai laiko ir pastangu. biggrin.gif  Operacija ir lazeris  - rezultatas per keleta dienu  be jokiu pastangu. Zavu.

tu man krutine padidink sustangrink ir pasalink likuse nereikalinga oda ok? su pratimais ir kremais... biggrin.gif

Pagrindas lieka pas vienas ant pilvo odos ir kur ja sutrauksi?
Atsakyti