QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 13:55)
Kam tinka - prasom - myleti save tokia kokia esi.
Man butu sunkoka myleti i begemota panasu padara, visas savo sugadintu liniju problemas bandati sukrauti gimdymui. 

Aš va pažįstu tokį į begemotą panašų padarą. Iki šiol galvojau, kad tai žmogus ir gan sėkmingas: puikiai sekasi darbe, turi begales draugų, yra stilinga, save prižiūrinti, turi ją mylintį sužadėtinį ir be jos vakarėlis - ne vakarėlis. Bet gal taip jai viskas puikiai klostosi, nes ji irgi iki šiol manė, kad yra žmogus, o ne į begemotą panašus padaras

QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 14:54)
Aš va pažįstu tokį į begemotą panašų padarą. Iki šiol galvojau, kad tai žmogus ir gan sėkmingas: puikiai sekasi darbe, turi begales draugų, yra stilinga, save prižiūrinti, turi ją mylintį sužadėtinį ir be jos vakarėlis - ne vakarėlis. Bet gal taip jai viskas puikiai klostosi, nes ji irgi iki šiol manė, kad yra žmogus, o ne į begemotą panašus padaras 

QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 14:54)

Jokiu problem nematau kitu isvaizdoje. Cia buvo toks asmeninis krypuoliskumas del kvailo estetikos suvokimo. Musu seimoje tai paveldima. Dar mano senelis sakydavo, kad su moteriske, kurios pilvas desnis uz p..pus istvertu ne daugiau kaip devynis menesius, o senele jam atsaudavo., kad vyras, kurio pasturgalis uz pecius platesnis, turetu rinktis kur lankytis: vyru, ar moteru tualete pagal zenkliukus ant duru.
QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 15:54)

o kai atrodo jos sužadėtinis?

QUOTE(Montekrista @ 2011 05 18, 15:22)
Aukštas, lieknas, gražaus veido, toks jis man paplūdimio seksiukas atrodo.
QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 15:28)
Be akiniu?
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 15:30)
Be akiniu?
Nebent nuo saulės, kai savo valtele kartu su sužadėtine išplaukia į jūrą pasidegint

QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 15:32)
Nebent nuo saulės, kai savo valtele kartu su sužadėtine išplaukia į jūrą pasidegint
Jei rimtai, ne, be akinių.

Irkline? [Bandau atrast racionalu gruda

QUOTE(biziukas @ 2011 05 18, 16:28)
mat kaip būna.
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 15:36)

QUOTE(Montekrista @ 2011 05 18, 15:36)
mat kaip būna.
Na, turiu prisipažinti, susipažinus galvojau, kad ji turbūt daug darbelio įdeda norėdama jį išlaikyti. Bet teko keist savo pažiūras. Nieko ji ten nesivargina, net nepavydi visai, žodžiu, rami. 7 metai kartu, o jie vis dar glaustinėjasi kaip katinai. Gražu.