Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 18, 13:19)
Yra tokių pogimdyminių defektų, kurių nei sportu, nei dietomis, nei kremais, nei masažu nepanaikinsi. Tik plastinė operacija arba lazeris.

kiekviena operacija tai narkoze ir as bent jau nesu maciusi tokiu defektu po gimdymo, kad reiketu kenkti savo sveikatai ir gultis po skalpeliu
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 18, 13:27)
tu man krutine padidink sustangrink ir pasalink likuse nereikalinga oda ok? su pratimais ir kremais... biggrin.gif
Pagrindas lieka pas vienas ant pilvo odos ir kur ja sutrauksi?

Lyg tai kazkada didele buvo tongue.gif Nebutina viska nurasyti gimdymo traumoms ir jaustis nuniokota motina didvyre. Mazdaug: Oi, kaip mane gimdymas subjaurojo, anksciau tokia tobulybe buvau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 14:22)
Arba per mazai laiko ir pastangu. biggrin.gif  Operacija ir lazeris  - rezultatas per keleta dienu  be jokiu pastangu. Zavu.

Jei žinotum, kokių būna atvejų ir kiek daug jų, nepavaldžių nei laikui, nei pastangoms... Dar nepamiršk, kad yra tokių moterų, kurios nešioja ir gimdo ne vieną vaiką. Arba nėštumo laikotarpiu patiria kardinalius svorio pokyčius, nebūtinai dėl maisto, o dėl staigumo, dėl tinimo ir kt.

O dar toks dalykas, kad dėl sveikatos problemų ar grėsmių, ne visoms išeitis pl. operacija ar lazeris.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 18, 13:36)
Jei žinotum, kokių būna atvejų ir kiek daug jų, nepavaldžių nei laikui, nei pastangoms... Dar nepamiršk, kad yra tokių moterų, kurios nešioja ir gimdo ne vieną vaiką. Arba nėštumo laikotarpiu patiria kardinalius svorio pokyčius, nebūtinai dėl maisto, o dėl staigumo, dėl tinimo ir kt.

O dar toks dalykas, kad dėl sveikatos problemų ar grėsmių, ne visoms išeitis pl. operacija ar lazeris.

Tai ka siulot? g.gif
Atsakyti
mano gražioji kolegė pradėjo įtarinai kūsti. klausiu, kas tau darosi?ogi pasirodo, jos sugyventinis dar baksnoja į rankas ir nepatenkintas , kad jos per storos doh.gif
apie sugyventinio protelį tai aš patylėsiu, bet kur mergos protas?
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 18, 13:43)
mano gražioji kolegė pradėjo įtarinai kūsti. klausiu, kas tau darosi?ogi pasirodo, jos sugyventinis dar baksnoja į rankas ir nepatenkintas , kad jos per storos doh.gif

nebandei jos pacios paklausti?
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 18, 14:43)

jis merginai iteigia,ji ir pradeda nebematyti tikro atvaizdo veidrodyje.Mano ex man aiskino,kad as stora,kad sustoresiu jei daugiau pradesiu valgyti,uzteko jo kontroles ir nuo 45kg,pradejau sverti 38kg ir baisejausi...bet sunku priaugti net po tiek metu sad.gif sveriu 43kg, ir jau 5m kaip bandau 2kg priaugti,niekaip,laukiu,kad gamta savo padarys doh.gif

Catre siulyk geriau ne sportuoti ir stebuklais tiketi,o myleti save tokia kokia esi.Mano va krutine butu ok,jei nebuciau maitinusi ir ka?ogi nieko,kaip vienas plastikos chirurgas pasake, palaukit moterys,su laiku prades aukti svoris,gal tada atsistatys tos krutines,neskubekit ju didintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 18 gegužės 2011 - 13:51
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 18, 14:48)
nebandei jos pacios paklausti?

bene ką nors įrodysi... schmoll.gif
gyvenimas parodys, kur yra esmė
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 18, 13:48)
jis merginai iteigia,ji ir pradeda nebematyti tikro atvaizdo veidrodyje.Mano ex man aiskino,kad as stora,kad sustoresiu jei daugiau pradesiu valgyti,uzteko jo kontroles ir nuo 45kg,pradejau sverti 38kg ir baisejausi...bet sunku priaugti net po tiek metu sad.gif sveriu 43kg, ir jau 5m kaip bandau 2kg priaugti,niekaip,laukiu,kad gamta savo padarys doh.gif

Catre siulyk geriau ne sportuoti ir stebuklais tiketi,o myleti save tokia kokia esi.Mano va krutine butu ok,jei nebuciau maitinusi ir ka?ogi nieko,kaip vienas plastikos chirurgas pasake, palaukit moterys,su laiku prades aukti svoris,gal tada atsistatys tos krutines,neskubekit ju didintis.

juk vyras nenustojo taves myleti todel, kad po maitinimo krutine pasikeite? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 18, 13:51)
bene ką nors įrodysi...  schmoll.gif 
gyvenimas parodys, kur yra esmė

o ko cia tada pergyventi, jeigu tik tiek protelio, tegu kudinasi
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 18, 13:48)

Kam tinka - prasom - myleti save tokia kokia esi. mirksiukas.gif Man butu sunkoka myleti i begemota panasu padara, visas savo sugadintu liniju problemas bandati sukrauti gimdymui. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Catre @ 2011 05 18, 13:55)
Kam tinka - prasom -  myleti save tokia kokia esi.  mirksiukas.gif Man butu sunkoka myleti i begemota panasu padara, visas savo sugadintu liniju problemas bandati sukrauti gimdymui.  cool.gif

o jei tos pagadintos (na ne begemotiskos) linijos patinka vyrui?
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 18, 14:07)
o jei tos pagadintos (na ne begemotiskos) linijos patinka vyrui?

Na, jei tau paciai patinka kas patinka ir vyrui, tai jokiu problemu kaip ir nera. 4u.gif
Atsakyti