Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 05 25, 13:18)

Netinka ar nepatinka?

As niekad anksciau neturejau, o siemet pramuse kazko, nuo metu pradzios svaigstu tongue.gif Kartais taip buna, tam tikru laikotarpiu patraukia ant vienos spalvos ar pan smile.gif

Net nezinau kaip atsakyt biggrin.gif grazu i paziuret i navy stiliuka, bet pati siuo metu nenoriu taip rengtis, nors gal ir tiktu biggrin.gif

O kad ant kakzokios splavos traukia tai taip, man dabar juoda-balta-pilka-fuksijos periodas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2011 05 25, 13:21)
Man va tokie patinka
user posted image

o man va ne ne ne schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
dar tokios balerinos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 25, 13:24)
dar tokios balerinos

user posted image

o va sitos visai nieko
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 25, 13:21)
Man va tokie patinka
user posted image

Man nevisai, gal patiktu kulnas ir bendra forma, bet kitokiam uzbaigime.

Man tokie dabar
user posted image
turiu panasius uzdarus, dar noriu su atvira nosyte ax.gif
Atsakyti
Skoniai skiriasi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 25, 13:27)
Skoniai skiriasi lotuliukas.gif

taigi cia normalus ir naturalus dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 05 25, 13:26)
Man nevisai, gal  patiktu kulnas ir bendra forma, bet kitokiam uzbaigime.

Ištikrųjų aš ant greičio radau tokius koks man kulnas patinka smile.gif. O patinka toks tvirtesnis.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 13:11)
O kuo kiti batai nepatinka? Juk jie tokie neisaukiantys, ne vulgarus ir ne paaugliski.

Mano atveju aš 178 cm ūgio, kojos dydis 40/41..tai balerinos pirmosios man visai ne, nes jau rašiau, kad jų nemėgstu, man jos nepatinka tiesiog. Tiesa, geoxse mačiau pintas balerinas, kainavo apie 300 lt...jei tik būtų buvęs bent koks kulnelis, tai būčiau pirkus, taip man jie į akį krito..net kelis kartus buvau grįžus į tą parduotuvę...vienžo, iš principo lygiapadžiai - schmoll.gif mano akim žiūrint didelis jų minusas yra, kad ir nešiojasi kaip kaliošiai kokie..nusišleivoja ir pan..na negražu, kai jie prasitampo ir pan natūroj..bet čia tik subjektyvi nuomonė.

Antrieji - turėjau tokius labai panašius - atidaviau beveik nenešiotus seseriai..Nepatiko uždarumas ir palyginus jau aukštas kulnas..Tokių tarpinių batų kaip neturiu - tik ilgi arba aulinukai. O paskui iškart šoku į batelius. Na dar būna laikas, kai laisvalaikio batai nešiojami kol atšyla. Bet darbiniai bateliai visi daugiau ar mažiau atviri, dėl darbo specifikos dažniausiai pirštai uždari būna. Laisvalaikui kiti reikalai, bet kulnas būna visada ,nors keli cm.

Basutės, kaip irgi suprantu, kad lygiapadės, tai todėl ne..plius spalva nu nėr tokia neutrali, aš niekur nepriderinčiau..Vienžo, su savo kojos dydžiu renkuos batus, kad nors būtų ant mažo kulniuko; prie sijonų/ suknelių man kulnas būtinas. Žiūriu dar labai į modelį, kad nebūtų horizantalių linijų...ir tas kur pirkau savo dirželines, pirkau vien dėl kūno spalvos ir kulnelio...na, aišku, dar odinės, patogios, komfortabilios, geras gamintojas ir pan.

sudėtinga ar ne doh.gif

Raami įdėtos - kulnas labai grubus...laba išlenkta pėda ir jaučiu su tokiais sunkoka vaikščiot..dienos gale gal kaukčiau nuo kojų skausmo..

Leticija, galiu ir pasirodyt, jei ir tamsta pasirodysi..man irgi daros intriga kokios čia mes esam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 25 gegužės 2011 - 13:35
Mano batai:
user posted image

ir proginiai

user posted image

Labai mažas vaizdas, įkeliu didesnes nuorodas:
https://picasaweb.go...614378702464834
https://picasaweb.go...614882337759026
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 25 gegužės 2011 - 13:40
QUOTE(raami @ 2011 05 25, 11:50)
Na pvz prie tokios bordo suknelės, bet koks žalio atspalvio megstukas man nelabai schmoll.gif
user posted image

Nerodo schmoll.gif Oj, rodo, graži suknelė, o žalias prie tokios bordo, jo, sunkiai.

QUOTE(Violeta* @ 2011 05 25, 11:51)
Taip ir manau, o tai ką bateliai sako apie amžių? Jie juk skirtingi, pirkti skirtingiems tikslams ir progoms. namie aš basa vaikštau, laisvalaikiu į sportinius šoku...ir jei visas batų poras sudėčiau, įdomu kokios tada išvados būtų  lotuliukas.gif

Na, pats pasirinkimas ir man pasufleravo arba apie amžių, arba apie atgyvenusius modelius blush2.gif Čia, mano nuomone, ne klasika, nes klasikoje nėra tokių smailų arba tokių nukirstų unsure.gif Bent kiek aš suprantu blush2.gif Sorry, tik mano nuomonė 4u.gif Tik balti su pilku dar patiko.

QUOTE(Violeta* @ 2011 05 25, 12:13)
pvz ne iš garderobo...man super gražu sunkios baltos staltiesės, balto batisto užuolaidos...balti porceliano indai..balkono gėlės pelargonijos - gali pažiūrėt floros skyrelyje mano temą..man patinka mano kedeksai ir meno reprodukcijų albumai..operų arijos ir instrumentinė muzika..patinka gyvent sėdint ant lagaminų...tai va, galbūt susidarė įspūdį koks aš žmogas ir man kad labai labai patinka moderni klasika.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 gegužės 2011 - 13:43
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 25, 13:30)

Leticija, galiu ir pasirodyt, jei ir tamsta pasirodysi..man irgi daros intriga kokios čia mes esam smile.gif

viesai tai nea, nesirodysiu biggrin.gif , per az galiu tik
Atsakyti
Nesusilaikiau blush2.gif
O man labiausiai patinka:
1. kuo aukštesni kulnai ir platformytė po pirštais
user posted image

2. tas pats + iškirptas priekis
user posted image

3. analogiški botiljonai
user posted image

4. basutės su aulais lotuliukas.gif
user posted image

5. visų variacijų gladiatoriai: plokščiapadžiai, ant platformos, ant kulno..
user posted image

Atsakyti