QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 13:11)
O kuo kiti batai nepatinka? Juk jie tokie neisaukiantys, ne vulgarus ir ne paaugliski.
Mano atveju aš 178 cm ūgio, kojos dydis 40/41..tai balerinos pirmosios man visai ne, nes jau rašiau, kad jų nemėgstu, man jos nepatinka tiesiog. Tiesa, geoxse mačiau
pintas balerinas, kainavo apie 300 lt...jei tik būtų buvęs bent koks kulnelis, tai būčiau pirkus, taip man jie į akį krito..net kelis kartus buvau grįžus į tą parduotuvę...vienžo, iš principo lygiapadžiai -

mano akim žiūrint didelis jų minusas yra, kad ir nešiojasi kaip kaliošiai kokie..nusišleivoja ir pan..na negražu, kai jie prasitampo ir pan natūroj..bet čia tik subjektyvi nuomonė.
Antrieji - turėjau tokius labai panašius - atidaviau beveik nenešiotus seseriai..Nepatiko uždarumas ir palyginus jau aukštas kulnas..Tokių tarpinių batų kaip neturiu - tik ilgi arba aulinukai. O paskui iškart šoku į batelius. Na dar būna laikas, kai laisvalaikio batai nešiojami kol atšyla. Bet darbiniai bateliai visi daugiau ar mažiau atviri, dėl darbo specifikos dažniausiai pirštai uždari būna. Laisvalaikui kiti reikalai, bet kulnas būna visada ,nors keli cm.
Basutės, kaip irgi suprantu, kad lygiapadės, tai todėl ne..plius spalva nu nėr tokia neutrali, aš niekur nepriderinčiau..Vienžo, su savo kojos dydžiu renkuos batus, kad nors būtų ant mažo kulniuko; prie sijonų/ suknelių man kulnas būtinas. Žiūriu dar labai į modelį, kad nebūtų horizantalių linijų...ir tas kur pirkau savo dirželines, pirkau vien dėl kūno spalvos ir kulnelio...na, aišku, dar odinės, patogios, komfortabilios, geras gamintojas ir pan.
sudėtinga ar ne
Raami įdėtos - kulnas labai grubus...laba išlenkta pėda ir jaučiu su tokiais sunkoka vaikščiot..dienos gale gal kaukčiau nuo kojų skausmo..
Leticija, galiu ir pasirodyt, jei ir tamsta pasirodysi..man irgi daros intriga kokios čia mes esam