Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 13:03)
cia as is tu apie 30 ir virs 30  lotuliukas.gif

As irgi is tos kompanijos biggrin.gif
Taip kad naudokimes lotuliukas.gif

Dontstop idetas mano mylimas derinukas, as dabar tas sukneles jureiviskas nuziurineju, tikrai pirksiu, tik daug labai visokiu variantu yra doh.gif
Atsakyti
o man iš Leticijos tik gal paskutiniai..ir tai kažin g.gif Pirkčiau, jei nerasčiau ko geresnio - kaip ir perku daugumą savų batų..Turiu tokius vienus man labai mielus, ale nudrengtus - tai vieni batai, kurių niekaip dar neišmetu/neišdalinu/neišdovanoju..nebenešiotini, bet jei tik rasčiau naujus tokius, pirkčiau nė negalvodama...

Dontstop - dėkui. 4u.gif ..marinistinis stilius nelabai man patinka, bet ta mėlyna netgi labai...ir vasaroms kaip suprantu labai tinkama spalva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 25 gegužės 2011 - 13:11
QUOTE(Shana @ 2011 05 25, 13:06)
As irgi is tos kompanijos biggrin.gif
Taip kad naudokimes lotuliukas.gif

Dontstop idetas mano mylimas derinukas, as dabar tas sukneles jureiviskas nuziurineju, tikrai pirksiu, tik daug labai visokiu variantu yra doh.gif

O man tas navy stilius grazu paziuret, bet pati nenoriu taip rengtis. Nors kazkada turejau viena toki navy derinuka ir mielai ji nesiojau. Dabar spintoje tik kaba tamsiai melynas Lindex svarkelis, kuris puikiai tiktu navy stiliui, bet laukia savo pirkejo biggrin.gif , nes as vargu ar ji dar nesiosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 05 25, 12:54)
Is Leticijos idetu antras man labai wub.gif

O man šitie visai nepatiko schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 25, 13:07)
o man iš Leticijos tik gal paskutiniai..ir tai kažin  g.gif Pirkčiau, jei nerasčiau ko geresnio - kaip ir perku daugumą savų batų..Turiu tokius vienus man labai mielus, ale nudrengtus - tai vieni batai, kurių niekaip dar neišmetu/neišdalinu/neišdovanoju..nebenešiotini, bet jei tik rasčiau naujus tokius, pirkčiau nė negalvodama...

O kuo kiti batai nepatinka? Juk jie tokie neisaukiantys, ne vulgarus ir ne paaugliski.
Atsakyti
o man iš Leticijos tik gal paskutiniai..ir tai kažin  g.gif

Man irgi.

Bet aš esu vyresnė nei 30, tai gal todėl tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 25, 13:11)
Man irgi.

Bet aš esu vyresnė nei 30, tai gal todėl tongue.gif

as irgi vyresne nei 30 biggrin.gif
Papildyta:
O man dabar paskaicius apie Violetos stiliu ir kas jai patinka ir nepatinka, pasidare smalsu ja pacia pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
Oho kokios diskusijos kilo. bigsmile.gif

QUOTE(raami @ 2011 05 25, 08:04)
O dabar dar labai noriu tokių raudonų balerinų doh.gif
user posted image

Aš irgi tokių norėčiau. 4u.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 13:51)
Na, nereikia pulti ir i krastutinumus. Einu ieskoti internete savo stiliaus batu  biggrin.gif
Papildyta:
Man patinkantys batu modeliai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Man šitokio stiliaus irgi patinka.
O dar kalbant apie batus, tai aš irgi turiu pakankamai seniai vienus proginius, reiks eit į vestuves, tai turės tikti. mirksiukas.gif
Bandysiu nufotografuoti savo batus, įdomu, ką apie mane jie pasakytų. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 13:12)
as irgi vyresne nei 30  biggrin.gif

Aš jau keturiasdešimtmečių kategorijoj tongue.gif .

Atsakyti
o man iš Leticijos tik gal paskutiniai..ir tai kažin  g.gif

QUOTE(raami @ 2011 05 25, 13:09)
O man šitie visai nepatiko schmoll.gif

Matot kokios mes skirtingos biggrin.gif
Man tie antri labai patiko, ne patys batai, nes matosi kokybe nelabai, bet tas stilius bigsmile.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 05 25, 13:09)
O man tas navy stilius grazu paziuret, bet pati nenoriu taip rengtis.

Netinka ar nepatinka?

As niekad anksciau neturejau, o siemet pramuse kazko, nuo metu pradzios svaigstu tongue.gif Kartais taip buna, tam tikru laikotarpiu patraukia ant vienos spalvos ar pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 05 25, 14:18)

As niekad anksciau neturejau, o siemet pramuse kazko, nuo metu pradzios svaigstu tongue.gif Kartais taip buna, tam tikru laikotarpiu patraukia ant vienos spalvos ar pan smile.gif

Aš antrus metus svaigstu dėl navy style, bet vis nieko neperku blush2.gif
Atsakyti
Man va tokie patinka
user posted image
Atsakyti