o man iš Leticijos tik gal paskutiniai..ir tai kažin Pirkčiau, jei nerasčiau ko geresnio - kaip ir perku daugumą savų batų..Turiu tokius vienus man labai mielus, ale nudrengtus - tai vieni batai, kurių niekaip dar neišmetu/neišdalinu/neišdovanoju..nebenešiotini, bet jei tik rasčiau naujus tokius, pirkčiau nė negalvodama...
Dontstop - dėkui. ..marinistinis stilius nelabai man patinka, bet ta mėlyna netgi labai...ir vasaroms kaip suprantu labai tinkama spalva...
O man tas navy stilius grazu paziuret, bet pati nenoriu taip rengtis. Nors kazkada turejau viena toki navy derinuka ir mielai ji nesiojau. Dabar spintoje tik kaba tamsiai melynas Lindex svarkelis, kuris puikiai tiktu navy stiliui, bet laukia savo pirkejo , nes as vargu ar ji dar nesiosiu
o man iš Leticijos tik gal paskutiniai..ir tai kažin Pirkčiau, jei nerasčiau ko geresnio - kaip ir perku daugumą savų batų..Turiu tokius vienus man labai mielus, ale nudrengtus - tai vieni batai, kurių niekaip dar neišmetu/neišdalinu/neišdovanoju..nebenešiotini, bet jei tik rasčiau naujus tokius, pirkčiau nė negalvodama...
Na, nereikia pulti ir i krastutinumus. Einu ieskoti internete savo stiliaus batu Papildyta:
Man patinkantys batu modeliai:
Man šitokio stiliaus irgi patinka.
O dar kalbant apie batus, tai aš irgi turiu pakankamai seniai vienus proginius, reiks eit į vestuves, tai turės tikti.
Bandysiu nufotografuoti savo batus, įdomu, ką apie mane jie pasakytų.
As niekad anksciau neturejau, o siemet pramuse kazko, nuo metu pradzios svaigstu Kartais taip buna, tam tikru laikotarpiu patraukia ant vienos spalvos ar pan
As niekad anksciau neturejau, o siemet pramuse kazko, nuo metu pradzios svaigstu Kartais taip buna, tam tikru laikotarpiu patraukia ant vienos spalvos ar pan