Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Man kaip Shanai nesiderina ilgaauliai su nuogais pirštais. Kai karšta ilgų aulų nesinori schmoll.gif o kai šalta man labiausiai pirštai šąla... Čia kaip šią žiemą nusipirkai batus su naturaliu avikailiu, galvojau, tai bus šilta kojai, o kai gavau pamačiau, kad kailio pėdoje nėra blink.gif, tik aulas kailinis doh.gif. Likau nesupratus kam tokius gamina... Va tokie.
user posted image

Dar noriu paklausti ar kuri turėjo kailinius batus, ta prasme viršuje kailis. Nusižiūrėjau tokiu, bet galvoju kaip su priežiūra bus g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano galva poroje rūbai turi derėti vieni prie kitų, kad matytusi kieno čia vyriokas, kieno moterytė, bet tai nereiškia kad kaklaraištis turi atitikti moters suknelės spalvą. Ypač jei jam ta kaklaraiščio spalva netinka. Gal daugiau stilistiškai ir spalviškai turėtų būt susiderine. Tarkim moters suknelės spalva dera prie vyro marškinių spalvos, gali net sudaryti kontrastą, vistiek matysis ir gerai žiūrėsis kaip pora. Man tai neduoda ramybės spalvinis tipų skirtingumas, kokias spalvas pasirinkt kad tiktų pvz. kontrastinga vasara ir minkštas ruduo g.gif . Man kaip tai nėr derančių spalvų iš tos paletės... Nebent man būt rūžavai, o jam žydram lotuliukas.gif
Ir dar sužinojau kad viena iš porininkų siūdinasi lininę suknelę, tai galutinai pasimetus kaip man tom vestuvėm puoštis doh.gif . Man labai retai puošniai gražios tokio tipo suknelės, nebent siųtis, o to tikrai nedarysiu, bo neturiu savo siuvėjos, su nežinoma nerizikuočiau... sumąsčiau kad nude spalvos atrodytų gerai - galim puoštis iki valiai, vis tiek atrodys ne per prabangiai, ar ne? bet kažin ar aš neatrodysiu per pilkai, kažkaip nelimpa man kontrastinga vasara su nude spalva, ką manot?
donstop geras batų pasirinkimas turint stambesnes blauzdas 4u.gif . Kažko panašaus ir sau dairaus, tik be kulno. Man jie būt gražesni be tų siūlių ir jei knopkiai būt balto metalo, kažkaip žiemai blush2.gif Aš juos kažkodėl prie softinių spalvų rūbų įsivaizduoju...
Violeta* -jo donstop į kalnus lipa lotuliukas.gif . O kodėl nesusiveža? Juk ji nelipa su tokiais batais į kalnus g.gif Ar tavo stereotipuose į kalnūs lipa kažkokie santūrūs romantikai biggrin.gif . Man tai viskas sueina - žmogus mėgsta kraštutinumus, ryškiai mėgsta išreikšti save, energingas, spinduliuojantis - kodėl jam neleisti aktyviai laisvalaikio? Ar neužsidėt ekstravagantiškų batų?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 05 26, 07:25)
1) bet kažin ar aš neatrodysiu per pilkai, kažkaip nelimpa man kontrastinga vasara su nude spalva, ką manot?
2)donstop geras batų pasirinkimas turint stambesnes blauzdas 4u.gif . Kažko panašaus ir sau dairaus, tik be kulno. Man jie būt gražesni be tų siūlių ir jei knopkiai būt balto metalo, kažkaip žiemai  blush2.gif Aš juos kažkodėl prie softinių spalvų rūbų įsivaizduoju...
3)Violeta* -jo donstop į kalnus lipa lotuliukas.gif . O kodėl nesusiveža? Juk ji nelipa su tokiais batais į kalnus g.gif  Ar tavo stereotipuose į kalnūs lipa kažkokie santūrūs romantikai biggrin.gif . Man tai viskas sueina - žmogus mėgsta kraštutinumus, ryškiai mėgsta išreikšti save, energingas, spinduliuojantis - kodėl jam neleisti aktyviai laisvalaikio? Ar neužsidėt ekstravagantiškų batų?

1)nude spalva, jei tik tinka, manau, geras pasirinkimas...Akcentai gali būt puošnūs ir ryškūs..koks šalis vakarinis atsainiai permestas, delninukė kokia ir pan. O ko jums derintis prie tos kitos porininkės? Ar ji irgi prie kažko derinasi?

2) vat ir nagalvoju taip..batai dengia kulkšnis, ne blauzdas, blauzda ne toj vietoj storiausia būna..ir jei blauzdos storesnės, kaip tik rekomenduojama vengti bet kokių horizontalių pjūvių skersai blauzdą ypač storiausioj vietoj..užtat ir žieminiai batai jei blauzdos storesnės, jau turi būt iki kelių, o ne iki blauzdos vidurio..ir bateliai tokioms kojoms turi būt ne pjaunantys koją horizontaliai ties kulkšnim, o atviresni, kad vizualiai koją ilgintų ir lengvintų...Visokios skersinės linijos kaip tik sustumia vizualiai koją ir ji sunkesnė atrodo.

3)nea, į kalnus lipa stiprūs ir veržlūs, lipu ir pati 4u.gif ..Viskas taip, Donstop turbūt tokia ir yra, bet man tiesiog nedaug tenka pamatyt ant tiek įvairiapusiškų žmogučių..tas ir stebina. Na, ji buvo sakius, kad neįsivaizduoja gyvenimo be bronzantų ir kūno įdegio; be makiažo iš pat ankstyvo ryto; mėgsta ji ryškų; sakė, kad vaikšto daug ant 10 - 13,5 cm kulnų kasdien; labai domisi madom ir spalvom ir kosmetika; labai daug keliauja su šeima ir mėgsta gyvent aktyviai, plius kopia į kalnus. Na, suprantate, labai prieštaringi įvaizdžiai, man sunkiai dera viskas vienam žmogui.Bet įdomu 4u.gif

Dontstop, nepyk, kad tave aptarinėjam smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 26 gegužės 2011 - 08:10
Rytas.
Raami, as turejau panasaus meteriolo batukus, siaip nesiojosi gerai, tik man tas kulnas, kur nusitrina vairujant, greit nusitryne g.gif
Turi beje atsizvelgti, kad pas mane klimatas kitoks, nebuna pliurziu ir kitu malonumu.

Violeta, nepamenu kad Dontstop rasytu apie kalnus g.gif
Nors gal ir praziopsojau kazka. blush2.gif
Zinok as irgi megstu kulnus, ir kasdienis garderobas labai klasikinis, kaip cia kazkas sake banko darbuotojos biggrin.gif , bet irgi i kalnus vaikstau tongue.gif ir dar neformalesniu laisvalaikio leidimo formu turiu. Reiks imesti foto, jauciu gerai derinsis prie svarkeliu su piestukiniais sijonais. lotuliukas.gif

Bytte, o tai tose vestuvese poros turi dresskoda, t.y. spalva ar pan, kur turi atitikti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 26, 08:00)
1) O ko jums derintis prie tos kitos porininkės? Ar ji irgi prie kažko derinasi?

2) vat ir nagalvoju taip..batai dengia kulkšnis, ne blauzdas, blauzda ne toj vietoj storiausia būna..ir jei blauzdos storesnės, kaip tik rekomenduojama vengti bet kokių horizontalių pjūvių skersai blauzdą ypač storiausioj vietoj..užtat ir žieminiai batai jei blauzdos storesnės, jau turi būt iki kelių, o ne iki blauzdos vidurio..ir bateliai tokioms kojoms turi būt ne pjaunantys koją horizontaliai ties kulkšnim, o atviresni, kad vizualiai koją ilgintų ir lengvintų...Visokios skersinės linijos kaip tik sustumia vizualiai koją ir ji sunkesnė atrodo.

1) Tai kad jau jaunoji bus ne balta, pasipuošusi medvilninių , be blizgio siūlų mezginiais, dar va jaunikis planuoja eit be švarko... kita va lininė, įtariu kad dar viena pora gali būt ale piemenukai, nes tokie buvo savo vestuvėse... bijau ne į tema jaustis. Bet nusiprastint visai nenoriu, noriu būt pasipuošus... arba jei jau taip tada reik varyt savo stiliaus drabužiais.
2) na donstop minėjo kad jos kojos stambios, įskaitant ir kelius, pas mane tas pats. Tiesiog iš pastebėjimo būtent toks dengimas sudaro iliuziją, kad ten uždengta koja plonesnė nei yra išties, o masyvumas tarsi atsveria, sudaro pusiausvyra keliams. Čia kaip kliošai ar raukiniai viršuje užpakalį optiškai atsverdami sudaro lieknesnį įvaizdį. Tie visai neuždengti bateliai ir dar jei lengvučiai, mano akimis žiūrint kartais tik pabrėžia masyvias kojas. Tiesa kojytę trumpina tokie "pjaustymai", bet kulnas ir platformytė kompensuoja. Pati eksperimentavau su kojine, čia gaunas kažkas panašaus kaip nusmaugtos kojinės, kai aerobiką 8-tam dešimtmetį darydavo. Visai kas kita paprasčiausiai tokio ilgio kojinė - va tada ir gaunas tragiškas rezultatas, kaip basučiu su dirželiais per čiurną, ar batų dengiančių čiurną. Aišku, storumas storumui nelygu, matyt... nors ir laaabai storas kojas kažkaip geriau įsivaizduoju tokiuose batuose, nei laiveliuose, apie balerinas nekalbu. Dar pamenu vienoj laidoj, kur storules ir šiaip kompleksuotas mokino pamilt save, rengė neaukšto ūgio, smėlio laikrodžio tipo figūros, normalaus storumo moterį, jai kaip tik tokius batus užmovė. Prieš laidą ji labiausiai pergyveno dėl storų blauzdų ir riebalų virš kelių.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 05 26, 09:13)
1) Tai kad jau jaunoji bus ne balta, pasipuošusi medvilninių , be blizgio siūlų mezginiais, dar va jaunikis planuoja eit be švarko... kita va lininė, įtariu kad dar viena pora gali būt ale piemenukai, nes tokie buvo savo vestuvėse... bijau ne į tema jaustis. Bet nusiprastint visai nenoriu, noriu būt pasipuošus... arba jei jau taip tada reik varyt savo stiliaus drabužiais.
- va tada ir gaunas tragiškas rezultatas, kaip basučiu su dirželiais per čiurną, ar batų dengiančių čiurną.

Tokiu atveju as asmeniskai rinkciausi kazka gal ramesniu, pasteliniu, man tinkanciu spalvu, bet prabangesnio audinio. Nes man asmeniskai linas ir tt nelabai, t.y. as saves su juo sventiskai neisivaizduoju g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O man patinka dirzeliai per ciurna biggrin.gif Man jie sexovi ax.gif
Bet aisku nuo kojos priklauso drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 26 gegužės 2011 - 09:32
na, aiškumo dėlei pasakysiu ir kad ir mano kojos kiek storesnės - esu kūda kaip dviratis, betgi blauzdos dėl tinimų ir t.t. stambesnės, na ir koja dėl ūgio didesnio dydžio, atitinkamai kaulai ir t.t. Mano blauzdos plius raumeningos sportiškos, o ne tokios gležnos kojytės, tai aš labai dėl to batus renkuos, kad kojas grakštintų ir pėdas optiškai mažintų. Tai čia pirma pagalba kulnas, normalus, 5-7 cm, pvz kokios taurelės formos, bet joku būdu ne masyvus kulnas, platformos arba visai lygiapadžiai batai. Kalbant apie laisvalaikio batus, šlepetes irgi turi būt kulnas - koja išsiformuoja taip, kad atrodo daug gražiau. na ir tai tinka daugumai moterų, o va tokie batai, jaučiu retai kuriai priimtini vien dėl stiliaus/amžiaus. Na, žodžiu vasarai man lengvučiai bateliai su kiek dengta pėda iš šonų/arba dengti pirštai ir užsegimai ne per kulkšnį labai geras sprendimas. Jei kalbėtume apie vidutinio amžiaus apkūnesnę žemą moterį, manau jai laiveliai būtų labai gerai - suderinus kojinių spavą ir batų spalvą, kojos optiškai pailgėja, grakščios pėdos priduoda visai figūrai grakštumo, ko visai nepasakytum apie bukais galais grubesnio modelio batus.. g.gif
Na ir šiaip manau, kad visokie ekstravagantiški akcentai kurie prikausto dėmesį į tam tikrą kūno dalį naudotini tam, kad akcentuotum privalumus, o ne trūkumus.Užtat tos kurios kompleksuoja dėl apatinės kūno dalies, akcentuoja viršutinę - rankas, pečius, krūtinę, taliją, nugarą, kaklą ir t.t. Na ir patarinėjama tada rengtis taip, kad žvilgsnis slystų nuo veido žemyn vis sustojant ant detalių..o ne atvirkščiai nuo kojų iki veido...
Papildyta:
Pirmoji suknelė fantastiška...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 26, 09:43)
*  Tai čia pirma pagalba kulnas, normalus, 5-7 cm, . Kalbant apie laisvalaikio batus, šlepetes irgi turi būt kulnas - koja išsiformuoja taip, kad atrodo daug gražiau. na ir tai tinka daugumai moterų,
Papildyta:
**Pirmoji suknelė fantastiška...

drinks_cheers.gif
*Kaip rasiau, as net slepetes stengiuosi rinkti su kazkiek kulno ar miniplatformike. Man net atrodo eisena grakstesne, kai nevisai lygiapadis batas g.gif
**Man irgi labai grazi, nors man netiktu modelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 05 26, 08:56)
Raami, as turejau panasaus meteriolo batukus, siaip nesiojosi gerai, tik man tas kulnas, kur nusitrina vairujant, greit nusitryne g.gif

Ačiū 4u.gif

Nusipirkau smile.gif. Ten kailis natūralus, žiūrėsiu kaip nešiosis. Jei ką ofise sunešiosiu ax.gif Niekada nenešiodavau tokių. Pas mane visi arba ilgi, arba trumpi.

O kokie kulnai nenusitrina? Aš kartais vairuojant persiaunu batus.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 26, 10:08)
Nusipirkau smile.gif. Ten kailis natūralus, žiūrėsiu kaip nešiosis. Jei ką ofise sunešiosiu ax.gif Niekada nenešiodavau tokių. Pas mane visi arba ilgi, arba trumpi.

O kokie kulnai nenusitrina? Aš kartais vairuojant persiaunu batus.

As kazkada galvojau apie persiavimus, bet per dau man proceduru biggrin.gif
Na odiniai dazniausiai ilgiau atlaiko nei visokie zomsiniai ir tokie kaip tu idejai.
Atsakyti
Turbūt visi kulnai nusitrina/nusinešioja g.gif Mano visų dar pusėtinų, bet nenešiojamų batų problema būtent yra gerai pavaryti kulnai doh.gif jei kulnas oda aptrauktas, ji apsibraižo bevaikštant mūsų pasakiškais šaligatviais...jei kulnas plastmasinis, irgi apsibraižo, įsirėžia brėžiai..Visokie dažyti irgi nusitrina...kiek labiau laiko batų kulnai, jei yra ne taip tiesiai einantys su pėdos kulnu, o kiek paslėpti po pėda, na taurelės forma ar kaip panašiai..o sveiki lieka tik sportinio tipo batai, kur pakulnė tokia kaip guminė kokia, pvz , kaip kokios sportinės ecco basutės ir pan. va tokias turiu, tai turbūt nesunešiojamos 2 m jau.

http://www.ecco.com/...101301001-1.png

http://www.ecco.com/...600355757-1.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 26 gegužės 2011 - 10:49
Aš ir neatsidžiaugiu įsigijusi Ecco sportines basutes. vasarai, kelionėms nieko nėra geriau biggrin.gif Net lengvam palaipiojimui kalnuose smile.gif
Atsakyti