QUOTE(bytte @ 2011 05 26, 07:25)
1) bet kažin ar aš neatrodysiu per pilkai, kažkaip nelimpa man kontrastinga vasara su nude spalva, ką manot?
2)donstop geras batų pasirinkimas turint stambesnes blauzdas

. Kažko panašaus ir sau dairaus, tik be kulno. Man jie būt gražesni be tų siūlių ir jei knopkiai būt balto metalo, kažkaip žiemai

Aš juos kažkodėl prie softinių spalvų rūbų įsivaizduoju...
3)Violeta* -jo donstop į kalnus lipa

. O kodėl nesusiveža? Juk ji nelipa su tokiais batais į kalnus

Ar tavo stereotipuose į kalnūs lipa kažkokie santūrūs romantikai

. Man tai viskas sueina - žmogus mėgsta kraštutinumus, ryškiai mėgsta išreikšti save, energingas, spinduliuojantis - kodėl jam neleisti aktyviai laisvalaikio? Ar neužsidėt ekstravagantiškų batų?
1)nude spalva, jei tik tinka, manau, geras pasirinkimas...Akcentai gali būt puošnūs ir ryškūs..koks šalis vakarinis atsainiai permestas, delninukė kokia ir pan. O ko jums derintis prie tos kitos porininkės? Ar ji irgi prie kažko derinasi?
2) vat ir nagalvoju taip..batai dengia kulkšnis, ne blauzdas, blauzda ne toj vietoj storiausia būna..ir jei blauzdos storesnės, kaip tik rekomenduojama vengti bet kokių horizontalių pjūvių skersai blauzdą ypač storiausioj vietoj..užtat ir žieminiai batai jei blauzdos storesnės, jau turi būt iki kelių, o ne iki blauzdos vidurio..ir bateliai tokioms kojoms turi būt ne pjaunantys koją horizontaliai ties kulkšnim, o atviresni, kad vizualiai koją ilgintų ir lengvintų...Visokios skersinės linijos kaip tik sustumia vizualiai koją ir ji sunkesnė atrodo.
3)nea, į kalnus lipa stiprūs ir veržlūs, lipu ir pati

..Viskas taip, Donstop turbūt tokia ir yra, bet man tiesiog nedaug tenka pamatyt ant tiek įvairiapusiškų žmogučių..tas ir stebina. Na, ji buvo sakius, kad neįsivaizduoja gyvenimo be bronzantų ir kūno įdegio; be makiažo iš pat ankstyvo ryto; mėgsta ji ryškų; sakė, kad vaikšto daug ant 10 - 13,5 cm kulnų kasdien; labai domisi madom ir spalvom ir kosmetika; labai daug keliauja su šeima ir mėgsta gyvent aktyviai, plius kopia į kalnus. Na, suprantate, labai prieštaringi įvaizdžiai, man sunkiai dera viskas vienam žmogui.Bet įdomu
Dontstop, nepyk, kad tave aptarinėjam