Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 05 26, 14:32)
o tu pastoviai jį naudoji ir žiemą ir vasarą? g.gif
Aš irgi balta, bet kažkaip niekada nieko nenaudoju, kiek įdegu tiek. Kokį kartą kitą pavasarį nueinu į soliariumą ax.gif

Taip, pastoviai naudoju kas kelios dienos be jokių pertraukų jau 12 metų ax.gif Aš neįdegu nei kiek, soliariume taip pat (žalioj jaunystėj esu išlankius ne vieną pilną abonementą, pragulėdavau po 20 minučių per kartą, geriausiu atveju tik strazdanos ant veido atsirasdavo verysad.gif )
Atsakyti
Mano oda kaip tos įdėtos moters, o gal dar net baltesnė - na, visiškai šaltai balta...šiek tiek gražiai įdegus buvau kai buvau Kanadoje,ten saulė kitokia cool.gif auksinis įdegis buvo, kai čia vos papilkėju..bet tai man problemų nesudaro...akcentuoju baltą odą, o kai atradau tuos spalvinius tipus, net džiaugiuos tokia. Bet man kitkas rūpi...na, sakai batai nusitrina...suprantu tą..bet o kaip rūbai, ypač tie kur trinasi - apatiniai, balti rūbai, apykaklės...kai bandžiau naudot savaiminį kažkada, rūbai labai tepdavos, neapsikenčiau..Tai dabar tik kai reikia kojas apnuogint vasarai, pačiu šviesiausiu įdegiu kojas tepu...kiek parusvėja ir tiek pakanka, paskui saulė tą akinamą baltumą nuima...bet kaip praustis, su kempine trintis, ar šveitikliu - taigi nueina visas įdegis lauk, jau net nekalbu apie spec pilingo pirštines, kur pasišveitus oda tiesiog nusirutulioja sluoksniais? g.gif visas įdegis eina lauk ir žmogus lieki dryžuotas..Užtat visokie įdegiai tik pavasarį šviesiausiu tonu kojoms..ir toks, kur laipsniškai įdegama...
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 05 26, 13:44)
....ne vieną pilną abonementą, pragulėdavau po 20 minučių per kartą, geriausiu atveju tik strazdanos ant veido atsirasdavo  verysad.gif )

vaje...geriau jau nebesidegink niekada, nes yra toks dalykas kaip organizmo gaunama ir kaupiama tų blogių spindulių suma...kai po tam tikros individualios ribos ima negeri dalykai darytis...20 min - baisu, čia jau konkretūs nudegimai turėjo darytis rolleyes.gif doh.gif gerai, kad dabar yra bent kokia soliarumų kontrolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 26 gegužės 2011 - 14:14
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 26, 15:11)
mano oda kaip tos įdėtos moters, o gal dar net baltesnė - na, visiškai šaltai balta...šiek teik gražiai įdegus buvau kai buvau Kanadoje,ten saulė kitokia  cool.gif auksinis įdegis buvo, kai čia vos papilkėju..bet tai man problemų nesudaro...akcentuoju baltą odą, o kai atradau tuos spalvinius tipus, net džiaugiuos tokia oda. bet man kitkas rūpi...na, sakai batai nusitrina...suprantu tą..bet o kaip rūbai, ypač tie kur trinasi - apatiniai, balti rūbai, apykaklės...kai bandžiau naudot savaiminį kažkada, rūbai labai tepdavos, neapsikenčiau..Tai dabar tik kai reikia kojas apnuogint vasarai, pačiu šviesiausiu įdegiu kojas tepu...kiek parusvėja ir tiek pakanka, paskui saulė tą akinamą baltumą nuima...bet kaip praustis, su kempine trintis, ar švietikliu - taigi nueina visas įdegis lauk, jau net nekalbu apie spec pilingo pirštines, kur pasišveitus oda tiesiog nusirutulioja sluoksniais? g.gif visas įdegis eina lauk ir žmogus lieki dryžuotas..Užtat visokių įdegiai tik pavasarį šviesiausiu tonu kojoms..ir toks, kur laipsniškai įdegama...
Papildyta:
vaje...geriau jau nebesidegink niekada, nes yra toks dalykas kaip organizimo gaunama ir kaupiama tų blogių spindulių suma...kai po tam tikros indivudualios ribos ima negeri dalykai darytis...20 min - baisu, čia jau konkretūs nudegimai turėjo darytis rolleyes.gif  doh.gif  gerai, kad dabar yra bent kokia soliarumų kontrolė.

aš nė nepapilkėju ir lieku akinamai balta verysad.gif

Baltų rūbų nenešioju. Šviesūs rūbai susitepa, ypač apatiniai, kas be ko ax.gif Bet atsiskalbia lengvai. Dažniausiai įdegis laipsniškai šviesėja, bet pasitaikydavo ir tokių, kur nueina dryžiais ir plėmais, čia jau nuo priemonės priklauso. Po šveitimo aišku viskas nueina lauk, užtat ir tepuosi kas kelios dienos, vasarom kas 3 dienos įdegis pilnai atnaujinamas, t y senas visiškai nuimamams šveitikliu, tada užtepamas naujas. O laipsniški asmeniškai man visai nepatiko unsure.gif Nes jų ant manęs visai nesimato ir teptis kasdieną tingiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 26, 15:11)

Papildyta:
vaje...geriau jau nebesidegink niekada, nes yra toks dalykas kaip organizmo gaunama ir kaupiama tų blogių spindulių suma...kai po tam tikros individualios ribos ima negeri dalykai darytis...20 min - baisu, čia jau konkretūs nudegimai turėjo darytis rolleyes.gif  doh.gif  gerai, kad dabar yra bent kokia soliarumų kontrolė.

Kad nei kiek nenudegdavau unsure.gif Priešingai, kokia balta atsiguldavau, tokia ir atsikeldavau, visas personalas iš manęs juokėsi doh.gif
Atsakyti
bet tada tu nesi tikra žiema, nes ir plaukus juk juodai dažai g.gif Aš tai tingėčiau keist spalvinį tipą ir nuolat ta linkme dirbti, kad jį išlaikyti, bet gerai, kad radai kas tau tinka ir patinka. Spėju, turi puikiai išdirbtą techniką..man laipsniški, nors juos naudoju labai mažai, patinka tuo, kad galiu kontroliuot procesą...Staigiai tamsėjančių bijau vien dėl per didelio staigaus kontrasto.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 26, 15:28)
bet tada tu nesi tikra žiema, nes ir plaukus juk juodai dažai g.gif Aš tai tingėčiau keist spalvinį tipą ir nuolat ta linkme dirbti, kad jį išlaikyti, bet gerai, kad radai kas tau tinka ir patinka. Spėju, turi puikiai išdirbtą techniką..man laipsniški, nors juos naudoju labai mažai, patinka tuo, kad galiu kontroliuot procesą...Staigiai tamsėjančių bijau vien dėl per didelio staigaus kontrasto.

Niekada ir neslėpiau, kad iš prigimties esu vasara, juk ir oda baltutėlė, ir plaukai natūralūs nordic blond atspalvio ax.gif

Taip, techniką turiu atidirbtą smile.gif
Atsakyti
Ką belieka pasakyt, ryški asmenybė, spėju, kaip ir buto spalvos, taip ir vasaros tipo šviesumas tau nepatiko smile.gif prigimtis prie spalvų veržiasi smile.gif

P.S. parodyk kur nors tą spalvotą ryškią svetainę oranžinėm lubom
Atsakyti
Kaip norėčiau aš netingėti sau tiek dėmesio skirti... Bet tai ne, tinginė doh.gif

Man ir svetainė įdomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 26 gegužės 2011 - 14:49
Sorry, spec nefotkinau, bet šitoj foto gerai matosi lubos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 26, 13:23)
Manau, pakaktų vieno  unsure.gif

Kažkaip man irgi visada atrodė, kad vieno užtenka, ir nežinau pasiteisinimo, kam reikia keleto. gal jei nespėji išplauti ir išdžiovinti, kai labai dažnai maudaisi. Nors dabar pagalvojau, kad du būtų gerai g.gif

Kokios įdomios, čia tapetai? Bet aš kuo toliau, tuo labiau prie neutralumo linkstu smile.gif

Vaikis linksmuolis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 26 gegužės 2011 - 15:06
QUOTE(groovy @ 2011 05 26, 16:05)

Kokios įdomios, čia tapetai?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 26, 14:34)
Niekada ir neslėpiau, kad iš prigimties esu vasara, juk ir oda baltutėlė, ir plaukai natūralūs nordic blond atspalvio  ax.gif

As buvau kazkada persidazius i juoda, bet po metu kazkur pavargau, taigi po 2 sav sviesios saknys matosi doh.gif Nors siaip grazu buvo.
Dontstop tikrai darbo daug i save idedi mirksiukas.gif

QUOTE(groovy @ 2011 05 26, 15:05)
Kažkaip man irgi visada atrodė, kad vieno užtenka, ir nežinau pasiteisinimo, kam reikia keleto. gal jei nespėji išplauti ir išdžiovinti, kai labai dažnai maudaisi. Nors dabar pagalvojau, kad du būtų gerai g.gif

Na Lt gal ir uztenka, bet siaip jau tai man kazkaip nea schmoll.gif . Pirmiausiai pliazas uz poros km, antriausiai prie kiekvieno vos ne namo baseinas. Pernai pvz kur gyvenau, tai isejus i kiema uz keliu zingsniu igriudavau i baseina, todel galima sakyt gyvenau maudymuke dauguma laiko namuose biggrin.gif
Zodziu tokiom salygom pliazinio garderobo tikrai reikia daugiau ax.gif

Beje, man patinka stilius kuri aprase Violeta - pabrezti balta oda rolleyes.gif
Nors pati esu lengvai ir rudai ideganti, tai jau vaikstau kaip sokoladuke biggrin.gif
Atsakyti
donstop, tai tu neturi nei vieno maudomo? nebunat vasara prie juros? neinat i vandens parkus?

Mano maudomas jau moraliskai atgyvenes, 3 vasaras isnesiotas, bet nesunesiotas. Tai pradejau zvalgytis naujo ir uzvedziau sita tema smile.gif
Atsakyti