Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 05 26, 15:39)
Mano maudomas jau moraliskai atgyvenes, 3 vasaras isnesiotas, bet nesunesiotas. Tai pradejau zvalgytis naujo ir uzvedziau sita tema  smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
As dabar noriu kazkokio kaip paskutinis, buvo laikas kad tik vienspalviai ar max 2spalviai trauke, dabar norisi margo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 26 gegužės 2011 - 15:46
QUOTE(Leticija @ 2011 05 26, 16:39)
donstop, tai tu neturi nei vieno maudomo? nebunat vasara prie juros? neinat i vandens parkus?

Neturiu nei vieno ax.gif Prie jūros važiuojam, Klp gyvena mano mama. Važiuojam ilgam Joninių savaitgaliui, nuvažiuojam prie jūros porai valandų vakare pavaikščioti. Degintis, maudytis - tikrai ne. Vasarą dažnai važiuojame į gamtą, į žvejybą, į turistinisu žygius su palapinėm, bet aš nei deginuos, nei maudaus. Vandens parkuose neteko būti, aplamai vandens pramogos man nepatinka. Kartą važiavom į kelionę į užsienį su kelionių agentūra, vienas iš kelionės punktų buvo vandens atrakcionų parkas. Tai tuo laiku, kada grupė ėjo į jį, mes su vyru palaukėm kavinėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 26, 15:46)
Neturiu nei vieno  ax.gif  Prie jūros važiuojam, Klp gyvena mano mama. Važiuojam ilgam Joninių savaitgaliui, nuvažiuojam prie jūros porai valandų vakare pavaikščioti. Degintis, maudytis - tikrai ne. Vasarą dažnai važiuojame į gamtą, į žvejybą, į turistinisu žygius su palapinėm, bet aš nei deginuos, nei maudaus. Vandens parkuose neteko būti, aplamai vandens pramogos man nepatinka. Kartą važiavom į kelionę į užsienį su kelionių agentūra, vienas iš kelionės punktų buvo vandens atrakcionų parkas. Tai tuo laiku, kada grupė ėjo į jį, mes su vyru palaukėm kavinėje  ax.gif

O kompleksų tikrai neturi? Aš tai turiu, vengiu per dažnai nusirengti, bet vasarą prie ežero visų pirma nėr kaip kitaip švarą palaikyt biggrin.gif O ir bangose jūros su vyru padūkti mėgstam smile.gif Vandens pramogas ne itin, bet mėgstu smile.gif
Atsakyti
Aš mėgstu vandens pramogas ant vandens - vandens dviračiai, baidarės, daugiau vandens sportas, na dar pabraidyt...patinka pabūt prie vandenio, bet kad lyst į jį ne, visai nesinori..ir čia ne kompleksai, tiesiog nemėgstu, nei aš nei MB. Na vandens parkus dėl jų siūlomos įvairovės retkarčiais...ir šiaip jau man labiau reikalinga baidarėse gelbėjimosi liemenė nei maudymukas..visad stebėjaus žmonėm, kurie gali valandas mirkti vandenyje arba gulėt ištisom valandom prieš saulę, ar kur Turkijoj visas atostogas praleist tik viešbutyje, niekur nepabuvus, nieko nepamačius schmoll.gif ...taigi žiauriai nuobodu ir monotoniška.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 26, 16:20)
Aš mėgstu vandens pramogas ant vandens - vandens dviračiai, baidarės, daugiau vandens sportas, na dar pabraidyt...patinka pabūt prie vandenio,

Man patinka ir but prie vandens ir but jame smile.gif . Patinka plaukimas (kazkada lankiau paauglysteje), patinka vaikscioti prie juros net ziema, uzsimuturiavus tongue.gif , patinka sedeti ir klausyti juros garsu wub.gif
Einu pavaikscioti palei jura, na tipo sportas biggrin.gif , pora km, tai dazniausiai irgi buna sortai ir maudymkes virsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 26 gegužės 2011 - 16:39
Shana, man paskutinis maudomas irgi labai grazus wub.gif

Na, as plaukt nemoku, bet vandenyje pasiturkst vis tik patinka, ir prie juros vasara visad su vaikais vaziuojam. Nesam is tu, kur visa diena praguli pliaze, bet kol vaikai zaidzia su smeliu, turskiasi pakranteje , tai tenka ir pagulet issidrebus biggrin.gif Ir i vandens parka vaziuojam, tai maudomas man reikalingas.

Va, ko nemegstu, tai turistiniu zygiu su palapinem. Matyt, vaikystej pakankamai su tevais privazinejau i turistiakus, kad dabar visai netraukia toks poilsis. biggrin.gif
Atsakyti
As turiu tris maudymukus, bet todel kad dvieju senu neatsikracius lotuliukas.gif
Turiu viena megiama, tai su juo tik jurose ir ezeruose maudausi, baseinam gaila, kad chloras spalvas nues. I basikus koki senesni velkuos ax.gif

Noriu naujo maudomo, noras neracionalus, nes ir senasis geras, maudausi per vasara tik koki 10 kartu, o tu kur noriu kainos prasideda nuo...neminetinos sumos. Zodziu noriu-nereikia-noriu-nereikia-noriu...idomu kas laimes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 05 26, 17:39)

Noriu naujo maudomo, noras neracionalus, nes  ir senasis geras, maudausi per vasara tik koki 10 kartu, o tu kur noriu kainos prasideda nuo...neminetinos sumos. Zodziu noriu-nereikia-noriu-nereikia-noriu...idomu kas laimes  lotuliukas.gif

reikia reikia reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 26, 17:14)
O kompleksų tikrai neturi? Aš tai turiu, vengiu per dažnai nusirengti, bet vasarą prie ežero visų pirma nėr kaip kitaip švarą palaikyt biggrin.gif O ir bangose jūros su vyru padūkti mėgstam smile.gif Vandens pramogas ne itin, bet mėgstu smile.gif

Kompleksų tikrai turiu, vis dėlto figūrytė nebe kaip 18kos buvo ax.gif Bet ir vandens labai nemėgstu, man labai nemalonus bet koks sąlytis su vandeniu, pvz namuose visus ūkio darbus, kur reikia šlapinti rankas, nudirba vyras ax.gif
Atsakyti
Dontstop, o tas savaiminis įdegis ar nekenkia odai? g.gif
Gal ir maudytis atpratai dėl jo. Ar jis nenusiplauna, nenusišluosto g.gif

Dabar klausimukas apie šilką. Kaip jums atrodo ar jis tinka dėvėti kas dieną, ar tai medžiaga labiau šventėm?
Atsakyti
Šilkas labai geras natūralus audinys - reguliuoja šilumą šildydamas, kai šalta ir vėsindamas, kai karšta,labai gerai jautriai odai tinkamas.
...Sakyčiau, tas labai priklauso nuo kokio jis storio - visai perregimas ar jau toks gerokai pasunkintas, tankiau suaustas...Turiu vieną darbinę palaidinę su pusilgėm rankovėm - marginto šilko, tai visai toks neutralus drabužis, o va suknelė siuvama vestuvėms bus grynai tokio sunkaus prabangaus formą laikančio šilko - na su tokiu kasdien niekaip..

Na kasdienai pardavime siūloma labai daug šilko imitacijų - tokių lengvų perregimų audinių palaidinių, suknelių, kurios sintetines arba maišyta su vizkoze..Na, praktiškiau rinktis gal tokias maišytas - atrodo vėlgi priklausomai nuo sudėties gali atrodyt beveik kaip šilkas, bet daug praktiškesnis audinys būtų...Šilkas juk toks labai pažeidžiamas.. g.gif bet karštom dienom..sakyčiau konkuruoja su medvilne ir plonyte vilna ir net juos lenkia. Kita vertus, skalbimas ir pan...o ką tokio galvojat nešiot?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 27, 07:10)
...o ką tokio galvojat nešiot?

Šilkinę suknelę. Jau buvau įdejus, bet dedu dar kartą. Modelis jei ką ne aš smile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti