Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 07, 14:18)

Rožinių turiu keletą blush2.gif
Atsakyti
user posted image ax.gif
Tai kad cia arba pilksva arba rozine, na arba keliu spalvu.
As pirkciau nevienspalbe, mano paskutine pirkta 3 spalvu pasirodo supergeras pirkinys, tinka prie beveik visko bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 birželio 2011 - 13:26
QUOTE(dontstop @ 2011 06 07, 13:10)
Mano vasarinė darbo kapsulė

Noriu patarimo, kokios spalvos rankinę pirkti, kad tiktų prie visų šitų rūbų?

man asmeniškai pabai patinka Dark Beige ir Taupe spalvytės :
user posted image
user posted image

ir dėl šitų rankinių iš proto einu doh.gif blush2.gif

Man asmeniškai gražiau, kai nėra idealiai priderinta rankinė prie aprangos - geriau kai šiek tiek kontrastuoja ax.gif man balta rankinė prie baltų ar rausvų rūbų vasarą atrodo pats paprasčiausias ir stiliaus požiūriu pats prasčiausias pasirinkimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 07 birželio 2011 - 13:25
Dontstop, man labai patiko linine palaidinė 4u.gif Paskutiniu metu jaučiu silpnybę linui doh.gif

O rankinė pagal mane pilka arba taupe 4u.gif

Dėl kelių spalvų, tai man daug sunkiau viskas derinasi g.gif Pvz jei viena spalva tinka, kita gali ir netikti. Man rankinės, batai geriau vienspalviai. Nebent visa kapsulė labai suderinta smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pasiūlymus 4u.gif Panašu, kad teks pirkti kelias rankines, nes patiko visi variantai tongue.gif

P. S. Shana, aš vis dar ieškau miesto kamufliažo rašto kepurės vasarai, nė nemaniau, kad bus taip sudėtinga rasti blink.gif Jau net ir vaikų skyrius tikrinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 07, 13:31)
Ačiū visoms už pasiūlymus  4u.gif  Panašu, kad teks pirkti kelias rankines, nes patiko visi variantai  tongue.gif

lotuliukas.gif aš pati rankinių maniakė blush2.gif bet perku tik labai kokybiškas, kurias galiu nešioti bent 3 metus ax.gif vienu metu nešioju bent 3, turiu tamsią kavos spalvos, mėlyną su rudai-ryžu dekoru, geltoną ir dabar dar gausiu gimtadieniui rudai-ryžą, vat tokią blush2.gif kolekcija bus pilna, tikiuosi bent keliems metams apsiraminsiu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 07 birželio 2011 - 13:40
QUOTE(raami @ 2011 06 07, 13:27)
Dėl kelių spalvų, tai man daug sunkiau viskas derinasi g.gif Pvz jei viena spalva tinka, kita gali ir netikti. Man rankinės, batai geriau vienspalviai. Nebent visa kapsulė labai suderinta smile.gif

Na as turiu pilkai/juodai/raudona (tamsus raudonumas toks) tai man ji kazkaip prie visko beveik derinasi. Pradzioj irgi abejonau, o dabar ziuriu tikrai labai patogu.

QUOTE(dontstop @ 2011 06 07, 13:31)
P. S. Shana, aš vis dar ieškau miesto kamufliažo rašto kepurės vasarai, nė nemaniau, kad bus taip sudėtinga rasti  blink.gif  Jau net ir vaikų skyrius tikrinu  blush2.gif

Ane g.gif nezinojau, kad toks deficitas, as turiu kelis daikciukus, bet visi pirkti be didesnio planavimo, tokie ot laisvalaikio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 07, 13:49)
Na as turiu pilkai/juodai/raudona (tamsus raudonumas toks) tai man ji kazkaip prie visko beveik derinasi.

Bet jei rūbas margas? pvz gėlėta suknelė, ar margutė palaidinė? Man kažkaip per daug spalvų...

femme, labai gražios rankinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 07, 13:22)

QUOTE(raami @ 2011 06 07, 13:55)
Bet jei rūbas margas? pvz gėlėta suknelė, ar margutė palaidinė? Man kažkaip per daug spalvų... 

As manau va tokio tipo tiks prie labai daug ko. T.y. jei pagrindine spalva yra neutrali, kaip cia beige, arba kaip pas mane pilka/taupe, o kitos spalvos yra detales.
as jei rasciau kazka tokio su raudonumo kazkokiu variantu ir melynu pvz, pirkciau, nes prie mano darbiniu tikru prie 90 proc rubu.
As kol kas turejau tik viena atveji kai netiko juodai - prie zibuoklines sukneles baltais zirniukais tongue.gif
Prie juodos tokiom raudonai/rozinem gelem tinka.

Nors velgi as nemegeja margu rubu, gal del to lengviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 07, 14:09)
Nors velgi as nemegeja margu rubu, gal del to lengviau g.gif

O aš padariau išvadą, kad kelių spalvų gali būti tik viršus (suknelė). Apačia ir rankinė, batai man geriau vienos spalvos 4u.gif Tada mažiau problemų derinant.
Bet čia turint minimaliai rūbų, batų, rankinių mirksiukas.gif. Aš paprastai sezonu nešioju tik vieną rankinę, bet perku jau tikrai kokybišką, kurią nešioju kelis metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 06 07, 14:26)
Aš paprastai sezonu nešioju tik vieną rankinę, bet perku jau tikrai kokybišką, kurią nešioju kelis metus ax.gif

As paprastai nesioju viena, nes mane varo is proto procesas kai reikia kraustytis is vienos rankines i kita doh.gif Todel stengiuosi nusipirkti viena gera ir kuo labiau prie visko tinkancia, kad nereiktu kaitalioti.
Man tiesiog tu keliu spalvu patiko, nes jos maziau nuobodzios, jei ilgai viena nesioji blush2.gif
Atsakyti