Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

...dar vienas klausimėlis, kaip vertėtų elgtis su rankine, kurios rankenos tokios kimštos porolonu, matyt, ima ir tarpuose subliūkšta? Na, kaip ir sutrūkinėja tas porolonas, bet oda išoriškai ne, ir ties tuo trūkimu rankena lankstosi, nors neturėtų? Ar įmanoma pataisyt tai, ar kažin, neverta? g.gif Rankinės abi nešiotinos,natūralios odos, tik va tos rankenos..o gal geriau jau naują pirkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 07 birželio 2011 - 18:31
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 07, 18:31)
...dar vienas klausimėlis, kaip vertėtų elgtis su rankine, kurios rankenos tokios kimštos porolonu, matyt, ima ir tarpuose subliūkšta? Na, kaip ir sutrūkinėja tas porolonas, bet oda išoriškai ne, ir ties tuo trūkimu rankena lankstosi, nors neturėtų? Ar įmanoma pataisyt tai, ar kažin, neverta?  g.gif Rankinės abi nešiotinos,natūralios odos, tik va tos rankenos..o gal geriau jau naują pirkti...

Tai pabandyk i galanterijos taisykla nunesti, paziurek ka pasakys, nes namu salygom tai vargu pasitaisysi. O ar nesioti galima, tai ziurint koks bendras vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 06 07, 16:13)
tai ka, as turiu maziauisiai rankiniu? 

Tai kad as irgi labai daug neturiu, 2 darbines, kokios 3-4 laisvalaikines, 2 iseigines labiau g.gif
As kadangi neseniai krausciausi, tai labai prasivale atsargos biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2011 06 07, 17:50)
grynai iš praktinės pusės labai nepraktiška - labai jau teplu doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif Man tas pats su sviesiai melyna.
Va as antra darbine turiu balta su juodom detalem, tai ten dugnas juodas ir kampukai apsiuti juodu - zymiai praktiskiau smile.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 06 07, 18:33)
Tai pabandyk i galanterijos taisykla nunesti, paziurek ka pasakys, nes namu salygom tai vargu pasitaisysi. O ar nesioti galima, tai ziurint koks bendras vaizdas.

Pritariu, jei gera kokyne, nunesciau pasiklausciau meistro kokio mirksiukas.gif

O dirzu tai irgi turiu atskira stalciu tongue.gif , bet pas mane dauguma tam tikro stiliaus, sunkus odiniai su kniedem, didelem metalines detalem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 06 07, 16:35)
Man kažkodėl kilo mintis šviesiai pilka, gal ir nusišnekėjau, bet, mano nuomone, geriau nei pasiūlytos rožinės ir margos, nes ir taip drabužiai gražūs, ryškūs ir margi blush2.gif Labai patiko kapsulė drinks_cheers.gif

Vien dėl ko susilaikau nuo pilkos, tai kad žiemą - pavasarį nešiojau pilką ir ką tik ją perleidau mamai. Kaip ir nelogiška būtų pirkti vėl beveik tokią pat blush2.gif Bet kad tiktų puikiai prie visko, tai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 07, 20:04)
Vien dėl ko susilaikau nuo pilkos, tai kad žiemą - pavasarį nešiojau pilką ir ką tik ją perleidau mamai. Kaip ir nelogiška būtų pirkti vėl beveik tokią pat  blush2.gif  Bet kad tiktų puikiai prie visko, tai taip  drinks_cheers.gif

Tai gal vasari6kesnio modelio ir spalvos? Arba gal tiesiog k8no / pudros spalvos, gi ji dabar labai madinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 06 07, 22:39)
Tai gal vasari6kesnio modelio ir spalvos? Arba gal tiesiog k8no / pudros spalvos, gi ji dabar labai madinga smile.gif

Norėjau pasakyti vasariškesnio modelio arba medžiagos blush2.gif
Atsakyti
laba ryta, kiek jus cia visko turit daug biggrin.gif as tai vasara laisvalaikiui megstu per peti mazyte rankine, bet turiu ir kitokiu, bet pas mane rudos tamsiai arba juodos visos ax.gif

dontstop, grazus drabuziai vasaros kapsules wub.gif man tai margas sijonas grazus, prie vienos spalvos maikuciu turetu prisiderint lengvai ax.gif

Violeta*, labai butu idomu pamatyt tavo drabuzelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Naaa, įtariu, kad įdomu, bet nesu labai jau linkusi demonstruot savo spintų turinio visai plačiajai visuomenei..

Artimiausiu metu eisiu matuotis tos jau senesnėse temose aptartos siuvamos vestuvėms šilkinės suknelės..Labai įdomu kas išeis ir ko tikėtis ..jei patiks ką pamatysiu, įmesiu foto, reiks gal pamąstyt ką tobulint iki galutinio susiuvimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 birželio 2011 - 08:29
QUOTE(dontstop @ 2011 06 07, 20:04)
Vien dėl ko susilaikau nuo pilkos, tai kad žiemą - pavasarį nešiojau pilką

Puikiai suprantu - atsibosta doh.gif

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 08, 08:24)
Naaa, įtariu, kad įdomu, bet nesu labai jau linkusi demonstruot savo spintų turinio visai plačiajai visuomenei..

verysad.gif
tongue.gif
Mum gi cekava labai doh.gif
Atsakyti
Cekava? Ok, aš parodyčiau vasaros garderobą pafotkinus atskirai visus sijonus, visas sukneles ir palaidines beigi šortus, jei ir dar kažkas parodytų...

Dontstop jau rodė, domintų Kumiko, Leticijos, Shanos, Femme, Byttes , Groovy spintos smile.gif lotuliukas.gif Sąlyga neįvykdoma, man regis, tai aš rami.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 birželio 2011 - 10:40
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 08, 10:38)
Cekava? Ok, aš parodyčiau vasaros garderobą pafotkinus atskirai visus sijonus, visas sukneles ir palaidines beigi šortus, jei ir dar kažkas parodytų...

Dontstop jau rodė, domintų Kumiko, Leticijos, Shanos, Femme, Byttes , Groovy spintos smile.gif  lotuliukas.gif Sąlyga neįvykdoma, man regis, tai aš rami.. mirksiukas.gif

Persiprasau, as rodziau bebe.gif liezuvis.gif
Ar ne jus (nepamenu) mano garderoba pavadinot banko darbuotojos garderobu tongue.gif

Ir dar parodysiu, gal ryt turesiu galimybe pafotkinti, nusimato ramybe namuose biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip niekada nepasakyčiau, nes pati prijaučiu tokiam stiliui..ir mano beveik visi rūbai į tą pusę traukia... 4u.gif
Atsakyti