...dar vienas klausimėlis, kaip vertėtų elgtis su rankine, kurios rankenos tokios kimštos porolonu, matyt, ima ir tarpuose subliūkšta? Na, kaip ir sutrūkinėja tas porolonas, bet oda išoriškai ne, ir ties tuo trūkimu rankena lankstosi, nors neturėtų? Ar įmanoma pataisyt tai, ar kažin, neverta?
Rankinės abi nešiotinos,natūralios odos, tik va tos rankenos..o gal geriau jau naują pirkti...

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 07, 18:31)
...dar vienas klausimėlis, kaip vertėtų elgtis su rankine, kurios rankenos tokios kimštos porolonu, matyt, ima ir tarpuose subliūkšta? Na, kaip ir sutrūkinėja tas porolonas, bet oda išoriškai ne, ir ties tuo trūkimu rankena lankstosi, nors neturėtų? Ar įmanoma pataisyt tai, ar kažin, neverta?
Rankinės abi nešiotinos,natūralios odos, tik va tos rankenos..o gal geriau jau naują pirkti...

Tai pabandyk i galanterijos taisykla nunesti, paziurek ka pasakys, nes namu salygom tai vargu pasitaisysi. O ar nesioti galima, tai ziurint koks bendras vaizdas.
QUOTE(Leticija @ 2011 06 07, 16:13)
tai ka, as turiu maziauisiai rankiniu?
Tai kad as irgi labai daug neturiu, 2 darbines, kokios 3-4 laisvalaikines, 2 iseigines labiau

As kadangi neseniai krausciausi, tai labai prasivale atsargos

QUOTE(femme @ 2011 06 07, 17:50)

Va as antra darbine turiu balta su juodom detalem, tai ten dugnas juodas ir kampukai apsiuti juodu - zymiai praktiskiau

QUOTE(Leticija @ 2011 06 07, 18:33)
Tai pabandyk i galanterijos taisykla nunesti, paziurek ka pasakys, nes namu salygom tai vargu pasitaisysi. O ar nesioti galima, tai ziurint koks bendras vaizdas.
Pritariu, jei gera kokyne, nunesciau pasiklausciau meistro kokio

O dirzu tai irgi turiu atskira stalciu

QUOTE(groovy @ 2011 06 07, 16:35)
Man kažkodėl kilo mintis šviesiai pilka, gal ir nusišnekėjau, bet, mano nuomone, geriau nei pasiūlytos rožinės ir margos, nes ir taip drabužiai gražūs, ryškūs ir margi
Labai patiko kapsulė 

Vien dėl ko susilaikau nuo pilkos, tai kad žiemą - pavasarį nešiojau pilką ir ką tik ją perleidau mamai. Kaip ir nelogiška būtų pirkti vėl beveik tokią pat

QUOTE(dontstop @ 2011 06 07, 20:04)
Vien dėl ko susilaikau nuo pilkos, tai kad žiemą - pavasarį nešiojau pilką ir ką tik ją perleidau mamai. Kaip ir nelogiška būtų pirkti vėl beveik tokią pat
Bet kad tiktų puikiai prie visko, tai taip 

Tai gal vasari6kesnio modelio ir spalvos? Arba gal tiesiog k8no / pudros spalvos, gi ji dabar labai madinga

QUOTE(groovy @ 2011 06 07, 22:39)
Tai gal vasari6kesnio modelio ir spalvos? Arba gal tiesiog k8no / pudros spalvos, gi ji dabar labai madinga 

Norėjau pasakyti vasariškesnio modelio arba medžiagos

laba ryta, kiek jus cia visko turit daug
as tai vasara laisvalaikiui megstu per peti mazyte rankine, bet turiu ir kitokiu, bet pas mane rudos tamsiai arba juodos visos
dontstop, grazus drabuziai vasaros kapsules
man tai margas sijonas grazus, prie vienos spalvos maikuciu turetu prisiderint lengvai
Violeta*, labai butu idomu pamatyt tavo drabuzelius

dontstop, grazus drabuziai vasaros kapsules

Violeta*, labai butu idomu pamatyt tavo drabuzelius

Naaa, įtariu, kad įdomu, bet nesu labai jau linkusi demonstruot savo spintų turinio visai plačiajai visuomenei..
Artimiausiu metu eisiu matuotis tos jau senesnėse temose aptartos siuvamos vestuvėms šilkinės suknelės..Labai įdomu kas išeis ir ko tikėtis ..jei patiks ką pamatysiu, įmesiu foto, reiks gal pamąstyt ką tobulint iki galutinio susiuvimo..
Artimiausiu metu eisiu matuotis tos jau senesnėse temose aptartos siuvamos vestuvėms šilkinės suknelės..Labai įdomu kas išeis ir ko tikėtis ..jei patiks ką pamatysiu, įmesiu foto, reiks gal pamąstyt ką tobulint iki galutinio susiuvimo..
QUOTE(dontstop @ 2011 06 07, 20:04)
Vien dėl ko susilaikau nuo pilkos, tai kad žiemą - pavasarį nešiojau pilką
Puikiai suprantu - atsibosta

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 08, 08:24)
Naaa, įtariu, kad įdomu, bet nesu labai jau linkusi demonstruot savo spintų turinio visai plačiajai visuomenei..

Mum gi cekava labai

Cekava? Ok, aš parodyčiau vasaros garderobą pafotkinus atskirai visus sijonus, visas sukneles ir palaidines beigi šortus, jei ir dar kažkas parodytų...
Dontstop jau rodė, domintų Kumiko, Leticijos, Shanos, Femme, Byttes , Groovy spintos
Sąlyga neįvykdoma, man regis, tai aš rami..
Dontstop jau rodė, domintų Kumiko, Leticijos, Shanos, Femme, Byttes , Groovy spintos

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 08, 10:38)
Cekava? Ok, aš parodyčiau vasaros garderobą pafotkinus atskirai visus sijonus, visas sukneles ir palaidines beigi šortus, jei ir dar kažkas parodytų...
Sąlyga neįvykdoma, man regis, tai aš rami.. 

Persiprasau, as rodziau

Ar ne jus (nepamenu) mano garderoba pavadinot banko darbuotojos garderobu

Ir dar parodysiu, gal ryt turesiu galimybe pafotkinti, nusimato ramybe namuose

Aš taip niekada nepasakyčiau, nes pati prijaučiu tokiam stiliui..ir mano beveik visi rūbai į tą pusę traukia...