Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 11, 12:22)
Pas mane irgi akys gilios, tai visi šešėliai subėga į voko raukšlytę...bet kokie, išskyrus tuos...blizgius be spalvos, kur kaip pudra iš esmės..bet pastebėjau lyg vokai mano užkritę darosi, reik išmokt pasidažyt atitinkamai..kol ateis laikas rimtesnėms korekcijoms..

Violeta, tau tikrai reik gero praimerio akiu seseliam. Forumuose labai isgirtas Urban Decay pagrindas, ju yra didele ir maza pakuote, is ebay manau eitu parsisiust uz kokius 25lt maza pasibandymui. Atrodo taip:
user posted image
Seseliai geriausiai besilaikantys skaitosi MAC, profesionalus. Viena vertus brangus, kita vertus tikriausiai nereikes daug spalvu.
Del tamsiu sviesiaodem, tai manau reik imt tamsesnius, ne juodus, bet link tamsesnes pilkos, rudos ar violetines. Ne pacius tamsiausius atspalvius, bet tamsesnius nei vidutiniai g.gif
Man seseliai megsta subegt del riebokos odos, bet kad as jais irgi retai dazaus, vasara isvis beveik nesidazau.
Atsakyti
Dėkui 4u.gif Aš irgi šešėliais mažai dažaus, man būtinas tik tušas..bet kaip sakau, ateina metas ir išmokt naudotis kosmetika vien dėl optinių apgaulių..Bjaurus gan metas, kai imi suvokt, kad lyg esi ta pati, bet kūnas ima keistis...va tai, žiūrinėjau savas fotkes, ir matau, kad vokai lyg nebe tokie doh.gif Bjauroka būsena..Iškart ėmiau galvot apie vokų patempimo operacijas ir t.t., bet , galvoju, juk aš dar jauna, ką reiks vėliau daryt tada, kai bus žymiai daugiau metų.. g.gif ir iškart prisiminiau Donstop, kad ji rašė, kad moka pasidažyt taip, kad niekas nė neįtaria kad turi tokią problemėlę ar kaip čia pasakyt..Galvoju, kol kas ir man reik pradėt nuo to...Kol eina maskuot veido defektus kosmetika, tai reikia ir tuo naudotis..dabar esmė tik išmokt. Galvoju, pirma techniką reik įvaldyt...o paskui spalvas pasirinkt, mėlynoms akims ...
o tokio šešėlio pagrindo LT kur nors yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 11 birželio 2011 - 13:22
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 11, 13:21)
Dėkui 4u.gif Aš irgi šešėliais mažai dažaus, man būtinas tik tušas..bet kaip sakau, ateina metas ir išmokt naudotis kosmetika vien dėl optinių apgaulių..Bjaurus gan metas, kai imi suvokt, kad lyg esi ta pati, bet kūnas ima keistis...va tai, žiūrinėjau savas fotkes, ir matau, kad vokai lyg nebe tokie  doh.gif Bjauroka būsena..Iškart ėmiau galvot apie vokų patempimo operacijas ir t.t., bet , galvoju, juk aš dar jauna, ką reiks vėliau daryt tada, kai bus žymiai daugiau metų.. g.gif ir iškart prisiminiau Donstop, kad ji rašė, kad moka pasidažyt taip, kad niekas nė neįtaria kad turi tokią problemėlę ar kaip čia pasakyt..Galvoju, kol kas ir man reik pradėt nuo to...Kol eina maskuot veido defektus kosmetika, tai reikia ir tuo naudotis..dabar esmė tik išmokt. Galvoju, pirma techniką reik įvaldyt...o paskui spalvas pasirinkt, mėlynoms akims ...
o tokio šešėlio pagrindo LT kur nors yra?

Parduotuvese nera, gal el.parduotuvese kur, ar SM ispardej rastum.
Is LT pardziu asortimento giria artdeco, bet as asmeniskai nebandziau, nieko negaliu sakyt. Pirkau seniai Manhatan, savo funkciju neatlieka.
Del techniku ir spalvu, manau vienu metu gali ir spalvas isbandyt ir technikas.
Atsakyti
Mano akiu vokai irgi uzkrite, visada tokie buvo, bet man cia jokia problema. As is vis i tai nekreipiu demesio. As ir taip sau grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 11, 10:10)
Dontstop,  tavo pagalbos reiktų...gal gali įmest kokius pavyzdžius , akių makiažo technikos užkritusiems vokams? Teoriškai lyg ir žinau, kad reik vidinį kampą patamsint ir voko raukšlę.....o bet tačiau nieko man neišeina...Visada dažydavaus - tušas, pravedimas šešėliu ar laineriu, jei šešėliai vokams, tai tik tokie, spindintys šviesūs ir neryškūs...tai kaip su tokiais dažyt pakritusius vokus? Kita vertus turiu ir tamsesnių, bet gi jei žmogus esi šviesaus gymio, baltaodis, kaip tada pasidažyt ta technika, kad nebūtum pernelyg išsidažęs - juk čia jau reik tamsesnių? Be to, padažius vokus šešėliai subėga į raukšlytes voko po kurio laiko..Ir tai geri šešėliai, dior...Žodžiu, man aktuaku tą techniką įvaldyt kaip nors..bet žiūriu, visai ne taip paprasta..

Šešėlių pagrindą LT galima nusipirkti Lumene arba Art deco gamintojų - geri abu 4u.gif
Tinkančios šešėlių spalvos - rusva šalto atspalvio gama, būtinai turi būti vienas tamsus atspalvis. Pvz:
user posted image
user posted image
user posted image

Highlighter'į (šviesų blizgų šešėlį) reikai tepti į vidinį akių kamputį ir po antakiu, vidutinę spalvą - per didžiąją dalį voko nuo viršutinių blakstienų iki raukšlės, tamsiausią - virš (!) raukšlės ir galima plius išorinį kampą paryškinti.
Užkritusį voką paslėpia kontrastas tarp highlighterio ir tamsiai rudo/pilko/violetinio/chaki/juodo šešėlio. Jei šešėliai bus nekontrastingi, paslėpti nelabai išeis.
Technika:
user posted image
Atsakyti
Dėkui, 4u.gif vienžo supratau, kad bet kokiu atveju reikėtų dažytis ta tamsiausia spalva, kad gautųsi kontrastas..Ko gero, tai išeitis žiemos/rudens tipui, bet ne tokioms šviesiapūkėms kaip man arba tau su tavo tuo prigimtiniu tipu...nes sunku ir apsiprast su tokiu smarkiu išsidažymu, kai veidas šviesus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 13, 14:15)
Dėkui, 4u.gif  vienžo supratau, kad bet kokiu atveju reikėtų dažytis ta tamsiausia spalva, kad gautųsi kontrastas..Ko gero, tai išeitis žiemos/rudens tipui, bet ne tokioms šviesiapūkėms kaip man arba tau su tavo tuo prigimtiniu tipu...nes sunku ir apsiprast su tokiu smarkiu išsidažymu, kai veidas šviesus verysad.gif

Violeta, man atrodo net labai sviesioms galima pvz rudu gamoje rast atitinkamus seselius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 13, 15:15)
Dėkui, 4u.gif  vienžo supratau, kad bet kokiu atveju reikėtų dažytis ta tamsiausia spalva, kad gautųsi kontrastas..Ko gero, tai išeitis žiemos/rudens tipui, bet ne tokioms šviesiapūkėms kaip man arba tau su tavo tuo prigimtiniu tipu...nes sunku ir apsiprast su tokiu smarkiu išsidažymu, kai veidas šviesus verysad.gif

Nesutinku smile.gif

Argi čia smarkus išdažymas? Čia panaudota viskas, kas tik įmanoma, kelių atspalvių, įskaitant tamsius, šešėliai, pravedimas, tušas, highlighteris ir tt
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moteris vasaros tipo, visi makiažai yra natural, neutral, daytime ir pan pavadinimų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ka manot apie jumpsuit'us? Jie visom figurom tinka ar ne?
user posted image
Papildyta:
donstop, tu dazaisi su tom salto atspalvio rusvos spalvom ar cia tik pateikei kaip pvz.?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 06 13, 17:42)

Na mano asmenine nuomone tai jie isvis mazai kam tinka, bent as matau mazai ka, kad gerai atrodytu. Tinka aukstesnems, su maziau islenkimu gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 06 13, 18:42)

donstop, tu dazaisi su tom salto atspalvio rusvos spalvom ar cia tik pateikei kaip pvz.?

Sakyčiau, tik labai lieknom unsure.gif

Dažausi, bet ne tik tokiom spalvom, pas mane keliasdešimt skirtingų šešėlių atspalvių ax.gif
Atsakyti
Tai kaip man dabar isivertint ta savo lieknuma/storuma ir aukstuma/zemuma lotuliukas.gif Esu 170 cm ugio, nesioju M/L (38/40) drabuziu dydi.
Atsakyti