Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

bytte, man spalva grazi ta violetine, seniau ji buvo vadinama senmergiu, o dabar Kedzio spalva biggrin.gif , bet man patinka 4u.gif

O Violetos sukneles spalvos nelabai isivaizduoju is tos atraizeles.
Atsakyti
Niu keliu ir as
Pirmiausia Leticijos uzsakymu
Bikiniai
user posted image
Lyg ir matosi viskas daugmaz aiskiai smile.gif

Vasariniai batukai
user posted image

Rankinukai. keliu truksta, tingejau, nes giliau uzslepti blush2.gif
Cia tie dazniausiai naudojami, du prieky - darbiniai
user posted image
Papildyta:
Na ir kaip matysis is sekanciu foto - vasara mano garderobo pagrindas yra sukneles
user posted image
user posted image
Atsakyti
Shana, tai bent sukneliu kolekcija blink.gif

Is bikiniu labiausiai patiko tas is kaires virsutinis, o is batuku tie su kaspineliu biggrin.gif
Atsakyti
Bytte, o kuri pas tave spalva, ar ryškesnė, ar blankesnė? Man blankesnė būtų priimtinesnė. Aš ja vadinu alyvine.
O kad rūbų neturi tai kaip ir pliusas, yra erdvės naujiems mirksiukas.gif . Internetu nemėgsti pirkti? Nes ten tai pasirinkimas daug gausesnis nei parduotuvėse rolleyes.gif .

Violetos spalva ir medžiaga man labai patiko wub.gif .

Shana, man graži ta žalia spalva wub.gif.

Shanos suknelių kolekcija įspūdinga 4u.gif . Labiausiai patiko su žirniukais ir balta. Pati norėčiau navy suknelės su kreminais žirniukais rolleyes.gif

Bikini visi patiko. O iš batelių tai irgi tie nauji su kaspinėliais smile.gif

Papildyta:
Kaip jums tokios kelnės būtų su ilgais batais? Margos, tai tikriausiai sunkiai būtų derinamos prie kitų rūbų g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 06 09, 19:49)
Shana, tai bent sukneliu kolekcija  blink.gif

biggrin.gif Pasiteisinimui galiu pasakyti, kad siemet pirkta tik viena is ju. Kadangi neperku pagal mados klyksma, nesioju po kelis metus. Labai karstu oru sukneles ura geriausais sprendimas, todel vasara is ju vebeik neislipu. Turiu dar tokiu kasdieniskesniu/naminiu, bet jau nedejau tongue.gif

QUOTE(raami @ 2011 06 10, 07:27)
Shana, man graži ta žalia spalva wub.gif.

Shanos suknelių kolekcija įspūdinga 4u.gif . Labiausiai patiko su žirniukais ir balta. Pati norėčiau navy suknelės su kreminais žirniukais rolleyes.gif

Bikini visi patiko. O iš batelių tai irgi tie nauji su kaspinėliais smile.gif 

Kaip jums tokios kelnės būtų su ilgais batais? Margos, tai tikriausiai sunkiai būtų derinamos prie kitų rūbų g.gif 

As matai zalios nieko neturejau. Bet patapus ryza sakau reik pabandyt.
Vyras sake kad atrodau labai svieziai su ta maikute bigsmile.gif

Baltai suknelei jau metu nemazai, bet su tinkamais akcesuarais net labai puosniai galima issififirinti. Patinka man tokios, kur nuo akcesuaru daug priklauso rolleyes.gif
Su kaspineliais tie tikrai faini ir l patogus, dar pirkciau dabar tokio stiliaus bet gale atdaresnius, karsciams. Nes bent vieni is dabartiniu greit keliaus i siuksliadeze rolleyes.gif

As turiu tokio tipo kelnes pilksvesneje gamoje, man tinka tik su juodu/baltu ar kontrastuojancia spalva, pvz raudunu. g.gif
Atsakyti
Kaip ta spalva lietuviškai vadinasi (angliškai tan)? Kokiam tipui tinka? Ar sunku ją derinti?
user posted image
Atsakyti
Shana, gražūs maudomukai ir suknelės 4u.gif Rankinukai ir batai ne mano skonio, bet čia tik akcentai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 06 10, 09:56)
Kaip ta spalva lietuviškai vadinasi (angliškai tan)? Kokiam tipui tinka? Ar sunku ją derinti?
user posted image

Soliariumines olialiaskes odos spalva bigsmile.gif

QUOTE(groovy @ 2011 06 10, 10:03)
Shana, gražūs maudomukai ir suknelės 4u.gif Rankinukai ir batai ne mano skonio, bet čia tik akcentai smile.gif

4u.gif
Itariu tie rankinukai kuriu nefotkinau patiktu platesniam ratui, nes nera tokie specifiniai, labiau neutralus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 10, 11:02)
Soliariumines olialiaskes odos spalva bigsmile.gif
4u.gif

Ania lotuliukas.gif O jei batus ir rankinę tokios spalvos pirksiu, tai jau busiu panaši į jas? tongue.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man patiko ta Shanos žalia thumbup.gif Vasaros tipui thumbup.gif

Violetos suknelės spalva labiau pilka, nei žydra, arba mano monitorius pievas rodo g.gif Bet kokiu atveju, vasaros tipui thumbup.gif

Bytte, aš irgi norėjau paklausti, kuris iš atspalvių? Šviesesnis labai gražus, bet kokaim tipui neįsivaizduoju, gal vasarai g.gif

Shana, aš vis susilaikau nuo kapsulių komentarų, laukiu sportinės biggrin.gif

Raami, fantastiškos kelnytės, manau, labai universalios smile.gif Ir prie ilgų batų super smile.gif Spalva tan labai šilta, rudeniui, sakyčiau ax.gif Batams ir rankinėms graži spalva, bet jei likęs garderobas šaltų atspalvių, paskui nelabai prie ko tiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 10, 12:06)
Shana, aš vis susilaikau nuo kapsulių komentarų, laukiu sportinės  biggrin.gif

Pamacius "sportine" is vis nezinosi ka komentuoti lotuliukas.gif

Paziuresiu gal sian vakare dar viena fotosesija pavyks padaryt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2011 06 10, 11:51)
Ania lotuliukas.gif O jei batus ir rankinę tokios spalvos pirksiu, tai jau busiu panaši į jas? tongue.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

O jei dar i soliariuma pavaiksciotai bigsmile.gif Butu labai kapsuliska biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 birželio 2011 - 12:13
QUOTE(Shana @ 2011 06 10, 12:12)
O jei dar i soliariuma pavaiksciotai bigsmile.gif Butu labai kapsuliska biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 06 10, 12:06)
Batams ir rankinėms graži spalva, bet jei likęs garderobas šaltų atspalvių, paskui nelabai prie ko tiks  unsure.gif

Man irgi odai gražu, o rūbams tokia ryža spalva ne g.gif. Susilaikysiu, nors vienus tokios spalvos batukus turiu, o kadangi man jie gražiausi iš visų turimų, tai nešioju prie visko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 10 birželio 2011 - 12:26