Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 05 23, 12:00)
Neatrodo, kad padas kietas. Turiu sandalus su tokiu padu, labai patogu, tik jau ilgiau vaikščiojant paskausta, norisi kažko minkščiau, bet reikia tikrai ilgai vaikščioti.

Cia taip nufotkinta, kad nelabai matosi. Bet man pvz ten kur buna tas plonas kietas padas tai nepatogios, nes nera visiskai jokios amortizacijos, juolab ir nelabai sveika.
user posted image
Tokius turiu omeny smile.gif
O va tokios matosi nebus kietos
user posted image
cia bandyt reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 gegužės 2011 - 12:51
Merginos, smagu, kad patiko pirkiniai smile.gif Ne už ilgo dar dugiau parodysiu.

Leticija, spalva super thumbup.gif

Basutės tikrai kietu padu. Savaitgalį išbandžiau, vaikščiojau daug, po 5 - 6 val (Hanzos dienos), netrina, patogu. Turėjau analogiškas per pirštą, bet be diržo aplink kulną - nepatogu, nes slidinėja koja ir reikia pirštais suspausti tą dirželį, kad juos išlaikyti ant kojos ir nepamesti laugh.gif Su dirželiu kur kas geriau ax.gif Bet turiu pripažint, aš visai neišranki batams, man jokie netrina, niekada nebuvau atmušus padų ir tt...
Atsakyti
donstop, bet tai drasi su naujais batais tiek vaiksciot biggrin.gif as su naujais batais renkuosi trumpus marsrutus, pvz. iki parduotuves ir namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 05 23, 18:19)
donstop, bet tai drasi su naujais batais tiek vaiksciot  biggrin.gif  as su naujais batais renkuosi trumpus marsrutus, pvz. iki parduotuves ir namo  biggrin.gif

Nebuvo pasirinkimo biggrin.gif
Atsakyti
O man einančios per pirštus basutes nepatogios g.gif Spaudžia, kažkada net pritrynusios buvo. Gal pripratimas g.gif Dabar tokių nebeperku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 23, 13:53)
Bet turiu pripažint, aš visai neišranki batams, man jokie netrina, niekada nebuvau atmušus padų ir tt...

Na va šitoj vietoj tai pavydžiu ir juodai, ir baltai biggrin.gif Svajoju apie batus, kurie niekur nespaustų, netrintų, būtų patogūs. Labai jautrias kojas turiu ax.gif
Atsakyti
Kai mano mažas buvo tokio amžiaus kaip donstop, irgi panašiai tiek rūbų užteko, bet dabar doh.gif
dabar mes turim kiemo rūbus ir eiti į gatvę, na ir dar puošnę eilutę visada stengiamės turėt... O rudeniui matyt ir mokyklai reikės g.gif ar gatvei skirtus drabužėlius naudosim, bet tada reikės jų daugiau, nežinau g.gif .
Dabar vasarai į gatvę kaip ir vienų tamsiai mėlynų džinsų užtenka, paskui pora ilgų šortų (vieni džinsiniai, kiti chaki), 3 maikutės trumparankovės, 3 ilgarankovės, vasarai bliuzonų mums nereikia, nes karštas vaikinas, jam visada šilta, tai vėsesniu oru eina paprasčiausiai su maikute ilgom rankovėm. Bet užtai reikia poros striukyčių, vienos visai plonos (sviestinė kombinuota su oranžine bei mėlyna), jei lis (nes visad karšta vaikinui), kitos šiek tiek šiltesnė (salotinė kombinuota su soft black), tokiems vėsesniems lietingiems orams. Maikutės visos raudonos, oranžinės arba mėlynos - irgi pagal jo pageidavimą. Visos švarių, ryškių spalvų... daugiau šiltos nei šaltos. Seniau buvo pavasariukas, bet jis man kažkaip labai keičiasi, plaukai tamsėja, akys tai išvis tokios mėlynai juodos darosi, kaip mano kad buvo jaunystėj, ir ta oranžinė kažkaip lyg ir nebelabai g.gif
O į kiemą - kuo daugiau, tuo geriau lotuliukas.gif . Kartais kieminės kelnės išlaiko vos pora savaičių neplyšusios, tai perku visas kokias tik randu skuduryne reikiamo dydžio. Striukyčių taip pat net 4, nes tenka dažnai skalbti... atitinkamai ir visko kitko reikia daug.
Su batais net nežinau kaip elgtis, nes juos taip pat labai greit sunešioja. Va Fila vasarinius kedukus jau sudrožė, padai prakiuro lotuliukas.gif , apie viršų tyliu. Bandžiau pigius pirkt, tai nei pora savaičių neatlaikė. Gerai laiko grubesni, storos odos, bet tie labai jam nepatogūs, trina, neprasinešioja iki kol nusidėvi. Basutės odinės neblogai laiko, bet reikia kad padukai būtų išformuoti, tai dabar dar neturim.

Aš nesu gyvenime turėjusi per pirštą basučių, kiek matavausi, pirštai lieka toli iki pado pabaigos geriausiu atveju, kartais ir pėda kažkaip ne ties viduriu būna. Ir nepatogu gal dėl to. Šiaip aš esu išranki batams, didžioji jų dalis man trina, spaudžia ar nusiklaipo. Nutrinti gali net sportinė lyg ir patogi avalynė, ir net pranešiota, pvz. praėjusio sezono iš spintos ištraukta batų pora doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 24, 07:04)
O man einančios per pirštus basutes nepatogios g.gif Spaudžia, kažkada net pritrynusios buvo. Gal pripratimas g.gif Dabar tokių nebeperku ax.gif

O man kaip kurios, esu turejus ir patogiu per pirsta, ir nepatogiu, kurias teko parduot biggrin.gif
Atsakyti
Kertancioms rusiskai idedu nuoroda i dvieju daliu filmuka, kuriuose profesionali visaziste pasakoja apie spalvinius tipus. Aisku ji kaip savo profesijos atstove daugiau orientuojasi i tai kaip parinkt makiaza, bet manau ir siai musu temai nepakenks, bent jau man buvo tikrai informatyvu. Suzinojau kad spalvini tipa reikia nusistatinet esant nuogai(kad nebutu jokiu spalvu palei veida), be makiazo ir plaukus sukelus. Anksciau savo tipa nusistatinedavau kaisiodama ivairiu spalvu audinius prie veido blush2.gif II dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 24 gegužės 2011 - 14:41
Labai patiko rasta temutė thumbup.gif Pati labai mėgstu eksperimentuoti su rūbų deriniais, o šitą "kapsulės" metodą atradau pati sau jau gal prieš 4-5 metus visiškai intuityviai blush2.gif Visuomet buvau "škurlininkė", rūbų turėjau daug ir NETURĖJAU KUO APSIRENGTI lotuliukas.gif Kol atpratau pirkti daiktus vien dėl to, kad "nuolaida", "gražu gi" ir "gal kada apsirengsiu" bigsmile.gif
Spalvinį tipą esu nusistačiusi senokai, nežinau, tiesa, kaip jis vadinasi, bet iš nuotraukų, vaizdo veidrodyje ir aplinkinių komplimentų atradau spalvas, kurios man visada tinka ir gerai atrodo, taigi, mano "kapsulę" sudaro:
1. melyna (turkio, indigo, žydra, prie tos pačios priskiriu ir violetinę, nes renkuosi ją tose pačiose pozicijose kaip ir mėyną, derinu prie rudos ir chaki);
2. ruda ir jos atspalviai (daugiausia šokoladinė, rečiau į ryžumą)
3. smėlinė, nude, kūno spalvos - šią spalvą laikau neutralia, kaip ir baltą, tinkančią prie visko;
4. chaki (kareiviška žaluma).

BATUS ir RANKINES irgi renkuosi šių spalvų - daugiausia rudus, taip pat turiu mėlynų. Pastebėjau, kad nusipirkusi juodus batus (išskyrus šventėms skirtus), neturiu prie ko jų derinti, nes visi rankinukai rudi ar kombinuoti su rudomis detalėmis).
Tai tiek, smagu Jus paskaitinėti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 05 24, 15:38)
Kertancioms rusiskai idedu nuoroda i dvieju daliu filmuka, kuriuose profesionali visaziste pasakoja apie spalvinius tipus. Aisku ji kaip savo profesijos atstove daugiau orientuojasi i tai kaip parinkt makiaza, bet manau ir siai musu temai nepakenks, bent jau man buvo tikrai informatyvu. Suzinojau kad spalvini tipa reikia nusistatinet esant nuogai(kad nebutu jokiu spalvu palei veida), be makiazo ir plaukus sukelus. Anksciau savo tipa nusistatinedavau kaisiodama ivairiu spalvu audinius prie veido blush2.gif II dalis

Žiūrėjau su susidomėjimu, bet nieko naujo nesužinojau unsure.gif Vis dar turiu klausimų, atsakymų į kuriuos nerandu, gal padiskutuojam:

ar makiažo spalvos būtinai turi būti arba šiltos, arba šaltos (priklausomai nuo spalvinio tipo)?
jeigu ne, ar galima maišyti šiltus ir šaltus atspalvius vienu metu?
ar iš tikrųjų rudi šešėlių atspalviai tinka visoms? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2011 05 24, 15:57)

3. smėlinė, nude, kūno spalvos - šią spalvą laikau neutralia, kaip ir baltą, tinkančią prie visko;

Rimtai? smile.gif Turiu smėlinius bridžiukus, labai vargstu vasarą su maikėm, sunkiau sekasi ką priderinti. Kategoriškai nepatinka deriniai smėlio - balta, smėlio - juoda, smėlio - salotinė, smėlio - pilka; šiaip sau: smėlio - geltona (citrinos geltonumo), smėlio - raudona, smėlio - alyvinė/violetinė; daugiau mažiau pavyksta suderinti su mėlynais ir rožiniais atspalviais..
Atsakyti
Pridėsiu, kad margus rūbus taip pat mėgstu, bet žiūriu, kad tame margume būtų bent dvi spalvos iš mano pagrindinių spalvų, tuomet dera 4u.gif
Keletas pavyzdėlių iš mano kasdieninės aprangos:
user posted image
user posted image
Beje, šitą rankinuką laikau klaida - labai retai jį kur prisiderinu g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Donstop, gal blogai išreiškiau mintis dėl nude spalvos ir jos derėjimo prie visko - turiu omeny, kad prie mano kapsulės ji dera be problemų (prie mėlynos, rudos, violetinės), baltos ir nude kartu nederinu, jos mano garderobe užima tą pačią poziciją, taigi arba ta, arba ta ax.gif o kadangi visos kitos spalvos mano garderobe retos, tai jų ir neturėjau galvoje...

Nesu teoretikė, tiktai praktikė, viską derinu kūrybiškai, ne pagal knygas, todėl labai patiko, kad radau kalbant apie tai iš labiau teorinės pusės 4u.gif Kartais mėgstu derinti iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus dalykus - būna pavyksta, būna - vyrą prajuokinu hihihi.gif

Makiažui mėgstu irgi panašius tonus - visus rusvus atspalvius, indigo pilkai melsvą (tik ne žydrą lotuliukas.gif )...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 24 gegužės 2011 - 15:44