Kai mano mažas buvo tokio amžiaus kaip donstop, irgi panašiai tiek rūbų užteko, bet dabar
dabar mes turim kiemo rūbus ir eiti į gatvę, na ir dar puošnę eilutę visada stengiamės turėt... O rudeniui matyt ir mokyklai reikės

ar gatvei skirtus drabužėlius naudosim, bet tada reikės jų daugiau, nežinau

.
Dabar vasarai į gatvę kaip ir vienų tamsiai mėlynų džinsų užtenka, paskui pora ilgų šortų (vieni džinsiniai, kiti chaki), 3 maikutės trumparankovės, 3 ilgarankovės, vasarai bliuzonų mums nereikia, nes karštas vaikinas, jam visada šilta, tai vėsesniu oru eina paprasčiausiai su maikute ilgom rankovėm. Bet užtai reikia poros striukyčių, vienos visai plonos (sviestinė kombinuota su oranžine bei mėlyna), jei lis (nes visad karšta vaikinui), kitos šiek tiek šiltesnė (salotinė kombinuota su soft black), tokiems vėsesniems lietingiems orams. Maikutės visos raudonos, oranžinės arba mėlynos - irgi pagal jo pageidavimą. Visos švarių, ryškių spalvų... daugiau šiltos nei šaltos. Seniau buvo pavasariukas, bet jis man kažkaip labai keičiasi, plaukai tamsėja, akys tai išvis tokios mėlynai juodos darosi, kaip mano kad buvo jaunystėj, ir ta oranžinė kažkaip lyg ir nebelabai
O į kiemą - kuo daugiau, tuo geriau

. Kartais kieminės kelnės išlaiko vos pora savaičių neplyšusios, tai perku visas kokias tik randu skuduryne reikiamo dydžio. Striukyčių taip pat net 4, nes tenka dažnai skalbti... atitinkamai ir visko kitko reikia daug.
Su batais net nežinau kaip elgtis, nes juos taip pat labai greit sunešioja. Va Fila vasarinius kedukus jau sudrožė, padai prakiuro

, apie viršų tyliu. Bandžiau pigius pirkt, tai nei pora savaičių neatlaikė. Gerai laiko grubesni, storos odos, bet tie labai jam nepatogūs, trina, neprasinešioja iki kol nusidėvi. Basutės odinės neblogai laiko, bet reikia kad padukai būtų išformuoti, tai dabar dar neturim.
Aš nesu gyvenime turėjusi per pirštą basučių, kiek matavausi, pirštai lieka toli iki pado pabaigos geriausiu atveju, kartais ir pėda kažkaip ne ties viduriu būna. Ir nepatogu gal dėl to. Šiaip aš esu išranki batams, didžioji jų dalis man trina, spaudžia ar nusiklaipo. Nutrinti gali net sportinė lyg ir patogi avalynė, ir net pranešiota, pvz. praėjusio sezono iš spintos ištraukta batų pora