Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Koks ji tipas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 24 gegužės 2011 - 17:22
QUOTE(Shana @ 2011 05 24, 17:38)
Miesto kamufliazas yra toks
user posted image
Jo baze ne khali o pilka, tik buna daugia varaciju, buna toks labai blankus variantas, kur man labai aptinka, tik nerandu ideti rolleyes.gif

Man patiko miesto kamufliažas bigsmile.gif

QUOTE(raami @ 2011 05 24, 17:55)
Man dramblio kaulo spalva dera prie daug ko.

bet man netiks unsure.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 05 24, 18:02)

Ir nuo kada tavo garderobe yra smeliniai bridzai, juk tu ziema  biggrin.gif

Jau 4 metus vargstu su šiais bridžais doh.gif
QUOTE(Shana @ 2011 05 24, 18:22)

Koks ji tipas g.gif

Ruduo? g.gif
Atsakyti
o kiek prišnekėta doh.gif

Aš vėl grįžtu į vestuvinę tematiką..kaip jau sakiau, nenešioju baltų batų, šiandien radau batų išparduotuvėj, kur išpardavinėjami visai neprastų firmų batų likučiai keletą porų..Pirkau tas abejas baltas poras ir kūno spalvos dirželines basutes - šitos vasarai prie visko beveik g.gif , aišku, ne į darbą..Baltosios - tai vienkartinei progai, kadangi kaina buvo tikrai labai labai gera, paėmiau abi blush2.gif abi patogios, kokybiškos, reik tik nusispręst su kuriom eit ir kur paskui jas dėt. kol nepraėjo 14 d. galiu grąžint, taigi įdomios nuomonės - visai uždarų neėmiau, bus per karšta kojoms...ir dar patarimo reik - prie ko derint tuos raudonus batelius, o tai guli pas mane 2 metai dėžutėj ...pirkau, nes labai patiko, bet nešiojimui progos taip ir neištaikiau..taigi, su kuo galima derint kasdienai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 24, 21:38)
o kiek prišnekėta doh.gif

Aš vėl grįžtu į vestuvinę tematiką..kaip jau sakiau, nenešioju baltų batų, šiandien radau batų išparduotuvėj, kur išpardavinėjami visai neprastų firmų batų likučiai keletą porų..Pirkau tas abejas baltas poras ir kūno spalvos dirželines basutes - šitos vasarai prie visko beveik g.gif , aišku, ne į darbą..Baltosios - tai vienkartinei progai, kadangi kaina buvo tikrai labai labai gera, paėmiau abi blush2.gif abi patogios, kokybiškos, reik tik nusispręst su kuriom eit ir kur paskui jas dėt. kol nepraėjo 14 d. galiu grąžint, taigi įdomios nuomonės - visai uždarų neėmiau, bus per karšta kojoms...ir dar patarimo reik - prie ko derint tuos raudonus batelius, o tai  guli pas mane 2 metai dėžutėj ...pirkau, nes labai patiko, bet nešiojimui progos taip ir neištaikiau..taigi, su kuo galima derint kasdienai?

user posted image

Mano nuomonė:

iš baltų pasilikčiau kairesnę porą, atvirom nosytėm - ne dėl nosyčių, bet kad jie man šiaip simpatiškesni

kūno spalvos labai simpatiški, jie su kulnu?

raudoni iš spalvos superiniai, derinčiau prie džinso, pilkos, baltos, tamsiai mėlynos...
Atsakyti
Dontstop, dėkui už nepatingėjimą pakomentuot 4u.gif

va toks kulnelis ir basučių ir tų raudonų..Raudonus derintum prie mėlynos? g.gif man buvo mintis per tas vestuvės juos dėt prie mėlynos šilkinės suknutės, ale suabejojau dėl derinio grynai dėl spalvų..tai dėl to rinkaus baltus batus dar..

dėl kulnų - aš aukšta, 178, tai aukšti kulnai man ne...bet visai be kulno irgi ne..pvz balerinos man asmeniškai negražu net..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 24 gegužės 2011 - 21:19
Violeta, abejas grazinciau, nes modeliai tikrai atgyvene, ypac smailianosiai.
Gal iki to laiko dar sita grazaus rasi smile.gif
Atsakyti
o tu supranti, man irgi jie nelabai...bet reik batų vienai progai..vienai dienai. viskas..šitie balti kainavo po 40 lt tik..nuo pirminės kainos tai labai daug nuleista..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 24, 21:21)
o tu supranti, man irgi jie nelabai...bet reik batų vienai progai..vienai dienai. viskas..šitie balti kainavo po 40 lt tik..nuo pirminės kainos tai labai daug nuleista..

O tu supranti, kad isparduotuveje parduoda dazniausiai tai ko zmones nenupirko ir niekam nereikejo? biggrin.gif Kartais mados grizta, nereik spjaut i sia bala, gal vel visi nesiosim tokius batus.
O siaip as tokios naturos, man ir per nuolaidas neipirsi nieko ko man nereikia, nesvarbu kad kainavo daug, o dabar centus.
Geriau kokius nude batelius wub.gif klasikinius be puosybu, kurie puikiai tiks vestuvem, bet ir veliau juos nesiotum.
Atsakyti
nuolaidos ir man yra toks metas, kai per daug nejaudina..ale va šis toks atvejas kai reikia to, ko paprastai niekada nereikia..tai norėjau rast ką išsisukimui iš bėdos..

va, tokių norėčiau labai net, bet kur rasti tokius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 24 gegužės 2011 - 21:30
dontstop, o jei tokios spalvos tavo kepurei? Na, marga tokių spalvų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 24 gegužės 2011 - 22:33
QUOTE(Malena @ 2011 05 24, 21:19)
Violeta, abejas grazinciau, nes modeliai tikrai atgyvene, ypac smailianosiai.
Gal iki to laiko dar sita grazaus rasi smile.gif

Man tai dar visai padorūs smailianosiai čia ax.gif. Nors šiaip irgi ne mano skonio. Bet vienam vakarui tai gal ir pasilikčiau ax.gif Man kažkodėl gražu balerinos arba jau aukštesnis kulnas ne mažiau 7 cm.

Aš tai per visokius vakarėlius pastebėjau, kad žmonės su tokiais senamadiškais išeiginiais batais ateina doh.gif Tikriausiai nusiperka, o jau paskui gaila pinigų naujiems, nesgi tuos kokį vieną kitą kartą užsidėję buvo.

O tai kokios batų nosys dabar madingos? g.gif

Papildyta:
Dar neparašiau, kad labai patiko femme deriniai thumbup.gif
Papildyta:
Ką man daryti, jei man gražu kelios nederančios tarpusavyje spalvos (žalsvi ir bordo atspalviai) cry.gif
Ir tokių ir tokių spalvų rūbų noriu ir tinka man, o tarpusavyje nedera doh.gif. Tada jau kapsulės principas nesigaus unsure.gif

O dabar dar labai noriu tokių raudonų balerinų doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 25 gegužės 2011 - 07:05
dėl smailianosių ir to kas madinga...va pasidairykit čia...

http://www.dailymail...tate-visit.html

Nu nemanau, kad šios dvi moteriškes neturi galimybių patiems madingiausiems batų modeliams..Smalianosiai ypatingai progai - va toks pasirinkimas. ir madingi ar ne...tai gal g.gif kitu aspektu pasižiūrėčiau, kokios kojos, kokios pėdos...jei kojos labai smulkutės, mažas dydis, suprantu kad nors bet ką dėk..o jei blauzda stambesnė, kaip pvz Obamienės, kaulas stambus, pėdos iš nemažųjų - smailianosiai gerai taiso vaizdą, koja atrodo lengvesnė ir grakštesnė...kokie buki visai ne tiktų, nes jei ir paskutinis mados šauksmas..lygiai stambesnėm kojoms taip netinka ir balerinos, ir tie romėniški sandalai lygiapadžiai, kroksai..būtinai reikia kad ir mažo kulno, kad kojos sunkios ir grėmėzdiškos neatrodytų..atitinkamai ir spalvos renkamasi, kurios optiškai mažina ir pan. Tai manyčiau gal teisingiausiais kriterijus rinktis kas tinka konkrečiai kojai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 25 gegužės 2011 - 07:38